Lalizas

Lalizas laver redningsveste til dig, der elsker at være på båden og sejle rundt. Deres redningsveste fås både til voksne, børn, men også til menneskets bedste ven. Rul ned på siden, og se vandkikkerter og redningsveste fra Lalizas.

Viser alle 2 resultater

 • lalizas-redningsvest-hund-orange

  LALIZAS Redningsvest Hund – Orange

  199,00 kr.
 • Tilbud lalizas-vandkikkert-pro-sort

  LALIZAS Vandkikkert Pro – Sort

  649,00 kr.
  Kun 5 stk tilbage

Lalizas blev stiftet i 1982 af Mr. Stavros Lalizas, der er en tidligere landsholdssejler. I dag har Lalizas vokset sig enormt stort, og har afdelinger i flere lande – og det er selvfølgelig ikke uden grund.

 

Hvorfor vælge redningsveste og udstyr til sejlads fra Lalizas?

Lalizas har eksisteret siden 1982, og deres produkter er udviklet og gennemtænkt af sejlere selv, hvorfor det er en virksomhed med stor knowhow på området.

I dag anses Lalizas for at lave blandt verdens bedste redningsveste, så du kan føle dig sikker, når du begiver dig rundt ude på vandet. Lalizas laver dog ikke kun redningsveste, men også vandkikkerter og andet udstyr til sejl- og vandsport.

 

Køb Lalizas på SURFMORE.dk

Hos os finder du et lille sortiment af de anerkendte produkter fra mærket, Lalizas. Vi ved, at Lalizas er lig med kvalitet, og derfor tilbyder vi også dig redningsveste til hunde, men også mennesker fra Lalizas samt andet udstyr.