Prism Skate

Prism Skate er kendte for deres cruiser- og longboards. Se alle vores produkter fra mærket herunder.

Viser alle 3 resultater

 • Prism-Captain-Cruiser-Board

  Prism Captain Cruiserboard

  1.579,00 kr.
 • Tilbud prism-grit-cruiserboard

  Prism Grit Cruiserboard

  1.149,00 kr.
 • Prism-Skipper-Cruiser-Board-ben-jundanian

  Prism Skipper Cruiserboard 27.5″

  1.499,00 kr.

Historien om Prism Skateboarding 

Som mange andre surfing brands og skateboard brands, så startede Prism Skate Co. også med gruppe af drenge, som havde stor passion for skateboarding. Alt fra downhill skating til ‘meet-ups’ i parker, skateboard klubber og gader, hvor alle kom for det samme. Nemlig at stå på skateboard og nørde alt fra trucks, hjul og hjelme.

Det ene tog det andet og pludselig stod drengene selv og lavede skateboards i garagen. Året var 2007.

Hurtigt rygtes det at Prism var det nye skateboard brand og garagen blev skiftet ud med rigtige produktionsfaciliteter, lager og studie.

I dag laver Prism både longboards, cruise boards og skateboards til begyndere, såvel øvede. Unikke farver og designs går igennem alle typer skateboards!

 

Hvilke Prism skateboards har SURFMORE? 

Vi har longboards til personer som både ønsker cruise, fart og mulighed for at transportere sig fra A-B. Et longboard er fedt til ture i sommerhuset, da de store bløde hjul giver massere af fart, kontrol og cruise følelse.

Udover longboards har vi også de klassiske og old-school cruiserboards. Her får du en kombination af det klassiske skateboard du kender kombineret med et longboard.

 

Find dit nye cruiser eller longboard fra Prism Skate

Hos surfmore udvider vi løbende udvalget af skateboard udstyr. Vi har et stort udvalg af hjelme til skating og skiferien. Beskyttelse er vigtigt og derfor råder vi selvfølgelig også over et stort udvalg af albuebeskyttere, knæbeskyttere og håndledsbeskyttere. God skateboard beklædning giver sikkerhed og tryghed i skateparken og derfor er det vores klare anbefaling, at du altid bruger hjelm og beskyttelse.