Manera

Manera er blevet et velkendt mærke i surfverdenen, og det er med god brug. Deres produkter i neopren, er der nemlig ikke en finger at sætte på. Vi forhandler alt i Manera – fra neopren sko til våddragter.

Viser alle 25 resultater

Hvem er Manera?

Manera er et forholdsvis ungt brand på markedet indenfor vandsport og neopren beklædning til aktiv vandsport. Dog er Manera i løbet af en mindre årerække virkelig kommet på manges læber og i dag er Manera det vi hos surfmore vil kalde “den nye dreng” i klassen. Manera er rigtig meget af det, de andre brands ikke er.

Manera har hovedsæde i Montpellier, sydfrankrig og drives i dag lokalt fransk gennem familievirksomheden. Manera er uafhængig af kapitalfonde og koncernstruktur. Det giver en fri og troværdig mulighed for at lave lige nøjagtigt våddragter, som de mener våddragter skal laves.

 

Hvorfor vælge Manera?

Manera står for innovation, teknisk snilde og en stærk tilgang til materialer. Manera laver ikke bare nye produkter for at lave dem. Faktisk laver de kun nye produkter når de ved, at de kan lave noget som er bedre end det de tidligere har formået. Det sætter baren højt og især når man hedder Manera.

Produkterne bliver testet igen og igen. Forskellige typer af materialer, lynlåse og pasform bliver prøvet og testet på vandet. Rygter går på at Manera laver helt op til 40 prototyper af en våddragt inden, at de går videre med design og farvevalg. Det fortæller noget om deres unikke tilgang og valg af materialer som altid er i højsædet.

Vi får løbende nye produkter ind fra Manera. Kontakt os endelig hvis du søger et bestemt Manera produkt i en bestemt størrelse og farve.

 

Hvilke produkter laver Manera?

Manera producere i dag rigtig meget neopren og våddragter til aktiv vandsport. Priserne er heldigvis til at betale, og også selvom du vælger en af performance våddragterne.

I dag har Manera et stort udvalg af neopren sko, handsker, våddragter og neopren hætter.

Hos SURFMORE er vi stolte af vores forhandling af Manera produkterne. Vi har fået utrolig feedback siden starten på vores samarbejde og surfere, kunder og nye sup surfere forstår virkelig at nyde den høje kvalitet som Manera tilbyder gennem deres unikke produkter.

Manera er ikke de billigeste, men du får utrolig meget kvalitetsneopren får dine penge.