Ronix

Ronix lavede det første wakeboard i 1990 og har siden da udviklet deres sortiment til også at inkludere wakesurf boards, wakeskates, foils og mere til. Her på siden finder du hele vores udvalg fra Ronix.

Viser et enkelt resultat

  • Tilbud ronix-modello-brightside-wakesurf-board-sort-4-9

    Ronix Modello Brightside Wakesurf Board 4’9″

    3.399,00 kr.

Ronix blev etableret i 2005, men stifterne bag det populære amerikanske mærke, lavede faktisk det første wakeboard i 1990. I dag er mærket kendt for at designe, udvikle og fremstille ekstremt fede og gode wakeboards, -skates og wakesurf boards.

 

Hvorfor vælge wakeboards fra Ronix?

Mærket er stiftet af mennesker, der har gjort sig i wakeboard, wakesurf og wakeskates gennem mange år, hvorfor de har en enestående kendskab til, hvordan et godt, holdbart board skabes.

Ronix fremstiller både wakeboards, surf- og wakeskates til begyndere, men også den øvede, der ønsker at lære at hoppe på bølger, lave tricks og meget andet.

 

Find wakeboards fra Ronix hos SURFMORE

Vi elsker at stå på wakeboard, når tiden er til det! Vi ønsker også kun for dig, at du kommer afsted og samtidig får en god tur med det rette udstyr – dette er også en af grundene til, at tilbyder de anerkendende wakeskates og wakeboards fra Ronix.