Softdog Surf

Softdog Surf er et velkendt mærke i surfbranchen, der specialiserer sig i at lave gode surf boards, der både egner sig til børn og voksne. Med et surf board fra Softdog Surf får du et board, hvor du kan forbedre dine evner på vandet!

Viser et enkelt resultat

Er du til surfing i Danmark og udland? Så kunne et surf board fra Softdog Surf godt være det oplagte valg for dig! Her får du nemlig et brugervenligt soft top surf board, som de deciderede designer til dig, der er begynder, men også øvede.

 

Hvorfor vælge surf boards fra Softdog Surf?

Softdog Surf er kendte for at anvende den nyeste teknologi, når det gælder design og fremstilling af surf boards, og så er de passionerede omkring surfing som bare f*****!

Vi elsker alle et godt soft board, der lader os fange flest mulige bølger og samtidig er behageligt at surfe på, og som giver let adgang til en ellers meget svær sport at komme i gang med.

 

Køb Softdog Surf hos din surfshop SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af surf boards fra Softdog Surf, som både inkluderer deres Alpha-serie, men også The Kennel. Vi ved, at et godt surfboard er essentielt, når du skal stifte bekendtskab med en svær sport, som surfing er.

Har du nogen spørgsmål til surf boards fra Softdog Surf eller andet tilbehør til sporten som surf leash, surf voks eller andet surf tilbehør, sidder vi klar til at hjælpe dig hurtigst muligt!