Komplette skateboards

Med et komplet skateboard kan du øve nye tricks, hop og cruise rundt i byen eller på ferien. Vi har et udvalg af komplette skateboards til børn og voksne fra flere af de anerkendte mærker. Rul ned på siden, og se alle vores fede tilbud på komplette skateboards.

Viser alle 7 resultater

 • tricks-bb-kickflip-komplet-skateboard-børn

  Tricks Soft Top Bb Kickflips Komplet Skateboard Børn – 7.87″

  799,00 kr.
 • Tricks-Soft-Top-Peace-Of-Mind-Børn-Komplet-skateboard

  Tricks Soft Top Peace Of Mind Børn Komplet Skateboard Børn – 8.25″

  799,00 kr.
 • jart-classic-mini-kids-skateboard-

  Jart Classic Mini Skateboard Børn 7.375″

  779,00 kr.
 • Tilbud stiga-skateboard-owl-8-0-hvid-roed

  STIGA Skateboard Owl 8.0

  399,00 kr.
  Kun 5 stk tilbage
 • stiga-dog-6-0-skateboard-boern

  STIGA Dog 6.0 Skateboard Børn

  299,00 kr.
 • scared-plan-b-skateboard

  Plan B Team Komplet Skateboard

  799,00 kr.
 • verb-script-komplet-skateboard-navy

  Verb Script Komplet Skateboard

  499,00 kr.

Hvad er et komplet skateboard?

Et skateboard består først og fremmest af en række elementer, som tilsammen udgør et komplet skateboard. Der findes almindelige skateboards, men også skateboards til børn og voksne, men også komplette skateboards til piger og drenge.

Et komplet skateboard består af et skateboard deck, som er den overflade, du står på. Derudover kommer hjulene og trucks. Hjulene til et skateboard findes i et væld af størrelser og hårdhed, men det kommer vi ind på et senere tidspunkt. 

 

Hvilket skateboard skal jeg vælge: Komplet eller en anden model?

Overvej gerne hvilket skateboard du kigger på. Vil du gerne dyrke “street skating” og cruise gennem Klitmøller og byer på et longboard eller vil du en mellemting mellem et longboard og cruiserboard? Der findes nemlig flere forskellige typer af skateboards, og alle kan noget forskelligt.

Derfor bør du også overveje, hvad du gerne vil og til hvad, du ønsker at bruge skateboardet til.

Som nybegynder bør du gå efter at købe et komplet skateboard. Langt de fleste skateboards i dag leveres komplette. Er du allerede godt i gang med at køre på skaterampe og har Rune Glifberg som dit forbillede, så giver det god mening, at du vælger et custom skateboard, hvor du selv sætter delene sammen. Men ellers giver det for langt størstedelen mening at vælge et komplet skateboard.

 

Hvilket komplette skateboard skal jeg vælge?

Skateboards findes i mange forskellige modeller og typer. Som nybegynder er det vigtigt, at du finder et komplet skateboard, som er forholdsvist nemt at komme i gang med. Et forholdsvis stort deck gør skateboardet nemmere at stå på, og din succes vil derfor komme hurtigere. Tag dette med i overvejelserne når du skal ud at købe dit første skateboard, uanset om det er komplet eller ej.

Du finder desuden også andre varianter af skateboards, f.eks. longboards, cruiserboards, surfskates samt andre varianter, som også kan være en mulighed for dig. Det handler om dine behov og præferencer samt hvor, du ønsker at stå på skateboard.

 

Hvordan står jeg på skateboard?

Når du skal have fart i dit komplette skateboard placerer du den ene fod på boardet, mens du bruger den anden fod til at skubbe dig frem. Hjulene på skateboardet ruller hurtigere og hurtigere, og pludseligt suser dit skateboard derudaf.

At stå på skateboard er ikke just nemt. Eller jo, det tager tid og måske har du allerede prøvet det før, men som alle andre ting, tager det også tid at blive god på et skateboard. 

Der findes ingen regler inden for skateboarding, og der er ingen krav til hverken udstyr, hvor du må stå på skateboard eller hvordan, du vil gøre det. I sidste ende handler det om, at du har det sjovt med dine venner og løbende forbedrer dig.

 

Hvad koster et komplet skateboard?

De billigste komplette skateboards koster fra omkring 4-500 kr. Det giver dig et fint, standard skateboard med gode trucks, kuglelejer og hjul. Du kan sagtens starte med et skateboard i det prisleje, for derefter at opgradere det og udskifte skateboardet med en bedre model, når du bliver bedre.

Dyrere modeller af komplette skateboards kan koste op mod 1.000 kr. og opefter. Det er en god ide, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du vil bruge skateboardet til, inden du køber det. Det gør også, at du ikke køber dig fattig i nye skateboards og udstyr, men får det, der passer til dig.

 

Findes der skateboards til børn?

Har du et barn, som er vild efter at komme på skateboard? Så skal dit barn selvfølgelig have et skateboard til børn eller et mini skateboard, som nogle også kalder disse, der er udviklet specifikt til dem.

Skateboards til børn er mindre end de traditionelle modeller, du kender til voksne. Hjul, trucks og andet tilbehør er identisk, men med et mindre skateboard til børnene, får bedre kontrol over boardet, og kan på nemmere vis navigere rundt, lære sig selv tricks og forsøge at lave hop, f.eks. ollie.

 

Køb komplette skateboards på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af komplette skateboards til børn og voksne, men selvfølgelig også piger og drenge. Vi synes, at alle skal have muligheden for at prøve kræfter med skateboarding, hvorfor vi har et omfattende sortiment af både komplette modeller, men også skateboard decks og det tilhørende udstyr.

I vores sortiment finder du blandt andet komplette skateboards fra mærker som Globe Skateboarding, Verb Skateboards, STIGA og flere til.