Skateramper

Leder du efter en god skaterrampe til indkørslen, når skatehallen har lukket? Eller vil du blot have mulighed for altid at kunne øve, prøve tricks af og forbedre dig derhjemme? Med en skaterampe til løbehjul og skateboard er du sikret tonsvis af sjov. Rul ned på siden, og se alle vores skateramper.

Viser alle 10 resultater

 • jumppack-skater-rampe

  Jumppack Pro 3 Skaterampe inkl. taske

  2.799,00 kr.
 • my-hood-2-way-skaterampe-big

  My Hood 2 Way Skate Rampe “Big”

  849,00 kr.
 • my-hood-4-way-skaterampe

  My Hood 4 Way Skate Rampe

  699,00 kr.
 • my-hood-mini-double-rampe-one-piece

  My Hood Mini Double Rampe One-Piece

  269,00 kr.
 • my-hood-single-maxi-rampe

  My Hood Single Maxi Rampe

  549,00 kr.
 • my-hood-single-skaterampe

  My Hood Single Skate Rampe

  249,00 kr.
 • my-hood-2-way-skaterampe

  My Hood 2 Way Skate Rampe

  549,00 kr.
 • graw-j15-skaterampe

  Graw J15 Rampe

  749,00 kr.
 • graw-j15-skaterampe

  Graw J20 Rampe

  819,00 kr.
 • graw-j15-skaterampe

  Graw J25 Rampe

  849,00 kr.

Hvad kan en skaterampe bruges til?

En skaterampe kan bruges til alle slags skating. Måske står du på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard. Skaterrampen giver alverdens muligheder for tricks, hop og meget mere. Prøv grænser med en skaterrampe!

Det smarte ved en skaterrampe er blandt andet, at den kan nemt kan flyttes rundt. For dig betyder det at den kan stå hjemme i indkørslen eller at i kan lave jeres egen lille skaterbane. Mulighederne er mange med en flytbar skaterrampe!

Typisk vejer skaterramper ikke alverden. Det gør dem nemme at bruge for både private, såvel skoler og institutioner.

 

Skaterampe til løbehjul og skateboard

En rampe kommer i mange forskellige størrelser og dimensioner. Der findes ramper til helt nybegyndere, men der findes bestemt også skaterramper til personer som er øvet og gerne vil prøve grænser med tricks og hop!
De ramper du kan købe passer til løbehjul, skateboards og rulleskøjter. I sidste ende er det et spørgsmål om dit temperament og og “vildt” det endnu engang skal være.
Vælg en skaterampe i kunststof. Materialet er hårdført og holdbart. Det giver mulighed for at skaterrampen virkelig tåler at blive brugt, men den har samtidigt også en lav vægt. Det gør den blandt andet nem at flytte og i kan altid tilpasse jeres skatebane efter behov.

Øv tricks og hop på skaterampe

En skaterrampe er perfekt til at øve tricks og hop. Det fine ved skaterramperne er at de kommer i mange forskellige højder og størrelser. Derved kan du altid tilpasse efter dit behov og hvordan du ønsker at bruge skaterrampen.

Er du bidt af at stå på løbehjul, så er en skaterrampe oplagt. Med skaterrampen får du nemlig alle muligheder for at øve tricks og vilde hop med skaterampen!

 

Hvilken skaterampe skal jeg vælge?

Når du skal vælge din nye skaterampe bør du overveje flere ting:

 • Hvordan skal skaterrampen bruges? Skal du lave vilde tricks og freestyle eller vil du blot bruge den til hop i indkørslen.
 • Jo højere skaterrampen bliver desto mere højde vil du få på dine hop. Den bliver samtidigt også nemmere at lave tricks på.

Skaterramper fås i alle størrelser og priser. De billigeste skaterramper koster fra omkring kr. 199 og de dyreste koster over kr. 1000.

 

Skaterampe der passer til indkørslen

Mange forældre nyder at se børnene være aktive. Det er ligegyldigt om det er med skaterrampen hjemme i indkørslen eller på fodboldbanen. En skaterrampe er smart, da den nemt kan stå i indkørslen, men den kan samtidigt også hurtigt pakkes væk når den ikke bruges. Det gør skaterramper smarte og ikke mindst praktiske.

Alle skaterramper hos SURFMORE passer til indkørslen. Alle vores skaterramper kan faktisk nemt findes frem, men de kan lige så hurtigt tages væk når pladsmanglen opstår i familiens indkørsel.

 

Køb skateramper til skateboard, løbehjul og rulleskøjter på SURFMORE.dk

På vores side finder du et omfattende udvalg af fede skateramper, som du bruge til at øve tricks og hop, inden du bevæger dig ud i den store skatepark. Er du ivrig efter at blive bedre, giver en god skaterampe dig en klar fordel.