SECUMAR

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra tyske SECUMAR. SECUMAR er kendt for at lave redningsveste og svømmeveste af utrolig høj kvalitet. Rul ned, og se alle veste fra SECUMAR.

Viser alle 18 resultater

 • SECUMAR-GUL ADAPTER-3001-S

  SECUMAR Gul Adapter 3001-S

  122,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  SECUMAR Bravo Redningsvest Voksen

  From 375,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  Secumar Bravo Redningsvest Børn

  From 295,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-blaa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Blå

  2.749,00 kr.
 • secumar-bravo-print-redningsvest-boern

  Secumar Bravo Print Redningsvest Børn

  435,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-graa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Grå

  2.749,00 kr.
 • secumar-vivo-50-svømmevest

  Secumar VIVO 50 Svømmevest

  295,00 kr.
 • secumar-echo-svoemmevest

  Secumar Echo Svømmevest

  325,00 kr.
 • secumar-arkona-midi

  Secumar Arkona Midi Redningsvest Børn

  999,00 kr.
 • secumar-secufit-oppustelig-redningsvest

  Secumar Secufit Oppustelig Redningsvest 

  1.799,00 kr.
 • secumar-vivo100-redningsvest

  Secumar VIVO 100 Redningsvest

  879,00 kr.
 • secumar-camino-svommevest

  Secumar Camino Svømmevest

  589,00 kr.
 • secumar-free-100-redningsvest

  Secumar Free 100 Redningsvest

  1.079,00 kr.
 • secumar-furio-oppustelig-impact-vest

  Secumar Furio Oppustelig Impact Vest

  2.999,00 kr.
 • secumar-jump-svoemmevest

  Secumar Jump Svømmevest

  415,00 kr.
 • secumar-jump-pro-svommevest

  Secumar Jump Pro Svømmevest

  565,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • secumar-mini-redningsvest

  Secumar Mini Redningsvest

  1.900,00 kr.

Hvem er SECUMAR?

Gennem mere end 60 år har secumar designet og fremstillet sikkerhed til vandsport. Det gælder alt fra oppustelige redningsveste, til almindelige svømmeveste til paddleboarding og en lang række tilbehør til sikkerhed og aktiv vandsport.

Når du handler dit nye secumar produkt får du højeste kvalitet, god pasform og materialer som er designet til at holde år efter år.

Secumar er skabt til fritid, profesionelle og offshore forhold. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet og sikkerhed på højeste niveau.

Find dit nye Secumar produkt hos SURFMORE.

 

Hvorfor vælge SECUMAR?

Du skal vælge secumar når du vægter kvalitet, design og sikkerhed højt. Du kan være sikker på, at alle secumar produkter er gennemtestet og tænkt til sidste detalje. Når du vælger secumar redningsveste får du sikkerhed som kan bruges rigtig mange år ud i fremtiden.

Rigtig mange vælger i dag produkter fra Secumar, når kvaliteten og pasform spiller en rolle. Man kan altid finde svømmeveste som er billigere, men der er endnu ingen som har formået, at lave redningsudstyr i samme kvalitet og overskud som Secumar.

Secumar har gennem gennerationer fremstillet sikkerhed på vandet og i dag sælges Secumar i mere end 100 lande.

 

Svømmeveste til SUP fra SECUMAR

Det er i dag lovkrav at alle på supboards bruger svømmeveste, redningsveste eller en oppustelige redningsvest. Der er ingen undskyldinger og derfor skal du også bare se dig, at få købt en god svømmevest, så du kan være sikker når du er afsted på paddleboard.

Alle i fartøjer på vandet skal bruge redningsveste i dag. Det er uanset om man er afsted i familiens motorbåd, sejlbåd eller kajak. Sikkerheden er vigtigt på vandet – husk svømmevesten!

Secumar har et stort udvalg af svømmeveste til sup i flere forskellige prisklasser. Mange børnefamilier vælger Secumar Bravo redningsvestene, mens vokse fortrækker Secumar Jump og Secumar Jump Pro.

Vi har mulighed for at skaffe alle produkter fra Secumar, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du leder efter et bestemt produkt.

 

Undgå bøden og brug en oppustelige svømmevest

Når du vælger en svømmevest fra Secumar er du garanteret en høj kvalitet. Du er ikke bare garanteret en høj kvalitet. Du er garanteret det bedste af det bedste indenfor oppustelige svømmeveste og redningsveste.

Kvaliteten i redningsvestene fra Secumar er i top og det samme er pasform og holdbarhed. Secumar er kendt for deres “tyske” tilgang til design, konstruktion og produkt. Du kan dermed være sikker på at du køber oppustelige svømmeveste fra øverste hylde når du vælger et Secumar produkt.

Rigtig mange sejlere og bådejere fortrækker oppustelige svømmeveste fra Secumar. Oplev hvordan kvalitet, materialer og pasform når nye højder i en samlet enhed.

 

Redningsveste til børn

Secumar er et af verdens førende brands indenfor sikkerhed på vandet til børn. Vi har både secumar bravo redningsveste og vi har selvfølglig også secumar camino. Disse to redningsveste er nogle af de meste bedst sælgende modeller fra Secumar til børn.

Sikkerheden på vandet er vigtigt og især når det gælder børn og vandsport skal man være opmærksom. Det er i dag lovkrav at alle bruger svømmeveste på vandet. Det er derfor din opgave som forældre at sørge for, at dit barn får en lovpligtig redningsvest på når i skal på vandet.

Det er lovkrav at alle børn benytter redningsvest på vandet. Det er uanset om i skal på sup board, på tur i sejlbåden eller noget helt tredje. Husk at få redningsvesten på.

Se vores store udvalg af redningsveste til børn.

 

Oppustelige redningsvest 

En oppustelig redningsvest holder dig flydende og kan udløses i løbet af få sekunder. Du tager den oppustelige redningsvest rundt om livet og spænder ind.

En oppustelig vejer nærmest ingenting, så du kommer hurtigt til at glemme, at du rent faktisk har den på. Det er en stor fordel, da det i stedet giver mulighed for at være aktiv på vandet uden at skulle bekymre sig om irriterende sup veste og tilbehør. Den oppustelige redningsvest egner sig derfor rigtig godt til aktiv vandsport som f.eks svømning, dykning og paddleboarding.

Får du behov for at udløse din oppustelige redningsvest, så trækker du blot i udløseren på vesten. Udløseren sidder således at den er til at få fat i, uanset hvad der ske. I løbet af få sekunder pumpes den oppustelige redningsvest op og du vil have en redningskrans klar til brug.

Secumar fremstiller deres populære Secumar Vivo 100 veste som er perfekte til dette formål.

 

Find dit nye secumar produkt hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af produkter fra Secumar. Faktisk er vi stolte af vores samarbejde med Secumar som kun er vokset siden start. I dag er vi lagerførende på stortest alle produkter og kan levere dit nye secumar udstyr fra dag-til-dag!

Vi har alt i redningsveste til børn, oppustelige redningsveste, samt kajak og svømmeveste. Vi er leverandører til mange skoler, foreninger og institutioner i landet som alle vægter kvalitet og sikkerhed meget højt.

Gennem vores gode samarbejde med Secumar har vi mulighed for at tilbyde rigtig mange produkter af gangen til skole og forening.

Leder du efter et bestemt produkt eller har du spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os. Vi kender det helt rigtige svar og hjælper dig altid i den rette retning når det kommer til valg af redningsveste.