Longway Scooters

Longway er et af de største mærker, når det kommer til trick løbehjul. Personerne bag har været med til at udvikle på trick løbehjul siden begyndelsen, og laver blandt de bedste på markedet. Rul ned på siden, og se alle vores løbehjul fra Longway.

Viser alle 8 resultater

 • longway-rulleski-stav-140cm

  Longway 50% Carbon Rulleski Stave

  399,00 kr.
 • longway-classic-rulleski

  Longway Classic Rulleski – Sort

  1.149,00 kr.
 • longway-skate-rulleski

  Longway Skate Rulleski – Sort

  999,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-raw

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Raw

  1.279,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-sort

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Sort

  1.279,00 kr.
 • longway-jaguar-loebehjul-voksne-matt-black

  Longway Jaguar Løbehjul Til Voksne – Matt Black

  1.149,00 kr.
 • longaway-adam-trick-loebehjul-groen

  Longway Adam Trick Løbehjul – Grøn

  799,00 kr.
 • longway-scooters-adam-trick-loebehjul-midnight

  Longway Adam Trick Løbehjul – Midnight

  799,00 kr.

Longway Scooters har en lang og dyb baggrund inden for trick løbehjul indsutrien. De startede først deres brand, Longway, i 2015, men personerne bag har været med til at udvikle på trick løbehjul sporten siden begyndelsen.

Personerne bag Longway Scooters opdagede hurtigt at de løbehjul, der blev brugt til at lave tricks på – ofte trick løbehjul i billigt aluminium, ikke var beregnet til det og forholdsvis hurtigt gik i stykker. Derfor begyndte personerne at lave trick løbehjul for mange af de store mærker, før de startede deres eget mærke, Longway.

 

Hvorfor vælge trick løbehjul fra Longway?

Longway er det eneste mærke i industrien, som har deres helt egen fabrik, hvor de fremstiller deres trick løbehjul. Det vidner om lidt, og samtidig er mennesker bag mærket personer, som har udviklet på trick løbehjul sporten siden den blev født.

Longway producerer selv alle deres løbehjul, men også komponenter og specielle produkter, hvor kvalitet og teknologi er i højsæde.

 

Køb Longway trick løbehjul på SURFMORE.dk

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af de anerkendte trick løbehjul fra Longway. Vi synes, at du skal have det bedste, når du skal øve dine tricks – og det får du helt klart med et Longway trick løbehjul.