Neopren sokker

Her på siden kan du finde alle neopren strømper, som vi forhandler hos SURFMORE. Rul ned på siden, og find de bedste neopren sokker til svømning, vinterbadning eller anden vandsport.

Viser alle 3 resultater

Hvad er neopren sokker?

En neopren sok er en tynd sok eller strømpe, som den også kan kaldes, der er fremstillet i neopren. Typisk er neopren sokker forholdsvis tynde og føles næsten som almindelige strømper. Forskellen ligger selvfølgelig i, at neopren materialet har stræk, komfort og isolering. Står du og skal ud at vinterbade, svømme i havet eller noget tredje, er neopren sokker et oplagt valg.

Neopren sokker tages på nøjagtig, som du kender det fra almindelige strømper. Neopren sokker tilpasser sig dine fødder, og sidder tæt og tilpas på fødderne. Det giver dig en fordel, når du skal ud at svømme i åbent hav eller vinterbade, da de samtidig isolerer fødderne, og sikrer dig ekstra varme i vandet.

Neopren sokker er utrolig populært blandt vinterbadere. De er nemme og praktiske, og samtidig giver de et godt skridunderlag på din badetur. 

Et par neopren sokker er det ultimative stykke tilbehør til svømning i åbent hav eller som vinterbadning tilbehør, når du skal ud i fjorden eller havet på de koldere dage. Neopren strømper kommer i mange forskellige varianter, modeller, farver og størrelser, og vi anbefaler, at du kobler dine strømper sammen med andre produkter som en god håndklæde poncho, neopren hætte samt våddragt.

 

Hvorfor skal jeg bruge neopren sokker?

Der er flere gode grunde til, at du skal bruge neopren sokker. Til dels har de det formål, at de dækker og beskytter dine fødder mod skarpe sten, men også muslinger og alverdens genstande, der måtte ligge på stranden. Det er en fordel og det giver dig tryghed, når du er ude at bade.

Alle som er bosiddende i Danmark ved, at strandene indimellem kan være fyldt med alt fra glasskår til gamle plastflasker. Det er derfor klogt at beklæde sig med neopren fodtøj. Det kan være et par neopren sokker, men badesko går sig også godt hertil og har samme funktioner. Det vigtigste er i bund og grund, at du beskytter dine fødder. 

Én ting er, at et par neopren strømper beskytter dine fødder. Derudover sidder de tæt til fødderne, og det er med til at isolere mod kulde. Du glemmer nærmest at du har dem på, da de sidder tæt og komfortabelt. 

 

Neopren sokker til svømning og vinterbadning

Neopren sokker, svømning i åbent hav og vinterbadning hænger uløseligt godt sammen. Faktisk findes der en lang række neopren tilbehør, som er relevant, når snakken først går på svømning og vinterbadning. Det er nemlig ingen hemmelighed, at vinterbadning og svømning i åbent hav kan være en kold fornøjelse, men det er også det, der gør det fantastisk.

Nogle mennesker vinterbader i bar røv, mens andre foretrækker at dække kroppen til i neopren. Det kan være alt fra neopren handsker, der dækker hænder, isolerer og sikrer dig varme, men også et par gode neopren sko.

 

Neopren sokker vs. neopren sko?

Neopren sokker og neopren sko er to forskellige produkter, og det ligger måske også i navnene. Der findes en lang række forskellige, som gør de to produkter forskellige, og det har vi forsøgt at samle herunder. Læs med, og bliv klogere på forskellene mellem neopren sokker og neopren sko.

 

Neopren sokker

Neopren sokker er som navnet antyder, en sok i neopren. I bund og grund er neopren sokken grundlæggende ens med de klassiske strømper, som du kender fra dagligdagen. Dog er der stadig en forskel og det er, at neopren sokkerne er velegnet til brug i vand og samtidig isolere mod kulden.

Neopren sokker tages på fødderne ligesom en helt normal strømpe. Neopren sokker findes i flere designs, men de fleste er som en sok, du tager på. Neopren sokker findes dog også med lynlås og velcro.

Modsat neopren sko har neopren sokker ingen gummisål, men typisk en gummibelægning for ekstra komfort og støtte.

 

Neopren sko

En neopren sko er mere kompliceret at fremstille, og har samtidig en mere beskyttende effekt mod dine fødder. Neopren sko har altid en eller anden form for gummisål med komfort og behag. 

Typisk er overdelen i neopren skoen fremstillet i neopren. Tykkelsen kan variere fra 1 mm og helt op til 7 mm i de tykkeste neopren sko. Jo tykkere din neopren sko er, desto varmere og mere isolerende vil den være. Dermed har du en nogenlunde idé, hvornår på året du skal bruge dine neopren sko. 

En tynd neopren sko vil være velegnet gennem sommerhalvåret, mens en tyk neopren sko egner sig til vinteren hvor det er koldt. 

Alle neopren sko er designet med en gummisål. Sålen er robust og fleksibel på samme tid. Derudover beskytter den dine fødder mod skarpe sten og muslingeskaller i vandet. 

 

Hvilke neopren strømper skal jeg vælge?

Vælg dine neopren sokker efter behov, komfort og pris. Typisk koster et par gode neopren sokker fra omkring 200 kr. og op til 500 kr. for de dyreste modeller. Jo tykkere dine neopren sokker er, desto dyrere vil de også typisk være.

Materialet i neopren sokker hænger tæt sammen med prisen, men også hvor fleksible de er og dertil kommer selvfølgelig også valget af mærke. Et par neopren sokker fra Prolimit eller Rip Curl vil altid være dyrere end f.eks neopren sokker fra SURFMORE.

 

Køb neopren sokker på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af gode neopren sokker i høj kvalitet til ethvert behov. Vi har både billige neopren sokker på tilbud og billige penge, men også dyrere modeller, der er designet og fremstillet i høj kvalitet.

Udover at være lagerførende på en lang række neopren sokker fra PROLIMIT og Rip Curl, har vi selvfølgelig også udviklet vores egen SURFMORE neopren sokker.