Neopren sokker

Her på siden kan du finde alle neopren strømper, som vi forhandler hos SURFMORE. Rul ned på siden, og find de bedste neopren sokker til vinterbadning, surfing eller noget helt tredje.

Viser alle 3 resultater

Hvad er neopren sokker?

En neopren sok er en tynd sok som er fremstillet i neopren. Typisk er neopren sokker utrolig tynde og føltes næsten som almindelige strømper. Forskellen ligger selvfølgelig i at neopren materialet har stræk, komfort og isolering. Står du og skal ud at vinterbade, til stranden eller på paddleboard, er en neopren sok et oplagt valg.

Du tager en neopren sok på nøjagtigt, som du kender det fra et almindelige par strømper. Neopren sokkerne tilpasser sig fødderne og sidder tæt og tilpas til fødderne. For dig er det en fordel med neopren sokker, da de samtidigt er med til at isolere fødderne og dette giver varme i vandet.

Neopren sokker er utrolig populært blandt vinterbadere. De er nemme og praktiske, og samtidigt giver de et godt skridunderlag på din badetur. 

Et par neopren sokker er det ultimative stykke tilbehør til svømning i åbent hav eller som vinterbadning tilbehør, når du skal ud i fjorden eller havet på de koldere dage. Neopren strømper kommer i mange forskellige varianter, modeller, farver og størrelser, og vi anbefaler, at du kobler dine strømper sammen med andre produkter som en god håndklæde poncho, neopren hætte samt våddragt.

Hvorfor skal jeg bruge neopren sokker?

Der er flere gode grunde til at bruge neopren sokker. Til dels har de det formål, at de dækker og beskytter dine fødder mod skarpe sten, men også muslinger og alverdens ting der måtte ligge på stranden. Det er en fordel og det giver dig tryghed, når du er ude at bade.

Alle som er bosiddende i Danmark ved, at strandene indimellem kan være fyldt med alt fra glasskår til gamle plastflasker. Det er derfor klogt at beklæde sig med neopren fodtøj. Det kan være alt fra neopren sokker til et par badesko. Det vigtigste er i bund og grund, at du beskytter dine fødder. 

Én ting er at et par neopren strømper beskytter dine fødder. Derudover sidder de tæt til fødderne og det er med til at isolere mod kulde. Derfor er neopren sokkerne også mega populære blandt personer som dyrker vinterbadning. Du glemmer nærmest at du har dem på, da de sidder tæt og komfortabelt. 

Neopren sokker til vinterbadning

Neopren sokker og vinterbadning hænger uløseligt sammen. Faktisk er der en lang række neopren tilbehør som er relevant, når snakken først går på vinterbadning. Det er nemlig ingen hemmelighed. Vinterbadning er bare en kolde fornøjelse, men det er også det som gør det fantastisk at dyrke! 

Nogle vinterbader i bar røv, mens andre foretrækker en eller anden form for neoprenbeklædning. Det kan være alt fra neopren handsker, som har det formål, at de skal dække hænderne mod det kolde vand og isolere mod kulde. Neopren handsker findes i mange forskellige designs, modeller og materialekombinationer.  

Neopren sokkerne er meget alment for folk som dyrker vinterbadning. Typisk findes de i nogle få modeller og den største forskel er i bund og grund pris, mærke og længden på dem. Selvfølgelig findes der en masse små forskelle, som alle gør hver deres forskel.

Forskel på neopren sko vs. neopren sokker?

En neopren sko og neopren sok er to forskellige produkter. Navnene siger måske meget i sig selv, men udover det findes stadig en lang række forskelle som gør udfaldet i sidste ende. Nedenfor har vi forsøgt at redegøre for de væsentligste forskelle, så du nemt kan vurdere om du skal bruge en neopren sok eller en neopren sko.

Neopren sko 

En neopren sko er mere kompliceret at fremstille og har samtidigt en mere beskyttende effekt mod dine fødder. Neopren sko har altid en eller anden form for gummi sål med komfort og behag. 

Typisk er overdelen i neopren skoen fremstillet i neopren. Tykkelsen kan variere fra 1 mm og helt op til 7 mm i de tykkeste neopren sko. Jo tykkere din neopren sko er, desto varmere og mere isolerende vil den være. Dermed har du en nogenlunde idé, hvornår på året du skal bruge dine neopren sko. 

En tynd neopren sko vil være velegnet gennem sommerhalvåret, mens en tyk neopren sko egner sig til vinteren hvor det er koldt. 

Alle neopren sko er designet med en gummisål. Sålen er robust og fleksibel på samme tid. Derudover beskytter den dine fødder mod skarpe sten og muslingeskaller i vandet. 

Neopren sok 

En neopren sok er som navnet antyder en sok. I bund og grund er neopren sokken grundlæggende ens med de klassiske strømper som du kender det fra dagligdagen. Dog er der stadig en forskel og det er at neopren sokkerne er velegnet til brug i vand og samtidigt isolere mod kulde. 

Neopren sokkerne er en sok som tages på fødderne. Du skal hverken snøre, binde eller bekymre dig om velcro. Neopren sokkerne trækkes på og det gør dem praktiske. 

Modsat neopren sko har neoprensokker ingen gummisål, men typisk en gummibelægning for ekstra komfort og støtte. 

Hvilke neopren strømper skal jeg vælge?

Vælg dine neopren sokker efter behov, komfort og pris. Typisk koster et par gode neopren sokker fra omkring kr. 200 og op til kr. 500 for de dyreste modeller. Jo tykkere du ønsker dine neopren sokker, desto dyrere vil de typisk være. 

Forbruget af materiale hænger tæt sammen med prisen, men også hvor fleksible de er hænger sammen med prisen. Dertil kommer selvfølgelig valget af mærke. Et par neopren sokker fra Prolimit eller Rip Curl vil altid være dyrere end f.eks neopren sokker fra SURFMORE

Køb neopren sokker hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et bredt udvalg af kvalitets neopren sokker til ethvert behov. Vi har neopren sokker fra relativt billige penge, men bestemt også dyrere modeller med høj kvalitet og konstruktion.

Udover at være lagerførende på en lang række neopren sokker fra ProLimit, Rip Curl, har vi selvfølgelig også udviklet vores egen SURFMORE neopren sokker.