Windboss

Windboss er et velkendt mærke, når det kommer til vindmålere. Med en god vindmåler fra Windboss kan du få en fornemmelse af, hvor mange meter det blæser i sekundet.

Viser et enkelt resultat

  • windboss-thermo-anemometer-vindmaaler

    Windboss Thermo Anemometer Vindmåler

    749,00 kr.

Windboss er en producent af vindmålere, der ofte anvendes af både amatører, men også professionelle inden for sejlads, kitesurfing, paragliding og andre udendørsaktiviteter, hvor det er vigtigt at kende til vindhastigheden samt retningen.

 

Hvad og hvem er Windboss?

Vindmålere fra Windboss er kompakte og bærbare, således du kan tage dem med til stranden, vandet og hvor du ellers ønsker at bruge den. De er designet til at give dig nøjagtige og pålidelige målinger under forskellige vejforhold, så du for eksempel ved, hvor stort windsurf sejl, du skal tage på eller hvilken retning vinden i.

Med en Windboss vindmåler har du flere funktioner såsom gennemsnitsmåling, maksimal hastighed og kalibrering for forskellige enheder som knop, km/t, m/s og mph.

 

Køb Windboss vindmåler hos SURFMORE.dk

Hos os finder du de velkendte Windboss vindmålere, men også varianter for andre mærker. Er du på udkig efter en ny vindmåler, men ved ikke hvilken du skal vælge, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan også se vores model fra Skywatch.