Rygskjold til herre

Skal du give den gas på ski, snowboard eller mtb? Et rygskjold til herre sikrer dig den nødvendige sikkerhed, når du dyrker ekstremsport. Se alle vores rygskjold til herre herunder, og få styr på beskyttelsesudstyret.

Viser alle 4 resultater

Når du står på ski og snowboard eller kører på mtb, er adrenalinen pumpende og du ved, at du er ude for en sjov oplevelse, hvor spændingen er høj. Når adrenalinen sætter gang i kroppen, bør du også have styr på den rette beskyttelse, da du ved, at du er på vej til at få en sjov rutsjetur.

Rygskjolde til ski og snowboard, men også mtb er efterhånden blevet en afgørende og fast del af en rytters udstyr, og det er selvfølgelig med ekstremt god grund. Et godt rygskjold til herre, uanset om du er skiløber, snowboarder eller mountain biker, beskytter din ryg mod hårde stød og fald, som du kan være uheldig at komme ud for.

 

Hvorfor bør jeg vælge et rygskjold udviklet til herrer?

Når du vælger et rygskjold specielt designet til mænd, bringer det flere fordele med sig. Først og fremmest får du et rygskjold, som er lavet til den mandlige kropsbygning og anatomi. Dette er med til at give en god pasform og et herre rygskjold, der sidder godt til på kroppen, og giver den nødvendige beskyttelse.

Der er en tendens til, at mænd ofte kører lidt mere aggressivt på ski og snowboard end kvinder og dette er blot endnu en grund til, at du bør vælge et godt rygskjold ski til herre, der giver maksimal sikkerhed på pisten.

Du kan med fordel kombinere dit rygskjold med en skihjelm til herre samt et tilhørende herre skibriller. Så har du styr på den væsentligste sikkerhed, når det gælder skisport.

 

Hvad er forskellen på rygskjold ski til herre vs. dame?

Formålet med et rygskjold er i sidste ende det samme, uanset om der er tale om rygskjold til dame, rygskjold til børn eller et til herre. Rygskjoldet skal beskytte ryggen og tage eventuelle slag, du kan få, når du falder.

 

Pasform og størrelse på rygskjold til herrer

Et damerygskjold er designet med fokus på den kvindelige anatomi, hvorimod herre modeller tager udgangspunkt i den mandlige kropsbygning. Dette afspejler sig i høj grad i både størrelser, men også pasform.

Det kan desuden også betyde, at polstringen og beskyttelsen ved rygskjold til herre kan se anderledes ud end ved modeller til kvinder og børn. Mænd er generelt større, hvorfor polstring og beskyttelse ofte også fylder mere.

 

Design, farver og stil

Der kan være forskel i farver og design. Rygskjolde til kvinder har ofte lidt flere farver, og designet kan se anderledes ud, mens modeller til herre ofte er forholdsvis neutrale i klassiske farver som sort og navy blå.

Mænd og kvinder har forskellige kropsformer, det ved vi, men derfor vil rygskjold til mænd også have øget bevægelsesfrihed omkring skuldre og overkrop, så de imødekommer den mandlige krop.

 

Køb rygskjold til herrer på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af både gode og billige herre rygskjold til ski, snowboarding og mtb. Du har også mulighed for at finde tilbud, så du kan få et højkvalitets rygskjold til en god pris.

Når du handler hos os får du 1-3 dages levering, 100 dages returret og fri fragt ved køb over 599 kr. Har du spørgsmål til dit kommende rygskjold eller andre produkter, sidder vi altid klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.