CHPO

CHPO er et ur- og brillemærke, der blev grundlagt i Sverige i 2013. Mærket tager et stærkt, socialt standpunkt for ligestilling i samfundet uden racisme, homofobi og had mod kvinder. Rul ned på siden, og se vores udvalg af bl.a. skibriller fra CHPO.

Viser et enkelt resultat

  • chpo-method-skibriller

    CHPO Method Skibriller

    1.079,00 kr.

Hvem er CHPO?

CHPO blev etableret i Sverige i 2013 og er et svensk mærke, der primært laver ure og briller, der både inkluderer solbriller, men også skibriller. CHPO er inspireret af skateboarding, musik og kunst og laver i dag deres design med dette i baghovedet.

CHPO tilbyder høj kvalitet for pengene, har store sociale værdier og samtidig er en stor del af deres produkter fremstillet af genbrugsmaterialer.

 

Hvorfor vælge sol- og skibriller fra CHPO?

CHPO tager som mærke et standpunkt, når vi taler samfund. De går nemlig ind for et ligestillet samfund uden racisme, homofobi og had mod kvinder.

CHPO samarbejder med Made for Everywhere, hvor de hver sæson samarbejder med forskellige velgørende og non-profit organisationer og donerer store dele af overskuddet til en god sag.

 

Stort udvalg af CHPO hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment fra det svenske mærke, CHPO. Har du nogen spørgsmål til sol- og/eller skibriller fra CHPO, sidder vi klar til at rådgive dig på bedste vis.