Beskyttelse

Viser alle 21 resultater

 • coreproparkknæbeskytter

  CORE Pro Knæbeskyttere

  619 DKK
 • Tilbud hjelm-alpha-fuse

  Fuse Alpha Hjelm – skate

  349 DKK 299 DKK
 • fuse-hjelm-mat

  Fuse Alpha Hjelm – skate

  299 DKK
 • fuse-delta-albuebeskytter

  Fuse Delta Albuebeskyttere

  299 DKK
 • fuseneeosalbuebeskytter

  Fuse Neos Albuebeskyttere

  379 DKK
 • alk13skatehjelm

  Hjelm – ALK13

  299 DKK
 • alk13skatehjelm

  Hjelm – ALK13

  349 DKK
 • corestreethjelm

  Hjelm – CORE Street

  399 DKK
 • corestreethjelm

  Hjelm – Core street

  399 DKK
 • tripleeighthjelmbørn

  Hjelm – Triple Eight børn

  379 DKK
 • k2-beskyttelses-sæt

  K2 Beskyttelsessæt

  279 DKK
 • k2-skate-hjelm

  K2 hjelm sort

  349 DKK
 • k2-skate-hjelm-voksen

  K2 Varsity Pro Skatehjelm (Voksen)

  379 DKK
 • prolimit-vandsport-hjelm

  ProLimit – hjelm

  479 DKK
 • suphjelmvandsport

  SUP – hjelm

  309 DKK
 • tripleeightalbuebeskytter

  Triple Eight Albuebeskyttere

  179 DKK
 • tripleeightjuniorknæbeskytter

  Triple Eight Junior 3-pack sæt

  399 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Knæbeskyttere

  179 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Knæbeskyttere

  199 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight KP Pro Knæbeskyttere

  549 DKK
 • tripleeightknæbeskytter

  Triple Eight Snow Knæbeskyttere

  319 DKK

Beskyttelse til skating 

Skating er populært som aldrig før og det oplever vi i høj grad også hos surfmore. Én ting som især er vigtigt er sikkerheden og beskyttelsesudstyret. Dette gælder blandt andet skaterhjelme og beskyttelses tilbehør. Det er fedt at komme i skateparken, men det er altså ikke sjovt at få hudafskrabninger og blå mærker. Få derfor hellere en god styrthjelm på og et par knæbeskyttere. Det øger sikkerheden, men det giver dig i høj grad også mere mod i skateparken og i trafikken. 

Det er både unge mennesker og deres forældre som er blevet vilde med skating. Det er især longboards, skateboards og cruiserboards som vinder frem og hos surfmore har vi virkelig oplevet stor efterspørgsel på udstyret. De er nemme at stå på og samtidigt giver de bare timevis af leg og glæde dig, mens vinden flyver gennem håret. 

Et longboard er i dag nemt at komme i gang med. Hjulene er brede og store og det giver altså mulighed for at få massere af fart i boardet og du skal samtidigt ikke bekymre dig om, at køre over små sten og grus. 

 

Dit hoved er det vigtigste – brug derfor altid en skaterhjelm!

En hjelm er vigtig, men dit hoved, tænder og ansigt er altså vigtigere. En hjelm er uundværlig og derfor skal du altid huske at bruge en hjelm. Det er uanset om du cykler fra lejligheden og til arbejde, eller du giver den gas med løbehjulet i den lokale skatepark. 

En god hjelm dækker størstedelen af hovedet og en god del af panden. Hjelmen har ét formål – den skal passe på dit hoved og tage de eventuelle stød og slag, hvis du skulle være uheldig og falde. 

Hjelmen beskytter dig i alle tilfælde, uanset hvor uheldig du måtte være. Det er derfor altid bedre at have en hjelm på, end ingen hjelm. Husk det næste gang du er afsted på dit longboard

Pasformen på skaterhjelmen er vigtig. En god hjelm sidder tæt til hovedet og skal sidde relativt stramt omkring øre, hoved og hage. Du kan på de fleste hjelme indstille dem i nakken. Dette er med til at give de optimale betingelser for en velsiddende styrthjelm.

 

Undgå hudafskrabninger og brug knæbeskyttere 

Mange kan fristes til at køre uden beskyttelsesudstyr. Det kan vi godt forstå. Det sidder nemlig ikke og irritere dig og tager ikke overflødig vægt når du er på asfalten. Dog synes vi altid at god snusfornuftig er en god ting. 

Et par gode knæbeskyttere kan spare dig for mange blå mærker og irriterende hudafskrabninger. Knæbeskyttere er i dag så smarte, at de nemt kan tages af og på og indstilles efter behov og pasform. Knæbeskytterne tager skraldet og bestemt også de mange slag som kan komme af, at falde hårdt i asfalten. Det er derfor til enhver vores anbefaling at du bruger knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere

Det er selvfølgelig klart at du skal gøre som du ønsker og bruge udstyr i det omfang, at du mener er rigtigt. Vores ord er ærlige ord og råd og vi har kun interesse i at du finder de rigtige produkter og udstyr til dit næste skateboarding eventyr. 

 

God sund fornuft i skateparken 

Mere end halvdelen af alle ulykker i skateparken er forårsaget af unge mennesker på under 15 år. Det er selvfølgelig kedelig statistik, men måske skal man huske på, at unge mennesker bare er mere modige, risikovillige og ikke vurdere situationer helt så alvorligt som voksne og veludviklede mennesker. 

Vi vil bestemt ikke tale dig fra at skulle i gang med at finde skaterhjelme, beskyttelsesudstyr og skateboards, men vi opfordre dig til at tænke dig om og bruge din sunde fornuftigt i den lokale skatepark. Det kan også blot være i trafikken, hvor god sund fornuftigt kommer i første række. 

Det er derfor vores klare anbefaling at du som forældre hjælper dit barn med at finde beskyttelsesudstyr og en god hjelm som start. Husk at hjelmen og beskyttelsesudstyret har til formål at passe på dig!Se vores udvalg af skaterhjelme og beskyttelse

Hos surfmore bestræbe vi os løbende på at udvide sortimentet af udstyr indenfor skating og cruiser board. Vi elsker at suse ned af asfalten, mens vinden blæser om ørerne og solen skinner. Dog kender vi også vigtigheden i, at bruge hjelm og her taler vi af erfaring.

En god hjelm kan vise sig at være uundværlig og det samme kan et par gode håndledsbeskyttere.

Tag derfor et kig på vores webshop og giv os endelig et ring, såfremt du søger noget specifikt udstyr eller en bestemt størrelse.