Beskyttelse

Har du fundet din vej til skateparken på skateboard, løbehjul eller rulleskøjter, og leder nu efter beskyttelse til børn og voksne? Hos SURFMORE har vi alt i beskyttelse fra skaterhjelme til knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere, men også komplette beskyttelsessæt.

Viser 1–27 af 42 resultater

Beskyttelse til skate

Skating er populært som aldrig før, og det oplever vi i høj grad også hos SURFMORE. Én ting som især er vigtigt, når man dyrker skate, løbehjul og mtb er sikkerheden og beskyttelse dertil. Dette gælder blandt andet skaterhjelme. Det aller vigtigste er, at du passer på dit hoved, hvorfor en skaterhjelm er essentiel, hvis du står på rulleskøjter, skateboard, løbehjul, bmx eller andet.

En god og beskyttende skaterhjelm er naturligvis ikke det eneste, som vi anbefaler, at du har på, når du står på skater. Vi anbefaler også på det kraftigste, at du får anskaffet dig et beskyttelsessæt. Et beskyttelsessæt indeholder både knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere – og så er du faktisk dækket hele vejen rundt, voilá. Såfremt du ikke er interesseret i et helt sæt, kan du også købe de enkelte beskyttelsesdele.

 

Beskyttelse til løbehjul og rulleskøjter

Vi ved, at det altid er fedt at komme i skateparken, men samtidig ved vi også, at det ikke er sjovt at få hudafskrabninger og blå mærker på kroppen. Det er derfor essentielt, at du bærer skatehjelm, knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere, når du står på rulleskøjter, løbehjul, skateboard, bmx eller noget femte. Disse beskyttelsesdele øger din sikkerhed, men giver dig i høj grad også mere mod i skateparken og trafikken. Er du ved at øve dig på drop-in eller et af de større hop? Spænd hjelmen ind og få beskyttelsessættet på, så garanterer vi dig, at din store udfordring bliver nemmere – og at du samtidig bliver en bedre skater!

Mange kan fristes til at køre uden beskyttelsesudstyr. Det kan vi godt forstå. Det kan nemlig sidde ind til kroppen og irritere dig, men dette skal ik opveje for, at du ikke vil have det på, for beskyttelsen er vigtig, hvis du skulle falde og slå dig.

Et par gode knæbeskyttere kan spare dig for mange blå mærker og irriterende hudafskrabninger. Knæbeskyttere er i dag så smarte, at de nemt kan tages af og på og indstilles efter behov og pasform. Knæbeskytterne tager skraldet og bestemt også de mange slag som kan komme af, at falde hårdt i asfalten. Det er derfor til enhver vores anbefaling at du bruger knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere

Det er selvfølgelig klart at du skal gøre som du ønsker og bruge udstyr i det omfang, at du mener er rigtigt. Vores ord er ærlige ord og råd og vi har kun interesse i at du finder de rigtige produkter og udstyr til dit næste skateboarding eventyr. 

 

Beskyttelse til børn

Det er ikke kun de unge teenagere, som er vilde med skate, løbehjul og rulleskøjter. Vi ser i høj grad også, at det er voksne selv – som enten har skatet i deres ungdom, eller har holdt det ved lige, og nu har sat børnene på løbehjul, skateboard, m.v. Som forældre og voksne skal vi passe på os selv, men også vores børn.

Det er derfor i høj grad vigtigt, at få beskyttelse på dit barn, hvis han eller hun står på løbehjul, rulleskøjter eller skateboard. Et godt beskyttelsessæt til dit barn som står på rulleskøjter eller løbehjul, giver samtidig barnet mere mod, og de har nemmere ved at prøve ting af. Det er naturligvis vigtigt, at man hygger sig med skating, men også at lære nye tricks og hop.

 

Styr på sikkerhed med en skaterhjelm

En skaterhjelm er et must, når du skater. En hjelm er uundværlig, og derfor skal du altid huske at bruge en hjelm. Det er uanset om du cykler fra lejligheden og til arbejde, eller du giver den gas med løbehjulet i den lokale skatepark. 

En god hjelm dækker størstedelen af hovedet og en god del af panden. Hjelmen har ét formål – den skal passe på dit hoved og tage de eventuelle stød og slag, hvis du skulle være uheldig og falde. 

Hjelmen beskytter dig i alle tilfælde, uanset hvor uheldig du måtte være. Det er derfor altid bedre at have en hjelm på end ingen. Husk det næste gang du er ude at skate.

Pasformen på skaterhjelmen er vigtig. En god hjelm sidder tæt til hovedet og skal sidde relativt stramt omkring øre, hoved og hage. Du kan på de fleste hjelme indstille dem i nakken. Dette er med til at give de optimale betingelser for en velsiddende styrthjelm.

 

God, sund fornuft i skateparken 

Mere end halvdelen af alle ulykker i skateparken er forårsaget af unge mennesker på under 15 år. Det er selvfølgelig kedelig statistik, men måske skal man huske på, at unge mennesker bare er mere modige, risikovillige og ikke vurdere situationer helt så alvorligt som voksne og veludviklede mennesker. 

Vi vil bestemt ikke tale dig fra at skulle i gang med at finde skaterhjelme, beskyttelsesudstyr og skateboards, men vi opfordrer dig til at tænke dig om og bruge din sunde fornuftigt i den lokale skatepark. Det kan også blot være i trafikken, hvor god og sund fornuftigt kommer i første række. 

Det er derfor vores klare anbefaling, at du som forældre hjælper dit barn med at finde beskyttelsesudstyr og en god skaterhjelm som start. Husk at hjelmen og beskyttelsesudstyret har til formål at passe på dig!

 

Køb beskyttelse til skate, løbehjul og rulleskøjter hos SURFMORE

Hos SURFMORE bestræber vi os løbende på at udvide sortimentet af udstyr indenfor skating. Vi elsker at suse ned af asfalten, mens vinden blæser om ørene og solen skinner. Dog kender vi også vigtigheden i, at bruge hjelm og her taler vi af erfaring.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde rundt i den store verden af beskyttelse til rulleskøjter, løbehjul, skate og BMX. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig. Sammen finder vi frem til det, du mangler. Og når du handler hos os, følger vores fordele selvfølgelig med:

  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 1-2 dages levering
  • 14 dages returret

 

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Det er din garanti for, at vi vil dig det bedste, når du handler dit nye gear hos os.