Neopren hoodies og jakker

Neopren hoodies og jakker er den perfekte tilføjelse, når du dyrker vandsport, uanset om det er surfing, kajak eller noget tredje. De tilfører kroppen varme, har god komfort og sikrer dig den rette bevægelsesfrihed på vandet! 

Viser alle 6 resultater

 • ION-Water-Jacket-Neo-Cosy-Coat-Core-women

  ION Water Neo Jacket Cosy Coat Core Dame

  1.499,00 kr.
 • Tilbud neilpryde-neo-hoodie-navy-yellow

  Neilpryde Neo Hoodie – Navy/Yellow

  1.199,00 kr.
 • prolimit-vandafvisende-poncho

  PROLIMIT Vandafvisende Poncho

  1.019,00 kr.
 • Tilbud neilpryde-neo-hoodie-black-logo

  Neilpryde Neo Hoodie Black – Black Logo

  849,00 kr.
 • rip-curl-anti-series-poncho-med-haette

  Rip Curl Anti-Series Poncho med hætte

  1.299,00 kr.
 • ion-neopren-hoodie

  ION Neopren Hoodie

  1.119,00 kr.

Hold varmen med neopren hoodies og jakker

Når det kommer til vandsport og udendørs aktiviteter i køligere vejr, er neopren hoodies og jakker det ideelle valg for at holde dig varm og komfortabel. Uanset om du er en ivrig surfer, kajakroer, eller blot elsker at tilbringe tid ved vandet, får du med neopren hoodies og jakker helt enestående varmeisolering og beskyttelse mod elementerne.

Neopren jakker og hoodies kan både bruges til traditionel surfing på cool surfboards, windsurfing og kitesurfing. Derudover kommer de ofte med et udtræk til din kite eller windsurf trapez, så du sagtens kan bruge den på vandet. Derudover kan neopren hoodies og jakker også bruges til kajak og normal hverdag.

Fordele ved neopren hoodies og jakker

De tilbyder ekstremt god komfort og bevægelsesfrihed, når du er på vandet og give den gas – og hvad har du mere brug for, end at kunne bevæge dig frit? Neopren er et forholdsvis fleksibelt materiale, hvorfor du også altid finder våddragter i neopren, da det simpelthen er det bedste materiale.

Derudover tilføjer en neopren hoodie et ekstra lag varme til de koldere dage, og så behøver du faktisk ikke investere i en varm vinter våddragt.

God holdbarhed og lang levetid!

Neopren er et holdbart materiale, hvorfor du i en trøje eller neopren jakke får et slidstærkt produkt, der holder i mange år – og endnu flere, hvis du passer godt på det!

Et materiale som neopren er modstandsdygtigt overfor slid og naturens kræfter, hvorfor du kan anvende det i hårde forhold, når du f.eks. er ude at wing foil surfe eller noget helt andet.

Neopren jakker med beskyttelse og cool udseende

Neopren jakke til kajak

En neopren jakke til kajak er specifikt designet til at give kajakroere den nødvendige varme og beskyttelse. Kajakroere tilbringer lange perioder i koldt vand og vejrforhold, og en neopren jakke sikrer, at du kan forblive komfortabel og fokuseret på din aktivitet.

Neopren jakke til dame

Disse jakker er designet med en pasform, der tilgodeser kvindelige former, hvilket sikrer en behagelig og sikker pasform. Uanset om du surfer, paddleboarder eller sejler, vil en neopren jakke til dame holde dig varm og beskyttet mod vind og vejr.

Hvorfor skal jeg vælge en neopren hoodie og/eller jakke?

Varmeisolering

Neopren er kendt for sin evne til at bevare kropsvarme, hvilket gør det til et ideelt valg for vandsport og udendørs aktiviteter i koldt vejr. Materialet fungerer ved at fange et tyndt lag vand mellem kroppen og dragten, som hurtigt varmes op af kroppens varme, og derved skaber en isolerende barriere.

Fleksibilitet

En anden stor fordel ved neopren er dets fleksibilitet. Dette materiale strækker sig og bevæger sig med din krop, hvilket giver ubegrænset bevægelsesfrihed. Dette er især vigtigt for aktiviteter som surfing og kajakroning, hvor bevægelse er afgørende.

Holdbarhed

Neopren er utroligt holdbart og modstandsdygtigt overfor slid, UV-stråler og kemikalier. Med den rette pleje kan dine neopren hoodies og jakker holde i mange år, selv under de hårdeste forhold.

Find din næste neopren hoodie og jakke på SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af både hoodies og jakker i neopren, der kan anvendes til vandsport, uanset om du er ude i din oppustelige kajak, gummibåd eller surfer på fjorden.

Vi har både jakker og hættetrøjer i neopren fra mærker som ION, Neil Pryde, Rip Curl og PROLIMIT – og du finder naturligvis også et hav af andet neopren tilbehør, som egner sig til vandsport.