Cruiserboard

Her på siden kan du finde alle vores cruiserboards. Vi er vilde med skating, og har derfor besluttet os for at tage boards hjem fra de anerkendte mærker. Rul ned på siden, og se alle vores cruiserboards.

Viser alle 9 resultater

 • Tilbud globe-eggy-skateboard

  Globe Eggy 8.625″ Skateboard – Off-White/The Lot

  695,00 kr.
 • Landyachtz-Tugboat-Cruiser-Board

  Landyachtz Tugboat Cruiser Board

  1.649,00 kr.
 • ocean-pacific-swell-cruiserboard

  Ocean Pacific Swell Cruiser Board

  999,00 kr.
 • Prism-Captain-Cruiser-Board

  Prism Captain Cruiserboard

  1.579,00 kr.
 • prism-grit-cruiserboard

  Prism Grit Cruiserboard

  1.379,00 kr.
 • Prism-Skipper-Cruiser-Board-ben-jundanian

  Prism Skipper Cruiserboard 27.5″

  1.499,00 kr.
 • Tilbud globe-chopper-32-armadillo-cruiserboard

  Globe Chopper 32″ Cruiserboard – Armadillo

  749,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud globe-wave-blazer-cruiserboard-31-hoot-owl

  Globe Wave Blazer Cruiserboard 31″ – Hoot Owl

  799,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • globe-burner-31-cruiserboard-back

  Globe Burner 31″ Cruiserboard

  1.295,00 kr.

Hvad er et cruiserboard? 

Cruiserboardet er det vi i moderne sprog vil kalde for en “hybrid” mellem et almindeligt skateboard som du kender og et longboard. Longboardet kan du læse mere om her, men cruiserboardet er rent faktisk mega fedt, da det fusionere det klassiske skateboard med longboardet.

Et cruiserboard har store bløde hjul og et lidt større ‘deck’ end et almindeligt skateboard. De store hjul giver greb og fart. Du skal samtidigt ikke bekymre dig om underlaget eller små sten, da de bløde store hjul blot tonser henover underlaget. Det er klart en fordel og samtidigt kommer du hurtigt frem!

 

Hvorfor skal jeg vælge et cruiserboard? 

Du skal vælge et cruiserboard hvis du vil lidt af det hele. Cruiserboardet er skægt, sjovt og hurtigt. Samtidigt har det massere af kontrol, greb og hurtighed over sig. Du kan nemt dreje og lave små sving, uanset om du skater i Hornbæk eller på Østerbrogade. Cruiserboardet har en god størrelse, hvorfor det egner sig godt til den nye skater som skal godt i gang.

 

Hvad er forskellen på et cruiserboard og andre skateboards? 

Som nævnt tidligere er cruiserboardet en hybrid mellem et longboard og det klassiske skateboard. Cruiserboardet har større trucks og samtidigt er hjulene blødere og større. Store hjul giver fart og overskud på et skateboard!

Med et par bløde hjul på cruiserboardet er du også klar til længere ture, transport mellem skole og hjem og så får du samtidigt den fede ‘cruiser’ følelse som et skateboard som dette giver. Følelsen af fart, sus og frihed!

Et cruiserboard har samtidigt et andet udtryk i dens “kick-tail”. Det er det man i alment sprog vil kalde bagenden eller “røven” på et skateboard.

 

Skal jeg bruge beskyttelse på cruiserboard?

Det er ikke at lovkrav at bruge hverken skaterhjelm eller knæbeskyttere på et skateboard. Dog er det derimod en god idé at bære hjelm, når du dyrker actionsport som skating.

En hjelm sidder på hovedet og skal være spændt fast om hagen. Skulle du være uheldig beskytter den dig og tager stød og slag fra hovedet. Det er derfor et klogt valg at bruge en skaterhjelm, når du står på longboard, surfskate eller andre boards.

Udover at benytte en hjelm i forbindelse med skating er det en oplagt idé, at bruge en form for beskyttelse på knæ og håndflader. Det kan være knæbeskyttere eller håndledsbeskytterere.