Cruiserboards

Cruiserboards er fede at stå på og som navnet antyder, er de gode at cruiser rundt på. De har cirka den samme størrelse som et traditionelt skateboard, men et mere klassisk og gammeldags design. Her på siden finder du hele vores udvalg af cruiser boards og gode tilbud.

Viser alle 11 resultater

 • Impala-Hera-Cruiser-Mel-Stringer

  Impala Hera Cruiserboard 31.5″ – Mel Stringer

  1.199,00 kr.
 • Impala-Latis-Cruiserboard-Art-BabyGirl

  Impala Latis Cruiserboard 31″ – Art Baby Girl

  1.199,00 kr.
 • Tilbud globe-eggy-skateboard

  Globe Eggy 8.625″ Skateboard – Off-White/The Lot

  695,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Landyachtz-Tugboat-Cruiser-Board

  Landyachtz Tugboat Cruiser Board

  1.649,00 kr.
 • Tilbud globe-wave-blazer-cruiserboard-31-hoot-owl

  Globe Wave Blazer Cruiserboard 31″ – Hoot Owl

  799,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • ocean-pacific-swell-cruiserboard

  Ocean Pacific Swell Cruiser Board

  999,00 kr.
 • Prism-Captain-Cruiser-Board

  Prism Captain Cruiserboard

  1.579,00 kr.
 • Tilbud prism-grit-cruiserboard

  Prism Grit Cruiserboard

  1.149,00 kr.
 • Prism-Skipper-Cruiser-Board-ben-jundanian

  Prism Skipper Cruiserboard 27.5″

  1.499,00 kr.
 • globe-chopper-32-armadillo-cruiserboard

  Globe Chopper 32″ Cruiserboard – Armadillo

  1.179,00 kr.
 • Tilbud globe-burner-31-cruiserboard-back

  Globe Burner Cruiserboard 31″

  799,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage

Hvad er et cruiser board? 

Cruiserboardet er det vi i moderne sprog, vil kalde for en “hybrid” mellem et almindeligt komplet skateboard, som du kender det og et longboard. Og det er faktisk hvad, der gør cruiserboardet fedt at stå på – det fusionerer nemlig det klassiske skateboard med longboardet.

Cruiser board har store og bløde hjul samt et lidt større deck (overflade) end et traditionelt skateboard. De store hjul giver dig både masser af greb, men også fart, når du cruiser rundt.

Derudover behøver du ikke, at bekymre dig om underlag og små sten, da de store hjul gør, at du blot kan køre over dem. Det er klart en fordel og samtidigt kommer du hurtigt frem!

 

Hvorfor skal jeg vælge et cruiserboard? 

Du skal vælge et cruiserboard hvis du vil lidt af det hele, da cruiserboardet er skægt, sjovt og hurtigt. Samtidig har det massere af kontrol, greb og hurtighed over sig. Du kan nemt dreje og lave små sving, uanset om du skater i Hornbæk, centralt på Østerbro eller i Klitmøller. Cruiserboardet har en god størrelse, hvorfor det egner sig godt til den nye skater, som skal godt i gang.

 

Hvad er forskellen på et cruiserboard og andre skateboards? 

Som nævnt tidligere er et cruiser board en hybrid mellem et longboard og det klassiske skateboard. Cruiserboardet har større trucks, og hjulene er samtidig både blødere og større – og dette er faktisk blandt de største og mest væsentlige forskelle.

Opsætningen med større hjul giver samtidig mulighed for, at du kan bruge dit cruiser board som transportmiddel mellem skole, arbejde eller når du skal besøge venner. Følelsen af fart, sus og frihed!

 

Kombinér dit cruiser board med beskyttelse

Det er ikke lovkrav at bruge hverken skaterhjelm eller knæbeskyttere på et skateboard. Dog er det en god idé at bære hjelm, når du dyrker actionsport som skating, da der er risiko for, at du falder og slår dig.

En skaterhjelm sidder på hovedet, og skal være godt spændt fast om hagen. Skulle du være uheldig, beskytter den dig og tager stød og slag fra hovedet. Det er derfor et klogt valg at bruge en skaterhjelm, når du står på cruiser board.

Skaterhjelmen er en god ide, men du kan med fordel kombinere den med andet beskyttelse til skating som knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere.

 

Køb cruiser board på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi har et omfattende sortiment af cruiserboards til børn og voksne i forskellige størrelser, design og med hver deres egenskaber. Vi har cruiser boards fra anerkendte mærker som Globe Skateboarding, Landyachtz, Ocean Pacific, Prism og flere til. Hos disse mærker finder du også vores udvalg af surfskates, komplette skateboards og longboards.

Vi synes selv, at cruiser boards er blandt det fedeste, når vi taler skateboards. Og uden at det skal være løgn, har vi faktisk et Globe cruiserboard, som vi kører rundt på, på vores lager, hvor vi også pakker og sender varer afsted til dig.