Skihjelme til børn

Mangler dit barn en god og sikker skihjelm? Hos SURFMORE har vi et stort udvalg og gode tilbud på skihjelme til børn med og uden visir fra alle de kendte mærker. Rul ned på siden, og se alle skihjelme til børn.

Giv dit barn beskyttelse med en skihjelm til børn

Skihjelmen er ekstra vigtig når det kommer til børn på ski. Børn ser, oplever og agere på en anden måde end en fuldvoksen person og derfor er det især vigtigt, at man som forældre sørger for at sit barn er klædt godt på til ferien.

En skihjelm er et must-have for børn på ski. Det samme gælder god beklædning og selvfølgelig et par skibriller som kan sidde på hjelmen.

For mange børn er skiferien et af årets højdepunkter. Skiferien er social, aktiv og sjovt på samme tid. Der er ikke meget som slår børn på ski. Man kan som forældre se hvor givende det er for barnet at komme på ski eller snowboard. Derfor bør du som forældre også opveje muligheden for at tage ungerne med på skiferien.

 

Hvorfor skal mit barn bruge en børneskihjelm?

Alle børn på ski skal selvfølgelig benytte en skihjelm. Hjelmen skal først og fremmest sidde godt og tilpas til hovedet. Jo bedre hjelmen sidder, desto mere effekt og stødreduktion har hjelmen. Det er derfor vigtigt at du køber en børne skihjelm i den rigtige størrelse.

Det skal lige siges; Det er meget nemt at finde den rigtige størrelser. Alle mærker har størrelsesguides og du kan nemt måle omkredsen på barnets hoved med et målebånd.

Der er flere elementer at tage højde for, når i skal købe skihjelm til jeres barn. Hjelmen skal selvfølgelig opfylde alle standarder og nødvendige ISO og CE krav.

 

Hvorfor vælge en skihjelm med visir til børn?

En skihjelm med visir giver klart overblik og udsyn. En af fordelene ved at bruge en skihjelm med visir er blandt andet, at det øger dit syn i høj grad. Det er altså kort sagt nemmere at få et godt udsyn med visir hjelmen end helt almindelige skibriller.

Visiret i en skihjelm er en del af designet. Du kan altså ikke tage det af eller på undervejs, men du kan rulle det op og ned. Derved kan du hurtigt slå visiret op, hvis du får behov for at tale med nogle eller spise en snickers, omvendt kan det vildt hurtigt slås ned når behovet opstår.

Alle skihjelme med visir til børn er så smarte, at visiret kan udskiftes. Det kan f.eks være at du er på skiferie i Norge, hvor der er knapt så meget sol og skarpt lys. Her er det ikke helt så vigtigt med et visir som neddæmper solen. Omvendt er det vigtigt at have et visir som tager højde for massere af sol, hvis du f.eks er på skiferie i Frankrig eller Italien.

 

Er det lovkrav, at børn skal bruge skihjelm?

Nej, det er ikke et lovkrav at børn bruger skihjelm, men det er derimod sund fornuftigt og man kan lide så godt vænne sig til skihjelmen. For mange er det rart at have skihjelmen på. Den tager rigtig meget vind og beskytter samtidigt hovedet med tunge fald.

Blandt andet i Italien er det lovkrav at børn under 14 år benytter skihjelm. Det er kort sagt en del af loven, hvis børn vil stå på ski eller snowboard. Resten af Europa er det kun sund fornuft – og det gælder for både voksne og børn.

I dag kan der godt være en tendens til, at flere ser ned på folk som ikke står på ski med hjelm. Det sender et duet signal og bevidner om at man ikke tænker over de uheldige konsekvenser det kan have at køre uden.

En skihjelm til børn er altså derfor helt afgjort at fortrække!

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af skihjelm til børn? 

  • Sørg for at skihjelmen sidder tilpas til hovedet. En skihjelm som rasler rundt dur ikke. Hjelmen skal sidde tæt om hage og hovedet som udgangspunkt. Du kan med fordel vælge en god skihjelm med MIPS til dit barn, så er du sikker på, at der er maksimal beskyttelse til hovedet.

 

  • Justerbar rem omkring hagen gør en kæmpe forskel. Sørg for at købe en hjelm, hvor det er nemt og brugervenligt at tilpasse længden på remme.

 

  • Beskyttelse omkring ørerne er en væsentlig faktor på ski. Når du først får fart på kan det hurtigt komme til at suse omkring ørerne. Det blæser tildels, men alle ved at det også sner på en skiferie. Det er derfor en stor fordel med øreflipper som dækker ørene for stød, vind og sne.

 

Kombinér skihjelm til børn med skibriller

En skihjelm til børn kræver naturligvis et par skibriller i børne størrelse. Skibriller til børn er mindre og linsen, samt selve rammen er væsentlig mindre. Derfor passer de til børn og det er selvfølgelig meningen.

Hos os har vi et bredt udvalg af skibriller til børn. Vi har skibriller fra nogle af de førende mærker indenfor skibriller til børn. Det er blandt andet Alpina, K2, Stiga og det populære mærke SMITH. Du kan se alle vores SMITH skibriller og SMITH skihjelme her.

Alle børne skihjelme er kompatible med børne skibriller. Som forældre skal i derfor ikke være nervøs om udstyret kan bruges sammen. Det kan det!

 

Hvilke mærker laver skihjelme til børn? 

Der findes mange mærker som laver skihjelme til børn. Blandt populære mærker som laver skihjelme til børn findes; Smith skihjelme, Stiga, K2 og Relax. Alle mærker er kendt for at være gennemtestet og nogle af de førende mærker indenfor skihjelme til både børn, såvel voksne.

Mange af hjelmene til børn kommer i friske og letgenkendelige farver. Især Stiga er kendt for deres unikke farver og det samme gælder for Alpina som laver smarte designs på skihjelmene til børn.