Shorty våddragter

En shorty våddragt er designet med korte eller uden ærmer og ben, hvorfor den er oplagt til sommer og varme. På vores side finder du et stort udvalg af gode shorty våddragter til damer, herrer og børn fra kendte mærker. 

Når det er sommer og solen skinner, uanset om det er i Danmark eller på din kommende ferie, kan du drage stor fordel af en shorty våddragt, som er oplagt i forhold som disse! Shorty våddragter fås både til herre, dame og børn og fremstilles af alle de kendte mærker, når vi taler vandsport og våddragter.

 

Hvad er en shorty våddragt?

En våddragt shorty er en populær type af våddragt, der adskiller sig fra traditionelle våddragter, som du kender dem ved at have korte ærmer og ben eller faktisk helt uden ærmer og ben. Af denne grund egner de sig også særligt til de varme sommerperioder, hvor du ikke behøver nær så meget varme i en våddragt, som du får fra en med lange ærmer og ben.

Med en shorty våddragt får du maksimal komfort og bevægelsesfrihed, så du kan have fokus på den vandsport, du dyrker. Dernæst, er der også rigeligt med ventilation i disse og skal du ud at surfe til sommer, uanset om det er normal surfing, kitesurfing, windsurfing eller andre vandsportsaktiviteter, bør du anskaffe dig en shorty våddragt!

 

Fordelene ved en shorty våddragt

Shorty våddragter kommer med mange gode fordele, som gør dem til et fremragende valg for dig, der skal købe en god våddragt til sommer og solskin. Med den korte ærme- og benlængde får du masser af bevægelsesfrihed og god fleksibilitet, så du får maksimal performance, når du dyrker vandsport og skal lave dynamiske bevægelser, som du gør ved paddleboarding og surfing.

Shorty våddragter til damer, herrer og børn fremstilles som udgangspunkt altid i enten 2 mm eller 3 mm, hvilket gør, at du bliver sparet for en del materiale og dermed får en letvægts våddragt med tætsiddende pasform, enestående bevægelsesfrihed og komfort.

 

Er der forskel på shorty våddragter til damer og herrer?

Der er forskel på shorty våddragter til dame og herre, hvorfor vi altid anbefaler, at du vælger en model, som er designet til dit køn og kropsform.

Våddragterne kan i høj grad ligne hinanden, men modeller til kvinder vil være designet med hensyn til den kvindelige kropsform, og har derfor ofte en tætsiddende pasform omkring hofter og talje, hvorimod shorty våddragter til herre er mere rummelige i torsoen og kommer med længere længde på ærmer og ben.

Du vil også kunne finde unisex shorty våddragter, men som udgangspunkt bør du vælge en model, som er fremstillet til dit køn for at du opnår det bedste resultat.

 

Køb billig shorty våddragt på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi elsker alt, der har med vandsport at gøre! Uanset om det er paddleboarding, kajak, wind- og kitesurfing samt alt imellem og derfor ved vi, hvor vigtig den rigtige våddragt er! Vil du gerne give den gas på vandet i den danske sommer eller planlægge surfing i udlandet, bør du uden tvivl købe en god våddragt shorty.

Hos os finder du et stort udvalg af både dyre, men også billige shorty våddragter uden ærmer og ben til dame, herre og børn fra de største og mest anerkendte mærker som inkluderer Neil Pryde, Picture, ION og mange andre!