Skateboards

Her på siden kan du finde alle vores skateboards. Dette inkluderer surfskates, longboards, cruiserboards og helt almindelige skateboards. Rul ned på siden, og se alle boards.

Viser 1–27 af 31 resultater

 • Tilbud globe-longboard-pintail

  Globe – Pintail 34″ – The Sentinel

  879,00 kr.
 • Tilbud globe-cruiser-skateboard

  GLOBE EGGY 31.75 – Cruiser

  695,00 kr.
 • ocean-pacific-surfskate

  Ocean Pacific Surfskate 32″ – Sunset Navy

  1.545,00 kr.
 • aloiki-kicktail-komplet-begynder-longboard

  Aloiki Kicktail Komplet Longboard 36.5″

  1.349,00 kr.
 • Tilbud globe-chopper-armadillo-cruiserboard

  Globe Chopper 32″ Cruiserboard

  799,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud globe-Wave-Blazer -cruiserboard

  Globe Wave Blazer 31″ Cruiserboard

  799,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Landyachtz-longboard

  Landyachtz Ripper 36″ – Komplet Longboard

  1.749,00 kr.
 • long-island-karma-longboard

  Long Island Pintail Komplet Longboard – Karma Essential

  1.199,00 kr.
 • madrid-komplet-longboard

  Madrid Series Komplet Longboard – Desert

  1.279,00 kr.
 • ocean-komplet-longboard

  Ocean Pacific Island 39″ – Komplet Longboard

  1.349,00 kr.
 • surf-skate-yow-grom-29

  Your Own Wave Grom Series Surfskate 29″ – Hossegor

  2.079,00 kr.
 • surf-skate

  Your Own Wave Power Surfing Series Surfskate 29″ – Hossegor

  2.199,00 kr.
 • Tilbud GLOBE - Burner - 31" Cruiserboard

  GLOBE Burner 31″ Cruiserboard

  695,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud globe-g0-fubar-skateboard-8-25

  Globe G0 Fubar Skateboard 8.25

  399,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud globe-skateboard-g1

  Globe G1 Natives Skateboard 8.0″

  375,00 kr.
 • Tilbud globe-begynder-skateboard

  Globe Goodstock Skateboard Rød 8.125″

  399,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud globe-begynder-skateboard

  Globe Goodstock Skateboard Sort 8.125″

  379,00 kr.
 • Tilbud globe-hammer-ramons-skateboard

  Globe Hammer Ramones Skateboard

  695,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • longboard-landyyachtz

  Landyachtz Dipper Longboard

  1.749,00 kr.
 • landyachtz-dropcat-longboard

  Landyachtz Komplet Longboard

  2.299,00 kr.
 • LandyachtzSurfskate

  Landyachtz Surfskate

  1.849,00 kr.
 • longboard-landyyachtz-tony-danza

  Landyachtz Tony Danza Longboard

  1.999,00 kr.
 • Landyachtz-Tugboat-Cruiser-Board

  Landyachtz Tugboat Cruiserboard

  1.649,00 kr.
 • ocean-pacific-swell-cruiser-board

  Ocean Pacific Swell Longboard

  999,00 kr.
 • scared-plan-b-skateboard

  Plan B Team Komplet Skateboard

  799,00 kr.
 • Prism-Captain-Cruiser-Board

  Prism Captain Cruiserboard

  1.579,00 kr.
 • Prism-Grit-Cruiser-Board

  Prism Grit Cruiserboard

  1.379,00 kr.

Hvornår opstod skateboarding? 

Måske havde du allerede gættet det. Ja, skateboardet stammer selvfølgelig fra USA og opstod engang i 1940’erne. Dengang var der mange surfere som gik og kedede sig, når de ventede bølger på den californiske vestkyst. 

Mange tydede til kriminalitet og alkohol, men nogle af surferne fandt faktisk ud af, at når de tog et surfboard og satte hjul under, så kunne de faktisk bruge det som et transportmiddel – og endda uden vind og bølger. Pludselig blev skateboarding populært blandt mange surfere og sidenhen mange almindelige mennesker. 

Skateboarding tog rigtigt fart i 1960’erne og 1970’erne, da butikkerne begyndte at sælge skateboards og udstyr til skateboards. Mange begyndte selv at lave deres egne skateboards, da langt de fleste ikke havde råd og mulighed for at købe et selv. 

Som årene gik blev skateboarding mere og mere populært og pludseligt var det allemandseje at stå på skateboard. Der kom konkurrencer til, folk begyndte at køre om kap og samtidigt var skateboardet blevet et transportmiddel som kunne bringe en fra a til b.

Skateboardet blev hele tiden forbedret og det samme gjorde trucks, hjul og kuglelejer.

Hos SURFMORE er vi vilde med skateboarding og alle typer af skateboards. Det er både sjov, skægt og godt legetøj. Se vores udvalg af forskellige modeller og typer. Vi har helt sikkert også ét som matcher netop dig. 

 

Longboard

Longboards er kun blevet mere og mere populære med tiden. Alle kan finde ud af og det er bare skide skægt. Drenge, piger og forældre er hurtigt i gang med et longboard og det er oftest betydeligt nemmere end f.eks et regulært og almindeligt skateboard. 

Longboardet er større og det samme er hjulene og bredden på boardet. Det gør det idélt og oplagt til begyndere, men i høj grad også folk som bare vil cruise derud af og nyde det gode vejr. 

Et longboard er oplagt til cruise efter og før surfing, eller mens du venter på bølgerne eller vinden. Tag dit longboard med til Klitmøller på sommerdagene og nyd det gode vejr, mens du holder øje med vejrforholdene. Et longboard er must-have og rigtig godt legetøj uanset dit niveau på et skateboard. Med et longboard er du hurtigt i gang!

Se vores udvalg af longboards.

 

Cruiser Boards 

Et cruiserboard er en hybrid mellem et almindeligt klassisk skateboard og et longboard. Cruiser Boardet er en god mellemting og har mange ligheder med det longboard du kender. Dog er cruiserboardet er smule kortere og hjulene er typisk også mindre. 

Det giver et board som reagere hurtigere og samtidigt kan du bruge det på langt flere plan og niveauer. Udnyt muligheden for at cruise gennem byen, fra lejligheden og til arbejdet, eller cruise rundt i Klitmøller mens du venter på bølgerne. Det kan selvfølgelig også være at du skal til købmanden i Tisvilde og hente rosé som skal på køl. Hvad ved vi…. 

Et cruiserboard kan bruges af alle og alle aldersgrupper. Cruiserboardet starter oftest ved minimum kr. 1000 og op til nogle tusinde. Cruiser Boardet er nemt at komme i gang på og samtidigt holde balancen. Et board som dette egner sig bedst på asfalt og fladt underlag, men kan også bruges til grovere underlag. De bløde hjul giver muligheder for kørsel på de fleste typer underlag. Stort set alle cruiser boards er fremstillet i træ og med slidstærke trucks.

Find et cruiserboard som leveres komplet og dermed er du hurtigt igang med dit nye skateboard. Vi garantere timevis af sjov og leg med dette board!

Se vores udvalg af cruiser boards. Vi har noget for enhver smag og vi har helt sikkert også noget som passer netop dig. Husk at få købt en hjelm når du skal igang med skating. 

 

Tilbehør til skateboards 

Det er ingen hemmelighed at skating godt kan være farligt. Det ses jævnligt at folk kommer galt afsted og derfor er det bare en god idé med beskyttelse til dit skating eventyr. 

Måske vil du blot cruise i sommerhusområdet, men derfor bør du stadig overveje at, investere i en god skaterhjelm og et par knæbeskyttere eller andet som kan beskytte din krop og hud. 

Hjelmen har til formål at beskytte hovedet for stenslag og hudafskrabninger i ansigtet og det samme gør sig gældende for knæbeskyttere og andet tilbehør som skal beskytte dig.Det er derfor vores klare anbefaling at du altid bruger styrthjelm og beskyttelse når du står på cruiserboards.