Skihjelme

Her på siden finder du alle vores skihjelme. Hos SURFMORE er sikkerhed og beskyttelse førsteprioritet, hvorfor vi løbende vil opdatere vores produktsortiment, så vi altid har det bedste og sikreste på lager.

Hvad er en skihjelm? 

En hjelm har til formål at beskytte dit hoved for sten, slag og stød. Det kan hurtigt gå stærkt ned af pisten, når skiferien først er igang og sommetider kan man fejl vurdere situationen og slå sig. Du kan også være uheldig og køre sammen med en ung mand, som er ude at slå fartrekorden. 

Du skal derfor ALTID bruge en hjelm på skiferien, da den er med til at beskytte hovedet mod stød og slag. Hjelmens fineste formål er at tage eventuelle stød og slag fra dit hoved. Brug en hjelm og værn om sikkerheden i sneen. En hjelm kan vise sig at være altafgørende! 

I dag betegnes det som nærmest uansvarligt ikke at bruge hjelm på skiferien. Det er en fast del af inventaret og ser man folk køre uden hjelme, kan det virker helt skørt, når man tænker på de fordele og den beskyttelse en hjelm kommer med. Find en hjelm som ser cool ud og som samtidigt beskytter hovedet. På skiferie handler det ikke om hvordan frisuren sidder på pisten, men derimod om gode oplevelser og fart. Sikkerhed er derfor første prioritet og derefter kommer den smarte skijakke. 

 

Hvordan finder jeg den rigtige hjelm? 

En hjelm skal sidde tilpas på hovedet. Den skal sidde tæt og føles behagelig når du har den på. Det er altafgørende at din hjelm sidder ordentligt på hovedet. Den skal bestemt ikke sidde raslende om hovedet med spænde remmen flere centimeter fra hagen. Husk at hjelmen har til formål at beskytte dit hoved. 

For at vælge den rigtige størrelse på hjelmen kan du måle din omkreds om hovedet. Fordi hjelmen har en bestemt størrelse er det ikke ensbetydede med, at den passe om dit hoved. Alle har forskellige hoveder med forskellige faconer, men omkredsen er et godt udgangspunkt for at finde den rigtige hjelm størrelse. 

Mål omkredsen på hovedet med et pandebånd. Du sætter det rundt om panden og måler herefter omkredsen. Et meget standardstørrelse for mange er 56-57 cm i omkreds, men oftest skal du prøve hjelmen inden du kan føle dig sikker. Typisk er hjelmstørrelser mellem 55-59 cm som udgangspunkt for de fleste fabrikanter. 

 

MIPS i skihjelme

MIPS i skihjelme har den funktion, at det skal reducere stødet fra dit fald. Skihjelme med MIPS er altså endnu sikrere at bruge og samtidigt har de en utrolig høj stødabsobende effekt på dit styrt.

Stiga, Smith og Oakley er nogle af de førende brands indenfor skihjelme med MIPS.

Der er ingen vigtigere end sikkerhed og en god beskyttende hjelm på skiferien. Derfor er det også afgørende, at din hjelm lever op til de fornødne krav og standarder indenfor hjelme til ski.

Der er intet i vejen med at styrte på skiferien. Du rejser dig op og så er du videre. Falder du igen gør du blot det samme. Videre.

Alle som har prøvet at styrte og slå hovedet hårdt i sne eller is kender vigtigheden i at bruge en skihjelm. Ærgerligt nok sker det, folk styrter og slår hovedet massivt hårdt i isen. Det kan gå virkelig galt, men det sker også at hjelmen tager skraldet og det hårde stød. Det er ihverfald tanken bag og derfor skal du bruge en skihjelm.

Visirhjelme

Gennem de senere år er skihjelme med visir blevet populære. Visirhjelmene har eksisteret i mange år, men det er først nu at de er blevet populære!

Det unikke ved visirhjelme er blandt andet, at de giver et vildt godt overblik. Med en visirhjelm får du altså 100% overblik og frit syn på dit skiferie. Det er med til at styrke oplevelsen og samtidigt får du i bund og grund bare et rigtig godt udsyn. En visirhjelm er derfor en rigtig god overvejelse, når du kigger på skihjelm.

 

Visirhjelme til mænd og kvinder

Visirhjelme kommer til både mænd, kvinder og børn. Mange er vilde med visirhjeleme, da du derved undgår at skulle købe skibriller. Visirhjelmen kan altså nemt tages både af og på, og du får selvfølelig samtidigt et rigtig godt overblik!

Står du som mand eller kvinde og overvejer at købe en visirhjelm, så kan du roligt gå på jagt efter den rette. Dog skal vi skynde os at informere om, at der ikke er forskel på hjelme med visir, hvad enten du er mand eller kvinder. Du skal altså derfor ikke lede efter en specifik hjelm med visir.

 

Hvilke skihjelme har vi hos SURFMORE?

Vi har altid prioriteret sikkerheden ualmindeligt højt. Det har siden start været vigtigt hos os, at vi kunne formidle vores produkter og brugen af dem på bedste vis. Det har været et ønske for os og uanset om du er begynder, øvet eller næsten professionel, så har det altid været vores ønske, at rådgive på bedste vis omkring beskyttelse. 

Vi har hjelme til flere forskellige typer aktiviteter. Du har sikkert allerede læst at vi har et godt udvalg af hjelme til ski og snowboard, altså hjelme som er oplagt til vintersport.

Derudover har vi en række af hjelme til skateboarding, trickløbehjul og rulleskøjter. Disse hjelme egner sig også godt til sneløbehjul og snowskate. Denne type hjelm er smart, da ørerne er fri for polstring, hvilket giver mulighed for at bruge en beanie indenunder. Det foretrækker mange, da man nemmere kan tilpasses pasform og varme efter behov.

Selvfølgelig har vi også hjelme til vandsport. Det kan være wakeboarding, surfing på efterskolen eller sup board og wingfoil. En hjelm til vandsport er ikke polsteret med samme sugende og varmgivende materiale som f.eks en skihjelm.

Går du med overvejelse om valg af den rette hjelm, våddragt eller dine kommende nye neopren støvler, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi hjælper dig gerne. Vi er forhandlere af en lang række brands: Triple Eight, ALK13, CORE.

 

Skihjelm til mænd og kvinder 

Vores udvalg af skihjelme egner sig til både mænd og kvinder. Faktisk er hjelme til voksne ens og pasformen er ikke uændret af denne grund. Derfor kan i dog godt tilpasse jeres nye hjem Langt de fleste hjelme i dag kan justeres til hovedstørrelsen og den polstert indmad kan tilmes optimeres og flyttes efter behov. 

Polstringen kan på stort set alle hjelme tages ud og vaskes og derefter sættes i igen. Det giver mulighed for en hjelm som kan bruges igen og igen, og du skal ikke være nervøs for brugsspor. En god kvalitets hjelm kan bruges i rigtig mange år. Derfor skal du bruge den tid det tager og finde den ski eller snowboard hjelm, du mener passer til dig. En hjelm kan sagtens bruges i rigtig mange år uden udskiftning. 

 

Skihjelme til børn

En skihjelm til de voksne er en “no-brainer”. Det er kort sagt et must-have for alle, som skal på skiferie og der findes ingen undtagelse. Alle skal bare have en hjelm på, hvis de vil på pisten og suse afsted. 

Børn skal altid bruge en hjelm og du kan som forældre lige så godt vænne dit barn til, at bruge hjelm på skiferien. Der findes utallige af gode hjelme med rigtig god pasform og komfort. Ofte findes børnehjelme i rigtig smarte farvekombinationer, som er med til at skabe synlighed i sneen for dit barn. Find en godt siddende hjelm som samtidigt.

Se denne model fra Triple Eight hvis i leder efter en synlig hjelm til barnet. Hjelmen er ydermere polsteret omkring ørerne og kommer til en rigtig fornuftig pris.

Sørg for at hjelmen til dit barn er CE godkendt og kan bruges til ski. Der er forskel på hjelme til f.eks ski og skateboarding. Vær derfor opmærksom på dette når du ser efter hjelm. 

En af vores populære skihjelme til børn er denne Triple Eight – børne hjelm.

En skihjelm er polstret betydeligt mere indvendigt og dækker oftest hen over ørerne. Foring hen over ørerne dækker for vind og sne og er en klar fordel i din nye hjelm. På en skiferie vil man gerne undgå at fryse ørerne mens vinden suser og du har fart på ned af den blå pist. 

 

Hjelme til surfing

Tilbage i 1990’erne havde man en anden tilgang til sikkerhed og brugen af hjelme. Det var ikke på samme måde aktuelt som det er i dag. I dag har teknologien ændret sig og brugen af sikkerhed i actionsport er tiltaget. Det er en god ting og så er det samtidigt fornuftigt at gardere sig med godt sikkerhedsudstyr. Det kan hjælpe dig i rigtig mange tilfælde og spare dig for stød og slag. 

Flere og flere bruger i dag hjelme når de surfer. Det kan være til wing-foil, kitesurfing eller windsurfing i vesterhavet. Når bølgerne er store og vinden blæser, så kan man godt være uheldig at få et board eller en mast i hovedet. Det er set og der er også flere tilfælde hvert år, hvor folk kommer uheldigt tilskade. Et surf board slår hårdt i bølgerne og det samme gør en mast. Overvej derfor om du bør investere i en hjelm til vandsport. 

Se denne sup – hjelm vandsport.

 

Et godt sortiment af beskyttelse kræver viden om produkterne 

Om du er til vandsport, sne eller asfalt har vi hjelme til alle aktiviteter. Vi har et stort sortiment af hjelme til skiferien, hvor alle overholder nødvendige krav for godkendte hjelme. Det er fælles for alle hjelme i vores sortiment. CE godkendte hjelme med alle nødvendige krav for at blive brugt til aktiv sport!

Udvalget er bredt og kommer fra anerkendte og ikoniske brands. Sikkerheden er prioriteten og efter det kommer design og stilrenhed.

Vi tester jævnligt produkter og er konstant i dialog med leverandører for at have sidste ny viden om produkterne. Det er vigtigt for os, at vi altid kan rådgive om valget af den næste hjelm uanset om det er til skiferien eller barnets første skateboard.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail med de spørgsmål du kunne have. Vi bestræber os på at besvare alle indkomne henvendelser indenfor 24 timer og vi har selvfølgelig også mulighed for, at du kan ringe til os. 

Fortrækker du at læse om produkterne og finde information på nettet, så bør du overveje at tage et kig på vores nyhedsside. Her skriver vi jævnligt om sikkerhed, nye produkter og sidste nyt hos os.