Windsurf sejl

Et windsurf sejl er essentielt for dig, der gerne vil windsurfe, for ellers kommer du ingen vegne. Det er desuden vigtigt, at du vælger et godt windsurf sejl, som passer til dig og dit udstyr i størrelsen. Her på siden kan du finde alle vores windsurfing sejl fra de populære mærker, og selvfølgelig vi flere størrelser.

Viser alle 3 resultater

Hvad er et windsurf sejl?

Når du dyrker windsurfing, er en af de vigtigste dele til dit samlede windsurf sæt et godt windsurf. Ved vandsporten, windsurf, kombinerer du nemlig elementerne fra sejlads og surfing, hvorfor et sejl til windsurfing er essentielt for at få fremdrift. Et windsurf sejl fungerer lidt som motoren, da det udnytter vindens kraft til at drive windsurferen fremad på vandet.

Windsurf sejl er som typisk lavet i letvægtsmaterialer, der gør det muligt for sejlet både at være holdbart og fleksibelt. Sejlene varierer meget i form og størrelse, og det er vigtigt, at du sætter et sejl på dit windsurf board, som passer til vindforholdene, men også til din mast, bom, board og selvfølgelig dig, som surfer.

 

Hvad skal jeg bruge til mit windsurf sejl?

For at du får et komplet windsurf sejl, som faktisk kan bruges og påsættes dit board, skal du bruge følgende dele:

 

Mast

Du har brug for en mast, da det er den, der gør, at dit windsurf sejl får profil og bliver noget, som du rent faktisk kan holde oppe i luften. Sørg for, at du får en mast, som passer til dit windsurf sejl. Herefter kan du indsætte din mast i sejlet.

 

Forlænger

Forlængeren sættes op i masten efter, at du har sat masten ind i sejlet. Forlængeren spændes dernæst til, og så kan du sætte den på mastefoden.

 

Mastefod

Mastefoden sætter du fast i dit windsurf board, og det er faktisk den, som gør, at du kan påsætte dit windsurf sejl til boardet.

 

Bom

Nu har du samlet de tre ovenstående dele, og så kan du faktisk sætte din windsurf bom på din sejl og mast. Bommen spændes ind i begge ender, og fungerer lidt som et rat i en bil. Windsurf bommen er nemlig den du styrer med, alt efter om du vil dreje til højre, venstre, have fart på eller sætte farten ned.

På bommen kan du sætte trapez liner fast, som også er disse, du hægter dig i med din windsurf trapez for at kunne lægge mere vægt i.

 

Hvilken størrelse windsurf sejl skal jeg have?

Er du ny inden for windsurfing, kan det være svært med windsurf sejl. Der er rigtig mange forskellige størrelser og modeller, og de henvender sig alle til hver deres discipliner inden for windsurfing. Valget af den rette størrelse windsurfsejl afhænger også af din kropsstørrelse, erfaring og de vindforhold, du tager ud at windsurfe i.

Det anbefales altid, at du starter med et mindre sejl, og derefter gradvist bevæger dig mod et større sejl, når du har mere erfaring og selvtillid med windsurf udstyret.

 

Windsurf sejl mærker

Der er en del forskellige mærker og producenter af windsurf sejle. Vi har herunder samlet en del af de mest populære windsurf sejl mærker, som er kendt for høj kvalitet, men også har været på markedet i mange år.

 

Neil Pryde

Neilpryde er kendt blandt de fleste windsurfere, og det skyldes deres brede sortiment af windsurf sejl til alle discipliner, uanset om du er begynder, øvet eller avanceret. Neil Pryde er kendt for at være innovative, og producere sejl i høj kvalitet.

 

North Sails

North Sails er også et velkendt mærke, når det gælder windsurfing sejl. De udvikler og arbejder konstant på at lave forbedringer og revolutionere markedet inden for windsurfing.

 

Severne Sails

Severne Sails er især kendt inden for racing sejl til windsurfing, da de producerer sejl med masser af tophastighed, men også holdbarhed. De laver selvfølgelig også sejl til andre discipliner som wave og freestyle.

Ovenstående er blot nogle af de mange mærker, som findes på markedet inden for windsurf sejl. Der er mange flere mærker, og der kommer hele tiden flere til.

 

Køb windsurf sejl hos SURFMORE

Er du på jagt efter et godt windsurf sejl, har vi et stort udvalg af både sejl og mast til windsurf. Vi har sejl til windsurf i mange størrelser og fra de kendte mærker.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os hos SURFMORE.dk, og så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig, uanset om du leder efter et windsurf pakketilbud, sejl, board eller noget helt fjerde.