Pumptracks

Pumptracks er en stor bane til cykler, bl.a. BMX og MTB’s, men kan faktisk også bruges til løbehjul og skateboards. Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige pumptracks, der giver en fed oplevelse!

Viser alle 7 resultater

 • cosmo-pumpe-bane

  Cosmo

 • nova-trek-pumpe-track

  Nova Trek

  236.000,00 kr.
 • Pump-track-1

  Pump Track 1

  35.999,00 kr.
 • pump-track-2

  Pump Track 2

  44.999,00 kr.
 • pump-track-Velocity-loop-1

  Velocity loop 1

  176.000,00 kr.
 • velocity-pump-track

  Velocity loop 2

  190.000,00 kr.
 • wild-twist-pump-track

  Wild Twist

Hvad er en pumptrack?

En pumptrack er en bane, hvor du gennem en pumpende bevægelse skaber fremdrift i enten cykel, rulleskøjter, inliners eller løbehjul på banen. Pumptrack baner består af en række moduler, som tilsammen giver en komplet 360 graders bane med hop, sving og action.

Pumptracks baner er i høj grad lavet til cykler som BMX og MTB, men også skateboard, løbehjul og rulleskøjter, som tidligere nævnt. Selv de mindste børn kan have glæde ved denne bane, men også dig, der ønsker lidt ekstra udfordring.

Pumptracks er idelle til træning, styrkelsen af balance samt muligheden for at færdes socialt med andre børn. Kombiner balance og koordination uanset om i har medbragt rulleskøjter, løbecykel eller skateboards.

Flere og flere steder ses pump tracks nu rundt i landet. I Europa har de været populære
længe, men nu begynder der altså at ske lidt i det danske land.

 

Hvorfor bruge en pumptrack bane?

Den skal i princippet anvendes som en helt traditionel bane. Meningen er, at du gennem pumpende bevægelser skaber fremdrift og fart i dit køretøj, uanset om det er cykel, løbehjul, skateboard eller andet. Det er ekstremt sjovt, og er med til at give en god balance samt koordinationstræning – og så er det lige lidt sjovere end de mindre skateramper.

Pumptrack baner kan bruges til BMX cykler, MTB cykler, løbehjul, skateboards, rulleskøjter, og hvad du ellers kan finde på. Det er i sidste ende kun fantasien, som sætter grænserne.

 

Modulær pumptrack: Skal jeg vælge en mobil pumptrack?

Det unikke ved vores modulære pumptracks, er at de er mobile og kan flyttes. Det giver mobilitet og omkostningseffektiv drift af den enkelte bane, så du hele tiden kan tilpasse den, opsætte den og igen komme i gang med brugen af den. Medbring banen, opsæt den og brug den. Det kan være på lejrskoler, arrangementer eller gennem sommerhalvåret til camps eller lign.

En modulær og mobil pumptrack er en engangsinvestering, og hertil kommer der en smule løbende vedligehold, såfremt du vælger at rengøre den gennem vinterhalvåret.

Banen er designet og konstrueret til at blive brugt hele året rundt, uanset vind og vejr. Alle vores pumptrack baner tåler at stå ude hele året, og kan nemt flyttes rundt efter behov og ønsker.

 

Hvorfor vælge pumptracks af moduler?

Vores pumptracks er skabt af sammensatte moduler. Det betyder at de er nemme at sætte sammen og de kan altid flytte efter behov, eller hvis et bestemt areal kræver vedligeholdelse eller tilpasning. Det gør vores modulære pumptracks er praktiske og oplagte i foreningsregi.

I vælger en bane som passer til det tiltænkte areal og herefter leveres, opstilles og klargøres banen. Denne type bane er fleksibel og kan opstilles på alle slags underlag – både inde og ude.

 

Pumptrack bane til cykel: MTB & BMX

En pumptrack bane kan i høj grad anvendes til mountainbikes, men også BMX cykler. Det er super god træning til alle niveauer, og du kan gradvist prøve nye hop, tricks og andet af på pumptrack banen. Pumptrack banen har hop, bløde sving og optimale betingelser for at prøve kræfter med fysik og erfaring som BMX kører.

En pumptrack bane er ikke kun til cykler, men kan også bruges af løbehjulskørere, skateboardere, men også inliners og rulleskøjter. Med en pumptrack skaber du et naturligt samlingspunkt for både børn og voksne, der er vilde med cykling og skating.

Det unikke ved vores modulære og mobile pumptracks er, at vi har pumptrack baner til alle niveauer, der lader dig prøve kræfter med dit favorit udstyr. Tag dit favorit skateboard, inliners eller cykel med, og giv den fuld gas på en pumptrack!

 

Hvor meget koster en pumptrack?

Pumptracks baner er meget varierende i pris, hvor de billigste modeller kan koste ned til 30.000 kr. Men samtidig findes der også dyrere modeller, der koster helt op 300.000 kr.

Pumptracks kan fås helt ned til størrelser, hvor de kan placeres i din egen private have, men også til store anlæg for skoler institutioner.

Hos os finder du vedligeholdelsesfrie pumptracks, hvilket betyder, at de er særligt omkostningseffektive og ikke kræver løbende drift.

 

Køb pumptrack bane på SURFMORE.dk

Hos os har vi et bredt udvalg af forskellige typer af pumptrack baner i alle mulige former, størrelser og uden tvivl også en, der passer til dit behov.

Har du nogle spørgsmål til vores pumptrack baner, ønsker hjælp til sammensætning eller andet, hjælper vi ekstremt germe med dette. Kontakt os på mail, og lad os hjælpe dig godt i gang med en eventuel pumptrack.