Solbriller

Her på siden finder du hele vores udvalg af solbriller. Vi har både traditionelle solbriller, som du kender dem, men også sportsbriller, der henvender sig til sport som cykling, løb, surfing, skiløb og mere til. Rul ned på siden, og se alle vores fede solbriller.

Viser alle 10 resultater

 • Tilbud scott-shield-solbriller-Acid Pink-Pink-Chrome

  SCOTT Shield – Acid Pink/Pink Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-solbriller-shield-mat-sort

  SCOTT Shield – Black Matt/Grey

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller-Marble black-Teal-chrome

  Scott Shield – Marble Black/Teal Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller-terrazzo-white-green-chrome-0

  SCOTT Shield – Terrazzo White/Green Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller ultra-purple-teal-chrome

  SCOTT Shield – Ultra Purple/Teal Chrome

  649,00 kr.
 • 100-s3-soft-tact-black-soft-gold-mirror-lens

  100% S3 – Soft Tact Black/Soft Gold Mirror Lens

  1.599,00 kr.
 • 100-hypercraft-matte-black-soft-gold-mirror-lens

  100% HYPERCRAFT – Matte Black/Soft Gold Mirror Lens

  1.299,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-hyper-craft-xs-matte-black-smoke-lens

  100% Hypercraft XS – Matte Black/Smoke Lens

  999,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud 100-ridely-soft-tact-cool-grey-hiper-silver-lens

  100% Rideley Solbriller – Soft Tact Army Green

  749,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud 100-rideley-solbriller-soft-tact-cool-grey-hiper-silver-mirror-lens

  100% Rideley Solbriller – Soft Tact Cool Grey/HiPER Silver Mirror Lens

  699,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage

Solbriller: Beskyttelse til øjne og stilfuldt udseende

Uanset om du elsker at ligge ved stranden og slappe af, tage på lange løbe- eller cykelture, er et par gode solbriller med UV-beskyttelse fordelagtigt for dine øjne. Et par gode solbriller er essentielt for dig, der bruger mange timer i solen og det er uanset, om det du står på ski, surfer eller noget tredje. 

Er du eksponeret for solen, skal du naturligvis have beskyttelse mod solens stråler, og det får du med gode solbriller. Vi anbefaler desuden også, at du kombinerer det med en god UV trøje, der giver beskyttelse til kroppen.

Der findes mange forskellige solbriller på markedet, og de kommer fra alverdens mærker, men også såkaldte “no name” mærker, der blot er billigt fremstillet, så du kan blive beskyttet mod UV-strålerne. Du vil opleve, at der både findes solbriller til hverdag, afslapning, de der får dig til at se godt ud, men også decideret sports solbriller, der sidder ekstra godt på ansigtet til dig, der dyrker sport.

 

Få god komfort og klart syn med sports solbriller

Er du en ihærdig og aktiv sportsentusiast, uanset om det er snowboarding, skiløb, surfing eller andet som cykling og løb, bør du naturligvis anskaffe dig et par sports solbriller, som sidder godt på ansigtet.

Vi forhandler hos SURFMORE bl.a. 100% solbriller, der er skabt til dette formål. De giver overlegen beskyttelse til ansigtet, er lavet med de nyeste linseteknologier, og er lavet i flotte designs. Dette er noget, der går igen hos de bedste mærker inden for sportsbriller – uanset om det er sol sportsbriller eller traditionelle modeller.

Når du løber langt, cykler på racercykel eller andre sportsgrene, er dine øjne eksponeret overfor solens skadelige stråler gennem mange timer. Derfor skal de beskytte mod solens skadelige UV-stråler, have en god pasform, så de holder sig på plads under intensive bevægelser, men også gerne være letvægtige, så du ikke mærker, at du har dem på.

 

Køb de perfekte solbriller på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af solbriller til damer, solbriller til herrer, men også solbriller til børn. Vi dækker både sortimentet af hverdags solbriller, sports solbriller og alt imellem.

Se vores sortiment igennem og de spændende mærker, vi forhandler. Der er helt sikkert også et par solbriller, som er perfekte til dig. Har du nogen spørgsmål til vores solbriller, sidder vi klar til at hjælpe dig det bedste, som vi kan.