SCOTT

SCOTT er et velkendt, amerikansk mærke, der udvikler og producerer produkter til både sports og outdoor brug. I dag finder du SCOTT inden for cykelverdenen, skisport og generelt sport. Her på siden finder du hele vores udvalg af mærket, SCOTT.

Viser alle 5 resultater

 • Tilbud scott-shield-solbriller-Acid Pink-Pink-Chrome

  SCOTT Shield – Acid Pink/Pink Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-solbriller-shield-mat-sort

  SCOTT Shield – Black Matt/Grey

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller-Marble black-Teal-chrome

  Scott Shield – Marble Black/Teal Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller-terrazzo-white-green-chrome-0

  SCOTT Shield – Terrazzo White/Green Chrome

  499,00 kr.
 • Tilbud scott-shield-solbriller ultra-purple-teal-chrome

  SCOTT Shield – Ultra Purple/Teal Chrome

  649,00 kr.

Det amerikanske mærke, SCOTT, blev først kendt som SCOTT-USA, men har siden 2003 blot heddet SCOTT. Mærket blev stiftet i 1958 af Ed SCOTT, som var en ingeniør med talent inden for skiløb og det er også fra hans efternavn, at navnet kom.

 

Hvem er SCOTT?

SCOTT har specialiseret sig i produktionen af forskelligt udstyr til sport og outdoor brug, som blandt andet inkluderer ski, skistave, men omfatter i dag meget mere, heriblandt også udstyr og tøj til løb, cykler, cykeludstyr, men også motorcykeludstyr. Sagt med få ord, laver SCOTT størstedelen af det tøj og udstyr du har brug for, når du dyrker ekstremsport.

En af de største styrker hos det amerikanske mærke, er deres engagement i at udvikle og anvende avancerede teknologier, for at du som forbruger, kan få et bedre slutprodukt. SCOTT bruger i høj grad letvægtsmaterialer, aerodynamisk design og avancerede dæmpningssystemer, når de udvikler og producerer deres produkter.

 

Hvilket sportsudstyr laver SCOTT?

Gennem årene har SCOTT sat sig fast på markedet, og etableret sig som et af de førende mærker inden for sportsudstyr. Mærket bliver tilvalgt af rigtig mange professionelle atleter verden over, primært grundet den pålidelighed, innovation og engagement, som SCOTT viser i deres produkter.

 

Skiudstyr fra det amerikanske mærke, SCOTT

SCOTT er særligt kendt inden for skisportsfronten, da det også var her, hvor hele grundlæggelsen for virksomheden startede. For mange skiløbere er SCOTT det eneste rigtige, når de skal have skibriller, skihjelm, men også ski, skistave og støvler.

SCOTT producerer ski til forskellige niveauer, så uanset om du er begynder eller avanceret, vil der være et udvalg for dig. Det samme gør sig gældende for det tilhørende skiudstyr som rygskjolde, goggles og hjelme.

 

Cykeludstyr fra SCOTT

SCOTT er kendt for at lave fremragende cykler i topkvalitet, og deres sortiment inkluderer både landevejscykling, mountainbiking og triatlon. SCOTT har gennem mange år været kendte og førende inden for udvikling af lette og stive rammer, samt innovative tiltag der gør, at deres cykler og det tilhørende udstyr altid er i top!

 

Køb SCOTT på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg fra mærket, SCOTT. Uanset om du er på udkig efter varer til vinteren og skisæsonen eller løb og cykling, er der stor sandsynlighed for at du kan finde det hos os. Har du nogen spørgsmål til et eventuelt SCOTT produkt, sidder vi klar til at hjælpe dig.