Babykælke

Er du på udkig efter en babykælk til dit barn? Med en god babykælk får dit barn masser af komfort, sidder trygt, og du kan trække barnet i kælken. Herunder finder du alle vores babykælke, både fra STIGA, men også andre mærker.

Viser alle 3 resultater

 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-blaa

  Babykælk med bremser og træksnor – Blå

  249,00 kr.
 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-pink

  Babykælk med bremser og træksnor – Pink

  249,00 kr.
 • gizmo-riders-baby-rider-ice-blue

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Ice Blue

  299,00 kr.

Hvad er en babykælk?

Det ligger måske lidt i navnet, men en babykælk er selvfølgelig en kælk, som er udviklet og designet til børn. Det betyder, at du med en babykælk får en optimal kælk til din baby, som er specifikt udviklet til barnet.

En babykælk er som oftest lavet i dimensioner, så din baby passer perfekt ned i kælken, sidder godt til i kælken – og så kommer disse kælke til tider også med en sele, så babyen kan spændes godt fast.

 

Hvorfor skal jeg vælge en babykælk til mit barn?

Der er op til flere grunde til, at du bør vælge en god babykælk til dit barn. Først og fremmest er det sikkerhedsmæssigt det bedste valg, da du får kælk, som er lavet med de rette dimensioner til en baby. Det giver både sikkerhed, god komfort til barnet, og du kan samtidig som forældre være tryg.

Der findes flere forskellige babykælke i forskellige typer af kælke, f.eks. bobslæder til børn, snow flyers, kælke med rat, numsekælke og flere til. Men den mest populære babykælk er dog STIGA Cruiser babykælk.

 

Køb din nye babykælk på SURFMORE.dk

Vi synes, at alle skal have en god kælkeoplevelse og det gælder børn, babyer og voksne. Derfor har vi også et udvalg af babykælke på tilbud, så du kan give dit barn en fantastisk oplevelse i sneen og på kælkebakken.

Har du nogen spørgsmål til babykælke, sidder vi klar til at rådgive dig på bedste vis.