Gizmo Riders

Gizmo Riders byder på alt inden for kælkeuniverset, uanset om det er numse- og bobslæder, kælke med rat eller noget fjerde. Deres kælke produceres i plastik af høj kvalitet og i flotte designs. Rul ned og se hele vores udvalg af kælke fra Gizmo Riders.

Viser alle 5 resultater

 • gizmo-riders-baby-rider-ice-blue

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Ice Blue

  299,00 kr.
 • gizmo-riders-baby-rider-green-anthracite

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Grøn/Anthracite

  299,00 kr.
 • gizmo-skidrifter-kaelkning-mystic-green

  Gizmo Skidrifter – Mystic Green

  899,00 kr.
 • gizmo-neon-grip-kaelk-mystic-green

  Gizmo Neon Grip Kælk – Mystic Green

  499,00 kr.
 • gizmo-stratos-bobslaede-med-rat-mystik-sort

  Gizmo Stratos Bobslæde med rat – Mystik Sort

  749,00 kr.

Er du på udkig efter en god kælk, som er fremstillet i plastik af høj kvalitet? Så er en kælk fra mærket, Gizmo Riders, helt klart dit foretrukne valg!

Gizmo Riders er nemlig kendt for at lave blandt de bedste kælke og i den højeste kvalitet af plastik. Mærket går ikke på kompromis med kvaliteten, oplevelsen eller designet på deres kælk og det betyder, at du får en bobslæde, numseslæde eller kælk med rat, hvor alt spiller – fra top til tå.

 

Køb kælke fra Gizmo Riders på SURFMORE.dk

Vi er store tilhængere af kælkene fra Gizmo Riders. Det er vi blandt andet fordi vi ved, at det er kælke af god kvalitet. Derudover er kælkene fra Gizmo Riders ekstremt flotte i deres design, kommer i nydelige farver og med funktioner, der spiller. Det er uanset om du vælger en babykælk, numsekælk, kælk med rat eller en traditionel bobslæde.

Vælger du en Gizmo Riders kælk, er du sikker på at få et produkt, der ikke skuffer!