Surfboard boardbags

Med en surfboard boardbag kan du på let vis opbevare dit surfboard sikkert og beskyttet under transport og opbevaring. Boardbags til surfing er ofte fremstillet i holdbare materialer for sikkerhedsmæssige årsager. Her på siden finder du alle vores boardbags fra kendte mærker og i mange størrelser samt modeller.

Viser alle 4 resultater

 • CREATURES-BOARDBAG-BODYBOARD-LITE

  Creatures Bodyboard Boardbag Lite – Black Orange

  499,00 kr.
 • Creatures-of-Leisure-surfboard-sock-military

  Creatures Fish Icon Sok – Military

  From 599,00 kr.
 • Creatures-of-Leisure-surfboard-sock-longboard

  Creatures Longboard Icon Sok – Sort

  From 679,00 kr.
 • db-skimboards-wanderer-deluxe-skimboard-taske

  DB Skimboards Wanderer Deluxe Skimboard Taske

  799,00 kr.

Hvad er en surfboard boardbag?

En surfboard boardbag er som oftest en polstret taske, der er designet til at beskytte dit surfboard, når du transporterer det, men også opbevaring derhjemme eller i den lokale surfklub. Boardbags til surfboards er ofte fremstillet i holdbare materialer, som kan være nylon eller polyester og dernæst også foret med polstring eller skum, der absorberer eventuelle stød.

Der findes et stort sortiment af forskellige surfboard boardbags fra de kendte surfmærker. Derudover laves de også i et hav af størrelser og designs, så du, uanset målene på dit board, også kan finde en til dit soft board, bodyboard, skimboard, longboard, shortboard, funboard og alle de andre varianter, der findes på dette område.

 

Beskyt dit surfboard med en boardbag

Der er mange gode grunde til, at du bør investere i en boardbag til dit surfboard. Først og fremmest er det selvfølgelig fordi, at du gerne vil passe på dine ting – og i dette tilfælde kan en boardbag i høj grad passe på dit board.

En boardbag beskytter dit surfboard under transport mod eventuelle buler, ridser og andre skader, der kan opstå, når det skal transporteres, f.eks. på taget af bilen, i lufthavnen eller på tredje vis.

Udover at beskytte mod skader, beskytter disse boardbags faktisk også mod sol og varme, der på god vis forhindrer skader på epoxy og polyurethan overflader samt reducerer risikoen for overophedning af surf voks og resin.

Med en boardbag kan du på nem vis opbevare dit surfboard, hvilket også bidrager til holdbarheden på dit board. Det gør altså, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt boardet får for meget sol eller bliver ramponeret blandt andre boards.

 

Find boardbags i mange størrlser og modeller hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt udvalg af surfboard boardbags i de fleste størrelser og samtidig vidt forskellige modeller fra kendte surfmærker som Creatures of Leisure, DB Skimboards, Dakine, FCS, ION og mange flere!

Har vi ikke den størrelse på lager, du mangler til dit board, kan vi med garanti finde en passende model, så du også kan passe godt på dit surfboard.