Aloha Care

Her på siden finder du vores produkter fra Aloha Care. Aloha Care laver sun sticks til når du færdes ude på vandet, og solen står skarpt på. 

Viser alle 6 resultater

 • aloha-care-skin-remedy

  Aloha Care Skin Remedy

  149,00 kr.
 • aloha-care-zinc-stick

  Aloha Care Zinc Stick SPF 30

  179,00 kr.
 • aloha-sun-stick-spf-50

  Aloha Care Sun Stick SPF 50+

  119,00 kr.
 • aloha-care-surf-tan

  Aloha Care Surf Tan

  199,00 kr.
 • aloha-care-slow-life-nourishing-and-relaxing-body-balm

  Aloha Care Slow Life – Nourishing & Relaxing Body Balm

  179,00 kr.
 • aloha-care-summer-in-heart-body-oil

  Aloha Care Summer in Heart – Body Oil

  199,00 kr.

Hvem er Aloha Care?

Aloha Care produkterne giver maksimal sol beskyttelse i ansigtet. Selv hvis du er på vandet mange timer af gangen er du stadig aktivt beskyttet.

Aloha Care er produceret med en naturlig tilgang og samtidigt får du et sundt produkt for huden. Aloha Care er velegnet til brug i ansigtet såsom næse, pande og under øjene. Med Aloha Care får du maksimal UV beskyttelse og du behøver ikke, at være nervøs for at tage længere ture på dit SUP board.

SPF 50+

Hvorfor vælge Aloha Care Sun Stick?

Når du vælger en Sun Stick fra Aloha Care får du samtidigt et produkt som er vandafvisende. Du kan nemlig sagtens brug det når du er på paddleboard eller windsurfer i bølgerne. Smør din sun stick i ansigtet og lad det tørre en smule ind. Efter få minutter kan du gå på vandet og din sun stick vil fortsat varer ved.

 

Hvor længe kan jeg bruge en Aloha Sun Stick?

Måske synes mængden af solcreme ikke af meget, men faktisk indeholder hver sun stick 20 gram solcreme, (hvilket rent faktisk er en del) og langt mere end mange grænse sun stick på markedet. Hvis du surfer og det kun er dig som bruger din sun stick, så vil den helt afgjort holde rigtig mange gange, naturligvis afhængigt af, hvor mange gange du er på vandet. Det kan være alt fra nogle få uger til mange måneder.

En sun stick skal gerne kunne dække ansigtigt i omkring 80 timer på vandet.

 

Hvilke produkter har Aloha Care? 

Aloha Care udvider hele tiden sortimentet. Det betyder at sortimenet også tæller en lækker krops olie, en surf tan og ansigtscreme.

Fælles for alle produkter er at de er fremstillet uden en masse usunde og skadelige stoffer. Aloha care er skabt med øje for miljø og din krop.

 

Behøver jeg solcreme på SUP, kajak, surf?

Solcreme eller sunstick til surfing er bestemt fornuftigt. Når du står på paddleboard, wingfoil eller andet er du konstant udsat for solens stråler og UV. På vandet står du direkte udsat for solen og du bliver derfor hurtigt forbrændt.

Vi anbefaler at du tager ud tidlig morgen eller efter middag. Solen står altid højest mellem 12:00 og 14:00. Sørg defor altid for god UV beskyttelse og evt. en neopren lycra trøje til at dække din overkrop og arme.