Børneski

Her på siden kan du finde alle vores ski til børn. Skiene er designet og lavet til børn, så de får det bedste udgangspunkt for at få en god skiferie. Rul ned på siden, og se vores udvalg af børneski.

Viser alle 4 resultater

 • ski-børn

  Komperdell Dreng Børneski (60 cm)

  579,00 kr.
 • ski-børn

  Komperdell Dreng Børneski (70 cm)

  599,00 kr.
 • liftkort-holder

  Liftkortholder

  39,00 kr.
 • tryski-samler

  TRY SKI Skisamler

  279,00 kr.

Ski til børn

Når skiferien først står for døren, så er det på tide at få anskaffet det rigtige skiudstyr. Det er blandt andet en god og velsiddende skihjelm. Et par gode handsker og ikke mindst et par rigtig gode skibriller er samtidigt en del af den samlede skiferie pakke. 

Udover tilbehør bør du også overveje om barnet bør have sine egne ski. Et par børneski i den rigtige størrelse giver hurtigt succes på pisten. Det er vigtigt at børn får den rigtige størrelse ski at stå på. Det giver langt bedre manøvre og tryghed ned af pisten. Et par ski som er for store til barnet bliver svære at kontrollere og håndtere. Derfor er det vigtigt at børn får ski til børn. 

Ski til små børn 

Der findes flere typer af ski til mindre børn. Oftest er det små ski i plastik og det der gør dem ideelle til børn, blandt andet fordi vægten på skiene holdes nede og så er de samtidigt nemme at tage af og på. Det gør dem til oplagte ski til børn og det er med til at give de første succes oplevelser i sneen!

Ski til børn er uden bindinger og skistøvler. Barnet skal faktisk bare have et par gode sko eller vinterstøvler på. Skiene er altså nemme at træde i og spænde til, så de stadig sidder fast til skiene.

 

Længde på børne ski 

Et par børne ski er selvfølgelig kortere end et par almindelige ski til voksne. Børne ski er typisk mellem 50 cm i længden og op til 70 cm i længden. Nu skal du huske at vi taler om decideret små ski til børn, som er uden bindinger og skistøvler. Det er altså små ski som børn kan bruge til at komme forsigtigt i gang.

 

Hvorfor vælge børneski? 

Som barn kan det være vildt svært at have magt over sine ski, hvis man ikke føler at de passer. Føltes skiene for store bliver de svære at styre og det bliver dermed svært, at få god fart og kontrol over skiene. Omvendt har barnet et par ski i den rigtige størrelse, så bliver skiferien som en leg. Den rigtig størrelse børneski er essentielt for succes og en god start på pisten. 

Ski til børn findes i mange forskellige længder, materialer og fra et utal af brands. Du kan få børne ski helt ned til kr. 600 for de billigste par. Faktisk kan du få et par udmærket børneski som er 60 cm i længden, som i bund og grund kan være udmærket som barnets første ski. Med tiden kan i altid vælge at opgradere og købe børne ski med gode bindinger og støvler. 

 

Hvad koster ski til børn?

Et par ski til børn koster fra kr. 600 og helt op til omkring kr. 3000. Prisen afhænger i høj grad af mærke, materialer og ikke mindst længden. Hertil kommer selvfølgelig også ski stave og støvler. Dog kan man altid leje støvlerne og have sine egne børne ski eller omvendt.  

 

Det er sundt for børn at stå på ski og være aktiv

For mange forældre er det vigtigt at børnene holder sig aktive. Det er vigtigt at være sociale og dyrke en form for social sport. Det kan være fodbold, men det kan også være evnen til at køre på kælk med andre børn i skolegården.

Et par ski til børn giver både træning og det er sundt for helbredet. Samtidigt giver det også en god øvelse indenfor motorik. Der er koordination i at stå på ski og derfor er det vores klare anbefaling, at det er en stor fordel for børn at komme ud og prøve kræfter med et par ski til ungerne.

 

Tilbehør til børn på skiferien 

Til en skiferie skal selvfølgelig bruges et par børneski. Hertil kommer ski stave og et par skistøvler. Men udover børneski til pisten, så kræver en skiferie også en række tilbehør og det er altså en lige så stor nødvendighed som skiene.

Først og fremmest er det vigtigt at man altid benytter en skihjelm. Der er faktisk ingen muligheder for at undgå brugen af en skihjelm og slet ikke som barn. En skihjelm skal altid sidde på hovedet og samtidigt skal man også sørge for at have et par gode skibriller. 

Skibrillerne skal være med til at sikre, at man altid har frit udsyn og kan se hele pisten. Det dur ikke hvis man har svært ved at orientere sig eller se de personer som er foran en på pisten. Et par skibriller er derfor must-have og helst i den rigtige størrelse. Der findes massere af forskellige typer skibriller til børn. Typisk kan et par gode kvalitets skibriller købes for nogle hundrede kroner.

 

Brug vinteren og snevejret rigtigt!

Der er ikke noget hyggeligere end snevejr, børneski og muligheden for at komme ud og være aktiv. Snevejr betyder ikke endegyldigt, at man skal sidde indenfor hele vinteren bare fordi det er koldt og det indimellem sner. Tværtimod!

Som forældre skal man tage intiativ til at komme ud. Få investeret i et par ski til børnene. De er nemme at tage på og det er som forældre dejligt at se sine børn være aktive.