Ski til børn

Her på siden kan du finde alle vores ski til børn. Med et par gode børneski er dit barn sikret et par ski, som er designet og udviklet specifikt til dem. Det gør også, at dit barn får det ultimativt bedste udgangspunkt for en god skiferie, hvor de kan udvikle sig på børneskiene. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af børneski fra blandt andet K2, Komperdell og andre kendte mærker.

Viser alle 5 resultater

 • k2-indy-junior-fdt-4-5-set-cf-rocker

  K2 Indy Junior + 4.5 FDT Bindinger – 2023/24

  1.599,00 kr.
 • komperdell-skisaet-spike-boern

  Komperdell Spike Skisæt Børn (60 cm)

  679,00 kr.
 • komperdell-skisaet-spike-boern

  Komperdell Spike Skisæt Børn (70 cm)

  679,00 kr.
 • komperdell-lucy-girls-skisaet-boern

  Komperdell Lucy Girls Skisæt Børn (60cm)

  579,00 kr.
 • komperdell-lucy-girls-skisaet-boern

  Komperdell Lucy Girls Skisæt Børn (70cm)

  599,00 kr.

Hvorfor skal mit barn have ski udviklet til børn?

Når skiferien står for døren, er det på tide at få anskaffet det rigtige skiudstyr. Det er blandt andet en velsiddende og skihjelm, men også gode skihandsker til børn, dugfri skibriller og varme skistrømper til børn.

Udover alt det tilbehør som findes til skiferien, bør du også overveje, om dit barn ikke bør have sit eget par ski. Med et par gode børneski i den rigtige størrelse, er dit barn sikret en god oplevelse fra starten, men samtidig også et par ski til børn, som han eller hende kan udvikle sig på. 

Det er vigtigt, at børn får den rigtige størrelse ski at stå på. Det giver langt bedre manøvredygtig- og tryghed ned ad pisten. Et par ski som er for store til barnet, bliver svære at kontrollere, styre og håndtere på skibakken. Derfor kan det være en rigtig god ide, at du køber et par børneski til dit barn.

Hvilken længde skal ski til små børn have?

Der findes flere typer af ski til små børn. Oftest er det små ski i plastik, og det der gør dem ideelle til børn, blandt andet fordi vægten på skiene holdes nede, og så er de samtidig nemme at tage af og på. Det gør dem til oplagte børneski – og det er med til at give de første succesoplevelser i sneen!

Ski til børn er oftest uden bindinger og skistøvler, men du vil også kunne finde ski til børn, hvor bindinger er inkluderet. Børneski er som oftest udviklet til at være nemme at træde i og spænde til, så de stadig sidder godt fast til skiene.

Et par børneski er selvfølgelig kortere end et par almindelige ski til voksne. Børneski er typisk fra omkring 50 cm i længden og op til 130 cm i længden. Dette inkluderer både de mindste størrelser på ski til små børn, men også ski til junior.

 

Hvad er fordelene ved at vælge børneski?

Som barn kan det være vildt svært at have magt over sine ski, hvis man ikke føler at de passer. Føles skiene for store, bliver de svære at styre, og det bliver dermed svært at få god fart og kontrol over skiene. Hvis barnet har et par ski i den rigtige størrelse, bliver skiferien som en leg. Den rigtige størrelse børneski er essentielt for succes og en god start på pisten. 

Ski til børn findes i mange forskellige længder, materialer og fra et utal af brands. Du kan få børne ski helt ned til 5-600 kr. for de billigste par, men dyrere modeller fra anerkendte mærker kan også koste fra 1.500 kr. og opefter.

Du kan få et par helt udemærket og gode ski til børn, som er 60 cm i længden, hvilket er helt udemærket for et par billige børneski til de helt små børn. Med tiden kan I på enkel vis opgradere og købe et par bedre børenski samt bindinger og tilhørende skistøvler.

 

Giv dit barn en god oplevelse på skiferien med børneski

For mange forældre er det vigtigt, at børnene holder sig aktive. Det giver gode sociale egenskaber, og samtidig er sport altid en god ide. Det kan både være fodbold, skøjteløb på skøjtebanen, kælke på kælkebakken eller den fede skiferie.

Et par ski til børn giver både træning, men er samtidig sundt for helbredet. Derudover giver det også en god øvelse, når det gælder motorikken hos børn. Der er koordination i at stå på ski, og derfor er det vores klare anbefaling, at det er en stor fordel for børn at komme ud og prøve kræfter med et par ski til ungerne.

 

Kombinér børneski med andet skiudstyr

Til en skiferie skal selvfølgelig bruges et par børneski. Hertil kommer gode skistave til at holde balancen og et par skistøvler. Men udover børneski til pisten, kræver en skiferie også en række tilbehør, og det er altså en lige så stor nødvendighed som skiene.

 

Styr på sikkerheden med skihjelm til børn

Først og fremmest er det vigtigt, at der ALTID benyttes en skihjelm til børn. Der er faktisk ingen muligheder for at undgå brugen af en skihjelm – og slet ikke som barn. En skihjelm skal altid sidde på hovedet, og samtidig skal I også sørge for at have et par gode skibriller, der både ventilation og er dugfrie, så der altid er godt udsyn.

Gode skibriller til børn sikrer, at du altid har frit udsyn, og kan se hele pisten. Det duer ikke, hvis man har svært ved at orientere sig eller se de personer, som er foran en på pisten. Et par skibriller til børn er derfor et must-have og helst i den rigtige størrelse. Der findes massere af forskellige typer skibriller til børn.

 

Stort udvalg af børneski på tilbud hos SURFMORE.dk

Der er ikke noget hyggeligere end snevejr, børneski og muligheden for at komme ud og være aktiv. Snevejr betyder ikke endegyldigt, at man skal sidde inden for hele vinteren bare fordi det er koldt og det indimellem sner. Tværtimod!

Som forældre skal man tage intiativ til at komme ud. Få investeret i et par ski til børnene. De er nemme at tage på og det er som forældre dejligt at se sine børn være aktive.

Hos SURFMORE.dk går vi stærkt ind for skiløb, og elsker selv at stå på ski. Derfor har vi også et udvalg af børneski, som vi løbende udvider. Hop ind på vores hjemmeside og find de bedste ski til børn på tilbud.