Lycra og UV trøjer

På denne side finder du vores store udvalg af lycra og UV trøjer fra alle de kendte mærker. En lycra eller UV trøje er oplagt, når du ønsker ekstra komfort eller vil beskytte din hud mod solens skarpe UV stråler. Rul ned på siden, og se alle vores UV trøjer og lycraer.

Hvad er en UV trøje?

En UV-trøje beskytter dig mod solens UV og i sidste ende værner du i bund og grund bare om din kære krop og hud. UV-trøjen dækker bryst, ryg og armene. Det er blandt andet på disse kropsdele du er særdeles udsat for at blive solskoldet.

En UV trøje er ofte fremstillet i en blanding af polyester og spandex. Denne materialesammensætning giver fleksibilitet og stræk, og så egner det sig særdeles godt til surfing. En UV trøje suger ikke van,  og det gør den super egnet til surfing, uanset om det er kitesurf, windsurf eller SUP.

Alle UV-trøjer sidder tæt til kroppen og gerne hellere lidt for tæt end løstsiddende.

 

Hvorfor skal jeg bruge en UV trøje?

Du skal bruge en UV trøje, da den beskytter dig mod at blive solskoldet. Som surfer er du ude på vandet og solen vil stå lige ned i panden på dig. Du er derfor langt mere udsat for at blive solskoldet, og vi garanterer dig. Det går hurtigt med at blive solbrændt på et surf board!

Selvom du surfer på dage, hvor det er overskyet, så kan UV indekset stadig være kraftigt. Sørg derfor for at bevæge dig ud med en lycra. Du vil blive glad for det!

 

Er en lycra, UV trøje og rash guard det samme?

Uanset om du vælger en UV trøje, rash guard, surfertrøje eller lycra, er formålet det samme. Undgå at blive solskoldet, mens du er på vandet!

Alle trøjer har forskellige navne og måske varierer materialerne blandt dem. Udgangspunktet er dog det samme, så uanset om du vælger en surfertrøje, lycra, rash guard eller UV trøje, kan du være sikker på, at de kan det samme.

 

Hvilken UV trøje skal jeg vælge?

I dag findes der et hav af forskellige typer UV trøjer. Nogle er bedre end andre, mens UV trøjerne findes i stort set alle prisklasser.

Du skal vælge en UV trøje efter farve, og hvilken du kan lide. Der er ikke stor forskel på trøjerne når alt kommer til alt, så vælg efter farve og find en balance i pris og tykkelse. Det skal selvfølgelig nævnes, at nogle lycra trøjer er helt tynde, mens andre er op til 2 mm. De tykke lycra trøjer vil naturligvis altid være dyrere, end de helt tynde.

Du kan blandt andet se vores egen UV trøje, nemlig SURFMORE Lycra, der er oplagt til surfing, når solen skinner.

 

UV trøje til dame

UV trøjer findes selvfølgelig til damer. De kommer i smarte farver, som er synlige fra strandkanten. Du finder også nemt UV trøjer, som er mere diskrete i farven. Det er i høj grad en smagssag og op til dig.

Sørg for at din lycra trøje passer i størrelsen. Oftest bruger mange deres UV-trøje uden på våddragten, og det giver den et tæt fit.

 

UV trøje til herre

En UV trøje til herre er ofte 1 mm eller 2 mm i tykkelsen. Tykkelsen på en UV trøje afhænger også af, hvor du surfer. Er du på vandet om vinteren, så er det en fordel med en tykkere UV trøje, mens du om sommeren kan nøjes med en tyndere lycra, surfertrøje.

UV trøjen er i bund og grund en trøje, men modsat mange almindelige trøjer, så er UV trøjen fremstillet i en materiale blanding af polyester og spandex.

 

Beskyt din krop mod solens stråler

Solens UV skal man tage alvorligt, og derfor er vi også kæmpe fortaler for UV trøjer, neopren, handsker og solstifter.

På vandet er man konstant udsat for solens stråler og derfor bør man også tænke sig godt om. Sørg for at få smurt nakke, ører og ansigt ind i et af de mange UV produkter på markedet. Dertil er det selvfølgelig altid fornuftigt at bruge en lycra trøjer på markeder.

 

Køb lycra, rashguards og UV trøjer på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af surftrøjer, rashguards, lycraer og UV trøje, men også masser af andre produkter, som kan beskytte dig mod solens stærke UV stråler. Vi kender vigtigheden i gode produkter, som beskytter mod solens stråler, hvad enten du er på sommerferie med dit paddleboard eller skiferie.

Vi udvider hele tiden vores sortiment af produkter til solbeskyttelse, og leder du efter noget bestemt, forsøger vi selvfølgelig at skaffe det hjem.