Skihjelme til dame

Leder du efter en god skihjelm til kvinder, der kan give dig styr på sikkerheden under din skiferie? Vi har et stort udvalg af skihjelme til damer fra alle de kendte mærker. Kig med her på siden, og se alle vores modeller, når det gælder skihjelme til kvinder.

Hvorfor skal jeg bruge en skihjelm udviklet til dame?

Engang var det kun nogle få som kørte med skihjelm, men i dag har tendensen heldigvis ændret sig og skihjelme til damer er yderst populære. Dertil er en skihjelm til damer selvfølgelig en nødvendighed, og det er der flere gode grunde til.

En skihjelm er først og fremmest vigtig, da den beskytter dit hoved ved fald og slag. Selvom solen skinner og der er fart i skiene, kan et fald være fatalt og sneen kan vise sig at være hård som beton. En skihjelm er derfor alfa og omega, når du først er afsted. I dag er en skihjelm et must-have og du bør derfor gøre dig omhyggelig, når du går på jagt efter en dame skihjelm.

 

Skihjelm til dame vs. skihjelm til herre?

En dame skihjelm er typisk mindre og tilpasset et kvindehoved. Ofte er mænds hoveder en anelse større og derfor er størrelserne på skihjeleme også anderledes. Hvis du er en kvinde, kan det derfor være relevant at kigge på forskelle mellem skihjelm til herre og dame, da du som kvinde helst skal have en dame skihjelm. På samme måde er det vigtigt at et barn får en skihjelm til børn.

En skihjelm skal sidde tæt til hovedet og den skal helst ikke “skøjte” alt for meget rundt på hovedet. Sørg derfor for at skihjelmen passer til dit hovede og at målene er korrekt.

 

Hvorfor vælge en skihjelm til dame med visir?

En skihjelm med visir til dame er med tiden blevet meget populær. Visiret dækker alt vind og sne væk fra ansigtet, og for dig betyder det faktisk, at du kan suse ned af bjerget uden vind i øjnene og snefnug, som blæser ved siden af.

Et visir er smart, da det nemt kan åbnes og lukkes efter behov. Visiret er designet med hjelmen og det giver dig rig mulighed for at udnytte alle hjelmens funktioner på samme tid.

At finde den rigtige skihjelm kan godt tage tid. Der er efterhånden mange muligheder og de fleste store mærker indenfor skisport har hver deres modeller og designs. Den helt rigtige skihjelm kan derfor godt tage en smule tid at finde, men det gør heller ikke noget.

Skihjelm mærker

Hos SURFMORE bestræber vi os konstant på at tilbyde et bredt sortiment af kvalitets skihjelme og mærker. Af populære mærker inden for skihjelme kan blandt andet nævnes K2 som er et af de største mærker indenfor skihjelme, Dertil kan nævnes Alpina, skihjelme fra SMITH og Triple Eight. Fælles for alle mærker er høj kvalitet og en enorm tryghed i sneen. Sikkerheden er altså i top!

 

Køb skihjelm til dame på tilbud hos SURFMORE

Besøg os og se løbende vores mange unikke tilbud. Vi udvider løbende sortimentet med et hav af forskellige skihjelme. Du kan derfor trygt gå på jagt blandt vores mange skihjelme til både kvinder og mænd. Du finder også gode skihjelme til dame med MIPS, som sikrer dig den beskyttelse, du har brug for på pisterne.