Skihandsker

Med et par varme skihandsker eller -luffer, er du sikret varme hænder til den kommende vintersæson. Uanset om du skal på skiferie eller bruge varme skihandsker til de kolde måneder i Danmark, finder du hos os et stort udvalg. Rul ned på siden, og se alle vores skihandsker til herre, dame og børn.

Hvad er skihandsker? 

En skihandske skal holde dine hænder og fingre varme, og ikke mindst tørre i sneen. En skihandske dækker mod det kolde vejr og frysende koldt sne. 

Uanset hvor og hvordan du bevæger dig i frost og snevejr, så er en skihandske mere eller mindre et must-have. En ski handske tages på hånden og beskytter med frost og kulde. 

Måske står du overfor en kommende skiferie og overvejer hvilken skihandske du bør investere i. Der er nemlig flere muligheder og kvaliteten i skihandsker kan svinge meget. Det er samtidigt ikke lige meget, hvilket behov du har for brug af handsker. Skal de blot bruges herhjemme til kælketure med børnene eller skal du på hardcore skiferie i uge 7? 

Pris og kvalitet hænger umådeligt tæt sammen, når det gælder køb af skihandsker. Tag derfor i mente at prisen ikke er helt ligegyldig når den står på indkøb af nye skihandsker. 

 

Hvorfor skal jeg bruge skihandsker?

Du skal bruge skihandsker på din skiferie, men også hvis du kan lide at stå på langrend, kælke med ungerne eller være på længere ture i koldt og frysende vejr. 

Der er næsten ikke noget værre end at fryse sine fingre. Det er ihvertfald kun noget man prøver få gange, før man skynder sig ud at købe skihandsker og huer. En skihandske er uundværlig hvis man dyrker skisport og derfor skal man også sørge for at få indkøbt et par gode fornuftige skihandsker til sin skiferie. 

Skiferie kræver skihandsker og det er uanset om man er barn eller voksen. 

Hvorfor vælge skihandsker med varme?

Flere og flere mærker producerer skihandsker med varme. For dig som skientusiast betyder det, at dine skihandsker giver varme mens du er på pisten og det kan være en stor fordel. 

Skihandsker med varme kommer med genopladelige batterier og det betyder, at du faktisk for hver dag du kommer hjem kan oplade batterierne og at skihandskerne derved kan give varme til dine hænder. Det er enormt smart og bliver mere og mere populært med tiden. 

Langt de fleste som står på ski vil for alt i verden undgå kulde. Det er derfor vigtigt med god beklædning og her kommer halsedisser, skihandsker med varme og gode skistrømper ind i billedet. God påklædning betyder alt på en skiferie, hvor det er koldt! 

 

Hvilke skihandsker skal jeg vælge? 

Først og fremmest skal du gå efter skihandsker som opfylder dine behov. Det er selvfølgelig de krav du har til skihandsker ud fra pris, kvalitet og brug. Det er ikke ligegyldigt hvor og hvor længe du skal være på skiferie. 

Måske er det første gang du skal afsted og derfor har du ikke behov for at investere flere tusinde kroner i et par skihandsker, men derimod nogle få hundrede kroner for at komme i gang. Alle disse faktorer spiller ind når der skal købes skihandsker. 

De mest populære brands indenfor skihandsker er Lenz, Hestra, Peak Performance og Reusch skihandsker. Priserne starter fra kr. 400 for klassiske og gode skihandsker, men kan også nemt bevæge sig op på kr. 1500. Det er i høj grad et spørgsmål om temperament og dine krav til den kommende skiferie. 

 

Skihandsker til herre, dame og børn

Skihandsker til damer skal sidde tæt, fast og behagelige til hånden. Det er vigtigt at din skihandske passer til netop din hånd og derfor skal du være sikker på valget af korrekte størrelse. Det akkurat samme gælder naturligivs for skihandsker til herre.

Nogle foretrækker skihandsker som luffe mens andre foretrækker en almindelig fingerhandske som skihandske. Det er en smagssag og kun du’ kender din foretrukne skihandske. 

Skihandsker skal ikke undervurderes. Bliver dine hænder først kolde, så kan det gøre utrolig godt og det kan mindske din lyst til at komme ud i sneen. Et par gode varme skihandsker er derfor værd at investere en smule mere efter. 

Skihandskerne skal naturligvis sidde tæt til fingrene. Faktisk skal skihandskerne sidde tæt og behageligt, men det skal samtidigt helst være sådan, at du næsten glemmer at du har dem på. Det er faktisk det bedste når alt kommer til alt. Det samme gælder f.eks for en skihjelm. Den skal være på hovedet, men den behøver ikke at være irriterende. 

Børn på skiferie skal selvfølgelig bruger skihandsker til børn. Måske er du som forældre kommet godt fra start og har allerede haft barnet med på de første ture. For børn er det vigtigt at deres skihandsker sidder rigtigt til finger og hænder. De skal være nemme at tage på og samtidigt skal de selvfølgelig give den fornødne varme til hænderne. 

 

Skihandsker mærker 

Køb dine skihandsker fra nogle af de store og anerkendte skibrands. Det er blandt andet mærker om Lenz, Reusch og Hestra. De er alle anerkendte mærker inden for skisport og derfor har de gennem mange år oparbejdet sig en utrolig stærk viden og kvalitet inden for fremstilling af skihandsker til alle behov.

 

Hvordan vedligeholder jeg mine skihandsker?

Et par gode skihandsker skal helst holde gennem mange år. Faktisk vil du opleve at køber du først et par skihandsker i en god kvalitet, så vil holdbarheden være længe. Faktisk i rigtig mange år.

Det bedste du kan gøre er at du sørger for, at dine skihandsker for lov at tørre efter de har været ude i sneen. Hæng dem til tørre og lad dem tørre stille og roligt. Undgå at smide dem direkte på radiatoren, da det i nogle tilfælde kan ødelægge materialesammensætningen og det vil være synd.

 

Køb skihandsker på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af skihandsker og skiluffer til herre, dame og børn – og ovenikøbet til gode tilbud og priser. Se vores store sortiment af skihandsker fra anerkendende mærker, og hold varmen i hænderne.