SUP & Kajakvogne

Med en kajakvogn og vogn til SUP board kan du på nem vis transportere din kajak eller SUP fra bilen og til stranden, hvor du tager ud. På samme tid skåner du kroppen for tunge løft og kræfter til, når de skal bruges på vandet. Se vores gode tilbud på SUP og kajakvogne herunder.

Viser alle 2 resultater

 • Tilbud surfmore-sup-kajakvogn-01

  SURFMORE SUP/Kajakvogn

  749,00 kr.
 • Tilbud surfmore-paddleboard-vogn

  SURFMORE Paddleboard Vogn

  799,00 kr.

Med en kajak eller SUP board får du en fantastisk måde at nyde naturen og vandet på. Men det kan være udfordrende at transportere disse store og tunge genstande rundt. Og det er her, hvor kajakvogne og vogne til SUP board kommer ind i billedet, som den perfekte hjælper!

Hvad er en kajakvogn og SUP vogn?

En kajakvogn, men også SUP vogn, er specielt designet til at gøre transporten af dine vandfartøjer meget nemmere. Disse vogne er bygget til at være robuste og holdbare, så de kan håndtere de udfordringer, der følger med at transportere kajakker og SUP boards over forskellige terræner.

Fordele ved at anvende en kajakvogn

Nem og enkel transport: Med en SUP og kajakvogn får du ekstremt nemt ved at transportere både din kajak, men også paddleboard fra bilen og ned til vandet. Bor du tæt på stranden, kan du ligeledes nemt transportere din kajak eller board sikkert til stranden.

Skåner kroppen for smerter: At bære en tung kajak eller et SUP board, afhængig af om det er et oppusteligt SUP board eller et hard SUP board, kan være hårdt for ryggen og skuldrene. En kajakvogn tager belastningen og gør det meget lettere.

Effektiv og hurtig løsning: Med en vogn til SUP board og kajak kommer du hurtigt fra A til B, hvilket i sidste ende giver dig mere tid på vandet!

Hvilken SUP eller kajakvogn skal jeg vælge?

Når du vælger en kajakvogn eller SUP vogn, er der flere faktorer, du skal overveje for at finde den bedste model til dine behov.

Hos os finder du både vogne designet til kajak og paddleboards. Mangler du en vogn til dit SUP board, kan du tage et kig på vores gode paddleboard vogn og er det til kajak og SUP, bør du kigge på vores billige SUP og kajakvogn!

Hjultype

Hjulene er et af de vigtigste komponenter i en kajakvogn eller SUP vogn. Du skal vælge hjul, der passer til det terræn, du oftest vil transportere din kajak eller smarte SUP board over. Der findes to typer af hjul:

 1. Luftfyldte hjul: Ideelle til ujævne og bløde overflader som sand og græs.
 2. Massive hjul: Bedre til hårde og flade overflader som asfalt og beton.

Materialer og konstruktion

Vognen skal være lavet af materialer, der er både lette og holdbare, som aluminium eller rustfrit stål. Dette sikrer, at vognen kan modstå korrosion og de hårde betingelser i et vandmiljø.

Køb din kajakvogn i dag på SURFMORE.dk

Hos os finder du et godt sortiment af gode og billige kajakvogne, men også vogne til SUP board. Har du nogen spørgsmål til en vogn, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, som hjælper dig!

Vi har også et udvalg af gode oppustelige kajakker, surfing boards og meget mere, som du kunne være relevant i samme omgang!