Kælk med rat

Viser alle 5 resultater

 • stiga-snow-racer-kælk

  STIGA – SNOWRACER SORT

  1.199,00 kr.
 • stiga-snowracer-blå

  STIGA – SNOWRACER BLÅ

  1.199,00 kr.
 • Tilbud kælk-med-rat-pink

  KÆLK MED RAT – BLÅ

  499,00 kr.
 • Tilbud kælk-med-rat-pink

  KÆLK MED RAT – PINK

  499,00 kr.
 • Tilbud kælk-med-rat

  KÆLK MED RAT – SORT

  499,00 kr.

Hvad er en kælk med rat? 

En kælk med rat har den ekstra funktion, at den kan betjenes med et rat som du kender det fra en bil. Det gør kælken sjov og barnet kan samtidigt nemt selv styre fart og retning.

En kælk med rat giver noget andet til kælkeoplevelsen. Pludseligt sidder barnet ikke blot i en almindelig kælk, men har derimod kontrollen over kælken med rat. Det er med til at styrke oplevelsen i sneen.

Typisk har en kælk med rat håndbetjente bremser, hvorfor kælken har mere kontrol på kælkebakken. Det giver øget sikkerhed og kontrol for barnet. 

En kælk med rat koster fra omkring kr. 499 og op. De dyreste kælke med rat koster omkring kr. 1200. 

 

Hvorfor skal jeg købe en kælk med rat? 

Du skal købe en kælk med rat hvis du ønsker kontrol og styring af din kælk. Fordelen ved at have en kælk med rat er blandt andet, at kælken bliver nemmere at kontrollere ned af bakken og man kan samtidigt selv bestemme retning og ofte også hastighed. For barnet er det en fordel med rattet, da kælken derved nemmere kan styres. Det er med til at give tryghed på kontrol når det går stærkt. 

De fleste kælke med rat kommer med håndbetjente bremser og dermed er de nemmere at kontrollere. Bremserne på kælken kan dæmpe farten, hvis det går for hurtigt. For mange børn er det betryggende med en ekstra sikkerhed, hvis hastigheden nu skulle blive for høj. 

 

Typer af kælke med rat 

Kælke fås efterhånden i mange forskellige modeller, typer og farver. Kælke med rat fås i almindelige plast konstruktioner med rat og sæde, mens der også fås decideret racer kælke med rat. 

En racer kælk med rat er mere kompliceret i design, materialevalg og styring, men den ser samtidigt også sej ud og ligner til forveksling en lille racerbil til at køre på sne. 

De billigeste kælke med rat koster fra kr. 499 og op til kr. 1200. Stiga er blandt andet enormt kendte for deres racerkælke med rat

Kælk med rat og bremser

Slæder, kælke og bobslæder er yndlingsaktiviteter for børn når først sneen falder. Det kommer mulighed for at komme ud at være aktiv og social på samme tid. Børn kan få dage, uger og måneder til at gå med at finde kælkebakker gennem hele vinteren. 

Sne er derfor en fantastisk ting. Det giver nemlig børnene mulighed for at komme ud og være aktive i naturen og det er vigtigt. 

Bobslæde med rat 

En bobslæde kan i bund og grund også være en kælk. For mange forbinder man kælken med transportmiddel, mens en kælk i dag er børnenes foretrukne legetøj om vinteren. 

Bobslæden en med rat giver kontrol og styring på den lokale kælkebakke. Uden et rat på bobslæden bliver den svær at kontrollere og derfor er rattet også nødvendigt hvis man ønsker kontrol når det går hurtigt. En bobslæde med rat giver tryghed når det går hurtigt på kælkebakken. 

Kælken giver timevis af leg på den lokale kælkebakke og du kan være sikker på, at få trætte børn hjem hver eneste dag, så længe de blot må tage på kælkebakken. 

 

Kælk med rat mærker 

Der findes mange forskellige mærker af kælke med rat. 

Snowfox er kendt for deres slidstærke kælke og fortsat til fornuftige priser. Her får du kælke med rat som er yderst populære blandt børn. Oplev stærk kvalitet og konstruktion kombineret med timevis af leg hver vinter. 

Stiga har i mange år været et af de førende mærker indenfor vintersport og kælke til børn. Stiga producere almindelige kælke og bobslæder, men med tiden er deres populære racer kælke med rat blevet populære. Her får du kælke med rat som giver massere af kontrol og racer følelse.

 

Hvilke mærker laver kælke til børn?

Når man som forældre skal ud at købe en kælk, så er det selvfølgeligt vigtigt at man kender kvaliteten og at man samtidigt ved at kælken er produceret ordentligt og miljøbevidst. Det er derfor rart at vide, at man også køber et produkt som man kan tillade sine børn at bruge.

Nogle af de mest populære kælkemærker er blandt andet Stiga som er kendt for alt fra bordtennisborde til kælke og andet legetøj. Hos os er vi også stolt forhandler af SnowFox kælke som har en rigtig stærk kvaltiet og tilmed i et fornuftigt prisleje.

Dantoy og Hamax er foruden de to andre brands nogle af de mest populære mærker indenfor kælke og bobslæder til børn.