Kælke med rat

Med en kælk med rat får du den perfekte løsning, når vinteren banker på, og det begynder at sne. En kælk med rat giver mulighed for at kombinere den klassiske fornøjelse ved kælkning samtidig med, at du også kan manøvrere og styre ned ad bakken. Rul ned på siden, og se vores store udvalg af gode kælke med rat og bremser fra STIGA og andre mærker.

Viser alle 9 resultater

 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Blå/Grøn

  249,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-roed-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Rød/Grøn

  249,00 kr.
 • Tilbud snowracer-kaelk-med-rat-blaa

  Snowracer kælk med rat – Blå

  799,00 kr.
 • Tilbud snowracer-kaelk-med-rat-roed

  Snowracer kælk med rat – Rød

  799,00 kr.
 • Tilbud snowfox-bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Blå

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud snowfox-bobslaede-med-rat-og-bremser-pink

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Pink

  499,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-anthracite-groen

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Anthracite/Grøn

  499,00 kr.
 • stiga-snowracer-curve-graa-sort

  STIGA Snowracer Curve – Sort/Grå

  1.199,00 kr.
 • stiga-snowracer-curve-blaa-graa

  STIGA Snowracer Curve – Blå/Grå

  1.199,00 kr.

Hvad er en kælk med rat? 

En kælk med rat har den ekstra funktion, at den kan betjenes med et rat, som du kender det fra en bil. Det gør kælken sjov, og barnet kan samtidig nemt selv styre fart og retning.

En kælk med rat og bremser giver noget andet til kælkeoplevelsen. Pludselig sidder barnet ikke blot i en almindelig kælk, men har derimod kontrollen over kælken med rat. Det er med til at styrke oplevelsen i sneen.

Typisk har en kælk med rat håndbetjente bremser, hvorfor kælken har mere kontrol på kælkebakken end andre traditionelle kælke uden rat og bremser. Det giver øget sikkerhed og kontrol for både barn og voksen.

En kælk med rat koster fra omkring 499 kr. og opefter. De dyreste kælke med rat koster omkring kr. 1200. 

 

Hvorfor skal jeg købe en kælk med rat og bremser?

Du skal købe en kælk med rat, hvis du ønsker kontrol og styring af din kælk. Fordelen ved at have en kælk med rat er blandt andet at kælken bliver nemmere at kontrollere ned ad bakken, og du kan samtidig selv bestemme retning og ofte også hastighed. For barnet er det en fordel med rattet, da kælken derved nemmere kan styres. Det er med til at give tryghed og kontrol, når det går stærkt. 

 

Hvilke typer af kælke med rat findes der?

Kælke fås efterhånden i mange forskellige modeller, typer og farver. Kælke med rat fås i almindelige plastkonstruktioner med rat og sæde, mens der også fås decideret racer kælke med rat. 

En racer kælk med rat er mere kompliceret i design, materialevalg og styring, men den ser samtidigt også sej ud og ligner til forveksling en lille racerbil til at køre på sne. 

De billigeste kælke med rat koster fra kr. 499 og op til kr. 1200. Når du leder efter en god kælk med rat, vil du helt sikkert støde på mærket, STIGA. STIGA er kendt for at lave blandt de bedste kælk med rat og bremser, hvorfor du med god ro i maven, kan vælge en kælk fra dem.

Kælk med rat og bremser

Slæder, kælke og bobslæder er yndlingsaktiviteter for børn, når først sneen falder. Det giver mulighed for at komme ud at være aktiv og social på samme tid. Børn kan få dage, uger og måneder til at gå med at finde kælkebakker gennem hele vinteren. En kælk med rat og bremser giver en god oplevelse på bakken, og du er hermed sikret glæde – både til dig som voksen, men også børn.

 

Bobslæde med rat og bremse

En bobslæde med rat er i bund og grund også en kælk. Mange forbinder kælken med et transportmiddel, mens en kælk i dag er børnenes foretrukne legetøj om vinteren. 

Med en bobslæde får du god kontrol og styring på den lokale kælkebakke. Derudover kan du naturligvis selv vælge, om du vil have en bobslæde med rat og bremser eller uden – den fås i begge varianter. Uden et rat på bobslæden bliver den svær at kontrollere og derfor er rattet også nødvendigt hvis man ønsker kontrol når det går hurtigt. En bobslæde med rat giver tryghed når det går hurtigt på kælkebakken. 

Bobslæden giver timevis af leg på den lokale kælkebakke og du kan være sikker på, at få trætte børn hjem hver eneste dag, så længe de blot må tage på kælkebakken. 

 

Hvilke mærker findes der af kælke med rat?

Der findes mange forskellige mærker, når det gælder gode kælke med rat.

Snowfox er kendt for deres slidstærke kælke og fortsat til fornuftige priser. Her får du kælke med rat som er yderst populære blandt børn. Oplev stærk kvalitet og konstruktion kombineret med timevis af leg hver vinter. 

STIGA laver gode kælke med rat, og har i mange år været blandt de førende mærker, når det gælder kælke og bobslæder med rat og bremse. STIGA producerer almindelige kælke og bobslæder, men med tiden er deres populære racer kælke med rat blevet populære. De laver også gode snemadrasser, som også er utrolig sjove i sneen.

 

Køb din kælk med rat på SURFMORE.dk

Her finder du et stort udvalg af alle mulige forskellige slags kælke, men også et bredt sortiment af kælke med rat i forskellige farver. Vi forsøger at være førende inden for kælke, hvilket betyder, at vi har en lang række forskellige modeller, som også inkluderer numsekælke, snowboard kælke, snow tubes og meget andet.