SMITH skihjelme

SMITH er kendt for at lave godt udstyr til ski og snowboarding, og det inkluderer bl.a. skihjelmene fra SMITH. En god skihjelm giver tryghed, men har også en god pasform og komfort. Rul ned på siden, og se alle vores SMITH skihjelme.

Opnå maksimal beskyttelse på skiferien med SMITH skihjelm

Når du er på skiferie, og giver den gas på ski, snowboard eller måske endda på kælk, bør en god skihjelm være førsteprioritet. Det er de færreste, som ikke falder på en hel skiferie, og derfor er det essentielt, at du prioriterer en skihjelm med sikkerhed, der kan beskytte hovedet.

Har du ikke tidligere været på skiferie, eller har du ikke den store erfaring med at købe skihjelme, kan det være svært at finde rundt i, hvad der egentlig udgør en sikker skihjelm. Hos SURFMORE er vi forhandlere af SMITH skihjelme, som lavet blandt de bedste, vil vi selv mene, skihjelme på markedet. En stor del af deres modeller kommer også med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) teknologien, som øger sikkerheden gevaldigt i hjelmen.

 

Hvorfor bør jeg vælge en SMITH skihjelm?

En skihjelm med tilstrækkeligt med sikkerhed, kan gøre underværker for skiferien. Her får du både komfort, god pasform, sikkerhed og den nyeste teknologi, som også giver dig ekstra selvtillid, når du skal give den ekstra gas på pisterne.

SMITH er kendt for at lave sportsudstyr til skisport og har et stort udvalg af skihjelme, der kombinerer den nyeste teknologi med fede designs. SMITH laver både skihjelme til herrer, skihjelme til damer, men også børn.

 

Skihjelme med ultimativ beskyttelse

Sikkerhed i skihjelmene er topprioriteten hos SMITH, og det vil hurtigt opleve, når du kigger på deres store udvalg. mange af deres skihjelme er bl.a. udviklet med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System). En skihjelm med MIPS er med til at reducere rotationsskader, og samtidig forbedrer den overordnede beskyttelse.

 

SMITH skihjelme i letvægtsdesign

Uanset om du vælger en skihjelm til børn, herre eller dame, får du fra SMITH sikkerhed og komfort, der tilpasses hovedet. Det lette design gør, at du får mere overskud, og kan bevæge dig frit, når du står på ski og snowboard.

 

Regularbar ventilation

En stor del af skihjelmene fra SMITH kommer med justerbare ventilationssystemer, der giver mulighed for at regulere luften og undgå overophedning. Det er med til at øge komforten og sørge for, at du ikke bliver alt for varm, og dermed skal have hjelmen af, før du kan køre videre.

 

Flotte designs og god pasform

Med en SMITH skihjelm er du sikret god pasform og komfort i verdensklasse, hvilket inkluderer justerbare stropper, polstrede indlæg og meget andet, der er med til at sikre en behagelig pasform, som kan tilpasses det enkelte hoved.

Derudover formår mærket år for år at lave flere skihjelme i enkle designs, men samtidig med flotte farver og former, så du kan stå på ski med stil.

 

Køb SMITH skihjelm på tilbud hos SURFMORE.dk

Vi elsker vintersport, men ved også, at sikkerheden ALTID bør være førsteprioritet. SMITH skihjelmene har mange års udvikling bag sig og flere af modellerne, kommer bl.a. med MIPS funktionen, som giver avanceret beskyttelse til hovedet. Mærket laver skihjelme til herre, dame og børn, men også skihjelme med visir.

Husk, at når du handler hos os, får du 1-3 dages levering, fri fragt ved køb over 599 kr., og 100 dages returret. Skulle du have nogle spørgsmål til en SMITH skihjelm eller andre produkter, sidder vi klar til at hjælpe dig det bedste vi kan.