Tricks Skateboards

Tricks Skateboards er et mærke, som designer og fremstiller komplette skateboards i høj kvalitet, som er direkte klar til at blive brugt! Er du ny til skateboarding, er et skateboard fra Tricks Skateboards et ekstremt godt valg!

Viser alle 2 resultater

  • tricks-bb-kickflip-komplet-skateboard-børn

    Tricks Soft Top Bb Kickflips Komplet Skateboard Børn – 7.87″

    799,00 kr.
  • Tricks-Soft-Top-Peace-Of-Mind-Børn-Komplet-skateboard

    Tricks Soft Top Peace Of Mind Børn Komplet Skateboard Børn – 8.25″

    799,00 kr.

Er du ny inden for skateboarding, og ønsker at købe dit første board? Så kan et begyndervenligt fra Tricks Skateboards meget vel være det helt rette valg for dig! Her får du nemlig komplette skateboards, der på forhånd er samlet, så du blot skal pakke det ud og så kan du hoppe i skateparken!

 

Komplette skateboards fra Tricks

Tricks Skateboards er baseret i Spanien, og anvender udelukkende materialer og komponenter i høj kvalitet, når de bygger deres skateboards. Derudover fås deres skateboards også i mange forskellige størrelser, hvorfor der helt sikkert også er et i din størrelse samt et grafisk udtryk, som du synes om.

Et Tricks Skateboad er det ideelle setup for dig, der lige er begyndt at komme i gang med skateboard, og ikke ønsker at gå all-in med et dyrt og professionelt board.

De laver både skateboards til børn og voksne i holdbart Hard rock ahorn, der lægges sammen i en 7-lags konstruktion. Dette giver dig et stabilt og godt skateboard deck, som kan klare det, det bliver udsat for af en begynder.

 

Køb Tricks Skateboards her på SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af Tricks Skateboards til både børn og voksne, der er lavet i gode og holdbare materialer.

Har du nogen spørgsmål til et af produkterne fra Tricks, sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig det bedste, som vi kan!