Løbehjul til børn

Er du på udkig efter et løbehjul til børn? Hos SURFMORE forhandler vi løbehjul med store hjul til børn, trick løbehjul og helt traditionelle løbehjul til børn. Rul ned på siden, og se alle vores produkter.

Viser 1–27 af 33 resultater

 • longway-løbehjul-store-hjul

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – raw

  1.279,00 kr.
 • longway-løbehjul-sort

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – sort

  1.279,00 kr.
 • mikro-løbecykel-børn

  Micro Balance Bike Deluxe – Blå

  999,00 kr.
 • mikro-løbecykel-børn

  Micro Balance Bike Deluxe – Rød

  999,00 kr.
 • løbehjul-med-3-hjul

  Micro Maxi Deluxe Eco Løbehjul

  1.199,00 kr.
 • løbehjul-3-hjul-børnn

  Micro Mini Deluxe ECO Løbehjul – Grøn

  799,00 kr.
 • my-hood-løbehjul-børn

  My Hood 145 Løbehjul – Sort/Grøn

  479,00 kr.
 • my-hood-løbehjul-børn

  My Hood 145 Løbehjul – sort/turkis

  479,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike

  My Hood Rider – Grøn

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike

  My Hood Rider – Gul

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike

  My Hood Rider – Rosa

  899,00 kr.
 • my-hood-rider-push-bike

  My Hood Rider – Sort

  899,00 kr.
 • my-hood-street-løbehjul

  My Hood Trick HX Løbehjul – Silver

  1.049,00 kr.
 • urban-løbehjul

  My Hood Urban Flex Løbehjul – Grå/blå

  849,00 kr.
 • my-hood-løbehjul-børn-voksen

  My Hood Urban Flex Løbehjul – Grå/Pink

  849,00 kr.
 • rocker-rolla-løbehjul-med-store-hjul

  Rocker Rolla – Løbehjul Med Store Hjul ( (Sort)

  1.349,00 kr.
 • løbehjul-store-hjul

  Rocker Rolla – Løbehjul Med Store Hjul (Blue Splatter)

  1.349,00 kr.
 • rocker-rolla-løbehjul-store-hjul

  Rocker Rolla – Løbehjul Med Store Hjul (Purple Fade)

  1.349,00 kr.
 • løbehjul-store-hjul

  Rocker Rolla – Løbehjul Med Store Hjul (Rød)

  1.349,00 kr.
 • rocker-rolla-løbehjul-store-hjul

  Rocker Rolla – Løbehjul Med Store Hjul (Teal)

  1.349,00 kr.
 • løbehjul-stiga

  STIGA – KICK SCOOTER ROUTE 200-S – ICE BLUE

  799,00 kr.
 • løbehjul-blå-stiga

  Stiga Kick Scooter Cruise 145-S – Mørkeblå

  749,00 kr.
 • løbehjul-blå-stiga

  Stiga Kick Scooter Cruise 145-S – Neon Blå

  749,00 kr.
 • løbehjul-stiga

  STIGA Kick Scooter Route 200-S – Sort

  799,00 kr.
 • stiga-løbehjul

  Stiga Kick Scooter Track 120-S – Sort

  499,00 kr.
 • stiga-trick-scooter-løbehjul

  Stiga Løbehjul – Trick Scooter – Hood – Sort/Limegrøn

  999,00 kr.
 • stiga-trick-scooter-løbehjul

  Stiga Løbehjul – Trick Scooter – Hood – Sort/Rød

  999,00 kr.

Hvad er et løbehjul til børn?

Løbehjul til børn findes efterhånden i alle farver, modeller og prisklasser. Børn er vilde med løbehjul og det forstår vi udemærket!

Udover blot at være et transportmiddel er løbehjulet også et ideelt redskab til motion og frisk luft. Et løbehjul kan give timevis af gode timer i naturen og den lokale park. Det er derfor bestemt ingen dum beslutning, at købe et løbehjul til dit barn.

Et løbehjul kan til dels transportere dig i løbet af ingen tid, men det kan også bruges til tricks og hop i den lokale skatepark. Et løbehjul til børn er altså alt i alt bare rigtig godt legetøj og vi garantere at det kan give timevis af leg på gader og stræder.

Et løbehjul til børn kan nemt klappes sammen via den foldbare funktion. Det gør løbehjulpet praktisk og smart.

 

Hvorfor skal jeg købe et løbehjul til mit barn?

Du behøver skam ikke at købe et løbehjul til dit barn, men måske har dit barn allerede efterspurgt det, så du har om ikke andet god grund til, at overveje at købe et løbehjul til dit barn.

Løbehjulet er en god måde at komme ud og få gratis motion på. Løbehjulet benyttes ved at det bliver skubbet med foden og dette er med til at genere fart til løbehjulet. Børn har godt af at komme ud i naturen og her kan et løbehjul tage dem mange kilometer rundt i byen og det giver samtidigt dejlig frisk luft og motion. Et løbehjul er alletiders til motion, transport og leg i nature.

 

Typer af løbehjul til børn

Løbehjul findes i dag i stortest alle afskygninger og modeller. Du kan købe løbehjul til børn som er skabt til flyvehop, tricks og rails, men du kan også købe helt almindelige løbehjul, som blot kan transportere dit barn på samme facon som en helt almindelige cykel.

Løbehjul med store hjul til børn

Løbehjul med store hjul er noget børn elsker. Det unikke ved at vælge et løbehjul med store hjul er blandt andet, at det giver massere af fart og fremdrift. Det store hjul på løbehjulet kører simpelthen hurtigere og det giver bare endnu mere oplevelse og glæde!

Måske skal du bruge et løbehjul til dit barn til transport dig? Et løbehjul som skal bruges til transport er oplagt med store hjul. Det er det blandt andet, da de store hjul hurtigere kan få dit barn frem til målet og derfor et de store hjul altså værd at overveje på et løbehjul.

 

Trick løbehjul til børn

Trick løbehjul til børn er populære blandt mange. Et trick løbehjul har små hjul og en utrolig stærk konstruktion. Det gør det velegnet til tricks i den lokale skatepark.

Trick løbehjulet til børn har en forholdsvis lav vægt og det gør den velegnet til at lave tricks og hoppe på. Derudover er det nemt at bruge og alting er sammensat efter muligheden for at lave tricks. Med et trick løbehjul går i derfor aldrig helt galt i byen.

 

Elektrisk løbehjul

De elektriske løbehjul er efterhånden blevet mega populære. Det er svært at se sig rundt uden, at støde på et elektrisk løbehjul. De elektriske løbehjul fremdrives gennem et lille elektrisk batteri og dette er med til at give farten til løbehjulet.

Rigtig mange bruger i dag et elektrisk løbehjul til transport. Det er hurtigt og nemt at bruge. Samtidigt er det elektriske løbehjul oplagt til transport til og fra arbejde og skole.

Hvilket løbehjul skal jeg købe til mit barn?

Du skal vælge et trick løbehjul (som er det løbehjul du kender) eller et løbehjul med større hjul. Spørg endeligt dit barn hvad det ønsker at løbehjulet skal bruges til. Derved får i nemmere ved at vælge det rigtige løbehjul og det bliver endnu engang nemmere at finde det helt rigtige løbehjul.

Det er bestemt ikke ligegyldigt om dit barn ønsker at lave tricks, eller om løbehjulet blot skal bruges til transport til og fra skole. Der kan nemlig være stor forskel på de mange forskellige løbehjul.

Løbehjul til børn fra 2 – 5 år

Løbehjul til børn fås i stortest alle størrelser. Du kan oftest justere højden på styret og dette sikre at dit barn nemt kan bruge løbehjulet. Det er vigtigt at du som forældre sikre, at det løbehjul du køber passer til dit barn.

Løbehjul findes med op til 4 hjul. Kombinationen er måske en blanding mellem en cykel og et løbehjul, men de findes og de findes tilmed til børn i alderen 2-5 år.

I alderen 2-5 år er man stadig en smule udfordret på balancen. Af denne grund kan det være praktisk med 3 hjul for at holde balancen oppe og det kan flere løbehjul altså. Som forældre hjælper det dig til at være mere tryg, når barnet bruger et løbehjul med op til 3 hjul.

 

Løbehjul til børn fra 6 – 10 år

Når børn først kommer i skole alderen begynder der virkeligt at ske noget. De er aktive og det kan være svært at sidde stille i skolen. Et løbehjul kan derfor gøre underværker, da det kan være med til at sikre, at barnet får brugt noget energi.

Vælg det rigtige løbehjul til børn hos SURFMORE

Når du leder efter et løbehjul, så tøv endeligt ikke med at kontakte os. Hos SURFMORE udvider vi hele tiden sortimentet af løbehjul og actionsport tilbehør. Vi har et bredt udvalg af alle typer løbehjul til både store og små børn, unge såvel voksne. Du kan derfor trygt og roligt gå på jagt blandt vores mange løbehjul til børn.