Oppustelige SUP Boards

Oppustelige SUP boards sikrer dig fede oplevelser på vandet, uanset om det er i fjorde, hav, på åer eller i kanaler. Med et oppusteligt SUP board fra os får du letvægt, god manvøredygtighed og cool designs. Rul ned på siden, og se alle vores modeller.

Viser alle 6 resultater

 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-102-x-33-sup-board-roed

  SURFMORE Allround 10’2 x 33 SUP Board – Rød

  1.999,00 kr.
 • Tilbud surfmore-touring-11-6-x-33-sup-board

  SURFMORE Touring 11’6 x 31 SUP Board

  2.199,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-102-x-33-sup-board-roed

  SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board – Rød

  2.099,00 kr.
 • Tilbud surfmore-allround-family-edition-11-2-33-sup-board-blaa

  SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board – Blå

  2.099,00 kr.
 • surfmore-sup-board-børn

  SURFMORE 7’6 x 30 Paddleboard Børn

  2.998,00 kr.
 • surfmore-sup-yoga-platform

  SURFMORE SUP Yoga Platform

  5.999,00 kr.

Hvad er et oppusteligt SUP board? 

Et oppusteligt SUP board består af et netværk af en lang række tråde. Hertil kommer et kammer som fyldes med luft og en overordnet konstruktion i PVC.

Forskellen i oppustelige SUP boards er enormt stor og mens de billige fås for nærmest ingen penge, så koster de bedre SUP boards mere og giver en helt anden oplevelse på vandet.

 

Hvorfor vælge et oppusteligt SUP board?

Det oppustelige SUP board er ikke kun det populære valg, grundet det på let vis kan transporteres rundt. Det er endvidere også et mere holdbart paddleboard. Det kan sagtens modstå eventuelle slag og stød, hvorimod et hard board vil få buler og så småt begynde at indtage vand. Laver du en skade i dit hard board, skal du reagere omgående, for begynder det først at suge vand, er det stort set ubrugeligt.

Prisen er naturligvis heller ikke den samme – oppustelige SUP boards er en del billigere end hard boards. Det er endvidere typisk kun professionelle SUP udøvere, som anvender disse hard boards, eller folk som prøver kræfter med bølgesurfing på vestkysten.

 

Brugervenlige oppustelige SUP boards

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er det helt rette valg for dig, der ikke skal være verdensmester i Stand Up Paddle surfing. De egner sig godt til familier, venner og dig, der blot ønsker at tage en tur på fjorden, langs åen eller tværs over søen. SUP anvendes også af flere og flere som en motionsform. Hvis du har planer om at bruge boardet til motion, fitness eller yoga, vil et oppusteligt SUP board ligeledes være det optimale valg.

Oppustelige SUP boards sikrer dig 100% sjov i timevis, og du skal ikke frygte for, at dine oppustelige SUP boards rammer ind i hinanden. De er solide, nøje udviklet og skabt til at holde år efter år.

 

Oppustelig SUP board: Materiale og konstruktion

Pris og kvalitet går som oftest altid i hånd, når man køber et produkt – og sådan er det også ved oppustelige SUP boards. Nogle paddleboards er konstrueret og udviklet til konkurrencebrug, hvilket også kan mærkes, da de er meget tæt på at føles som et hard SUP board. Andre Oppustelige paddleboards er udviklet i billigere materialer, hvilket også afspejler sig i holdbarheden, og hvordan de føles under fødderne. Det er derfor vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, inden du køber et oppusteligt SUP board. Det kan nemlig godt blive dyrt at købe billigt.

Det giver selvfølgelig god mening, at et paddleboard i bedre materialer også er det bedre valg. Men hvad gør det helt specifikt?

Bedre materialer kan bl.a. gøre, at boardet kan pumpes med et højere tryk, hvilket giver dig et hårdere og stivere paddleboard. Du vil dermed også opnå en bedre brugervenlighed, et oppusteligt paddleobard som er nemmere at manøvrere og samtidig skaber et bedre glid gennem vandet – og dermed opnår mere fart. Konstruktionen og kvaliteten af boardet har også betydning for, om du har købt et paddleboard, som holder i 1 eller 5 år.

 

Hvor længe tager det at pumpe et oppusteligt SUP board? Spar tid!

Det tager kun 5 minutter at pumpe et oppusteligt SUP board op, og så snart det er pumpet, er du klar til at komme på vandet. Kan det blive mere enkelt? Hop i vandet med familie, venner eller kollegaer og oplev en sjov sport fyldt med energi, hvor kun fantasien sætter grænsen.

Oppustelige SUP boards sørger for den behagelige og sikre førstegangsoplevelse. De har en dejlig og blød overflade – og er samtidig nemme at lære at stå på. Hvis du falder på et oppusteligt SUP board, vil det ikke gøre ondt, og du skal ej heller frygte at støde ind i andre. Det værste der kan ske, er at du falder i vandet, og det giver et ordentligt PLASK.

Er du i tvivl om Stand Up Paddling er noget for dig? Hos SURFMORE anbefaler vi, at du tilmelder dig et introkursus. Introkurset vil give dig grundlæggende viden om Stand Up Paddle sporten og lære dig teknikkerne bag. Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos SURFMORE.

 

Paddleboarding under corona

Under corona farede mange familier ud og købte oppustelige SUP boards i alle afskygninger. Det gav jo god mening, da landet var lukket grundet corona, men også fordi at de oppustelige SUP boards er en fantastisk aktivitet for alle i familien.

 

Køb oppusteligt SUP board hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE har vi et udvalg af oppustelige SUP boards, som passer til alle aldre og størrelser. Vores boards er udviklet til begyndere, men også den øvede. Det betyder, at du både får et board, som er godt at begynde på, men som du fremadrettet også kan udvikle dig på i takt med at du bliver en dygtigere surfer.

Oppustelige SUP boards fra SURFMORE er i høj kvalitet og konstrueret i en dobbeltlags MSL konstruktion, som sikrer dig et stivt og hårdt board. Dobbeltlags MSL konstruktion er noget af det ypperste indenfor konstruktion og design af oppustelige paddleboards, hvorfor dette klart er at foretrække. Samtidigt får du et board som er stift som et hard board og samtidigt utrolig let at håndtere. Egenvægten på boards er op til 2 kg lettere end mange billigere paddleboards på markedet. Dette har en klar fordel som surfer.

En anden fordel er selve padlen. Når du surfer på et oppusteligt SUP board, er det vigtig at vælge den rigtige SUP paddle.

Er du i tvivl om, hvilket paddleboard der passer til dig, er vi hos SURFMORE altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os.