Badesandaler til dame

Mangler du et par gode badesandaler til dame til sommeren, stranden eller bare til hverdagsbrug? Vi forhandler badesandaler til kvinder fra de anerkendte mærker. Rul ned på siden, og se dem alle.

Viser alle 2 resultater

Badesandaler til dame: Et must-have!

En badesandal er et stykke fodtøj som helst som helst andet. Forskellen på f.eks en almindelig sko og en sandal er bare, at i sandalerne er dine fødder fri. Badesandalerne er designet med maksimal ventilation og det gør dem oplagt til brug på solskinsdage eller hvis du ønsker komfort og gennemgående luftstrøm i dit fodtøj.

Man bruger oftest ikke strømper i et par badesandaler, da sandalen herhjemme primært er sommerfodtøj. Dog bruger mange også badesandaler hjemme i deres huse og lejligheder. Der er nemlig noget dejligt behageligt ved badesandaler til kvinder på sommerdage.

 

Hvorfor skal jeg købe badesandaler designet til dame?

Det er vigtigt at få købt et par badesandaler som passer til netop dig. Gå derfor ikke på kompromis med hverken pasform, størrelse eller mærke, når du er på jagt efter dame badesandaler. Kvaliteten skal spille og det samme skal din mavefornemmelse.

Dame badesandaler har en anden pasform end badesandaler til mænd. Det ved du godt, men det kan alligevel være væsentligt at nævne. Dame badesandalerne har mindre over hele linjen og det hænger selvfølgelig sammen med, at den gængse kvinde fod er mindre end herre foden. Det er derfor vigtigt at du køber badesandaler efter hvilket køn som skal bruge dem.

 

Hvad er forskellen på badesandaler til dame og herre?

Den primære forskel ligger i at dame badesandalerne har en mindre pasform. Det har de selvfølgelig for kvindens fod er mindre og derved er badesandalerne til kvinder også mindre. Det giver god mening, men vi ville nu alligevel skrive det her.

Udover pasformen og størrelsen, så vil du også opleve at designet ofte er mere feminint i udtrykket på en model til damer end et par badesandaler til herre eller badesandaler til børn.

 

Køb badesandaler til dame hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et udvalg af dame badesandaler fra Reef. Vi er vilde med Reef og vi står 100% indenfor kvalitet og designs.

Her får du produkter som bare holder år efter år. Det er blandt andet en af hovedårsagerne til at mange vælger Reef sandaler.