Snowskate

Her på siden kan du finde alle vores snowskates. Rul ned, og se alle produkter.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud ambition-snowskate

  Ambition Snowskate – Jib

  1.099,00 kr. 1.049,00 kr.
 • Tilbud ambition-snowskate-team

  Ambition Team Snowskate

  1.599,00 kr. 1.499,00 kr.
 • stiga-snowskate-snowboard-blaa

  STIGA Snowskate Snowboard – Blå

  479,00 kr.
 • stiga-snowskate-groen

  STIGA Snowskate Snowboard – Grøn

  479,00 kr.

Hvad er en snowskate? 

En snowskate er et af de sidste nye trends, som stammer fra Amerika. Her får du det perfekte legetøj til sneen og det kan bruges af hele familien. Du står på den som et skateboard, men bare uden bindinger. Stil dig på den og kør ned af pisten, lav tricks eller find en nærmeste kælkebakke udenfor døren. Vintersport og snowskate går hånd-i-hånd, og her får du et board til mange timers sjov i sneen.

En snowskate kan nemt bruges af børnene. Man fanger lynhurtigt hvordan man står på boardet og grundet den gode bredde og den skridsikre overflade står du godt fast i sneen. Brug den hjemme i haven, byg jeres egne hop eller tag den med på skiferien som supplement til ski og snowboards!

En snowskate tager ikke ugevis at få lært, men i løbet af få minutter vil du have fanget kontrollen og styringen af din snowskate. Prøv det allerede nu!

Hvis du er nysgerrig på en snowskate, så kunne du måske også have interesse i at læse om en snow scoot også kaldet et sneløbehjul.

 

Hvor stammer en snowskate fra? 

Mange skatere var ærgerlige med det samme den første sne faldt. Det betød nemlig, at alle skateparks pludselig lukkede og derfor kunne man ikke stå på skateboard mere. Det var selvfølgelig kedeligt for rigtig mange skatere og derfor begyndte de at tænke over, hvordan de kunne træne om vinteren, mens der fortsat var sne i de lokale parker. Et almindeligt skateboard var udueligt i sneen, men tog man hjulene af, ændrede på konstruktion og fandt en anden type grib tape, ja, så havde man faktisk noget ligende et skateboard som kunne bruges til træning om vinteren.

Med tiden videreudviklede drengene på idéen og få måneder efter stod det klart som et lys. Ambition Snowskate var nu født og havde set dagens lys!

Som årerne er gået er modellerne blevet modificeret og tilpasset og i dag er de faktisk så gode, at der ikke er sket ændringer på dem den seneste tid. Grafikken ændres fra sæson til sæson og det samme gør farverne.

 

Hvordan bruger du en snowskate? 

Snowskate er perfekt legetøj til børnene, teenagerne og skaterne. En snowskate er en kombination af et klassisk skateboard og et snowboard. Her får du bare et skateboard uden hjul, som er bredere og er nemmere at stå på i sneen. Derudover har den en rocker-shape som gør det muligt at få fart på og hoppe på hop og lave tricks. Det gør den ideel som træning til skatere og som børnene “første” snowboard!

Stil den på den og stå med den fodstilling som passer dig bedst. Det vil du hurtigt kunne mærke, hvilken fodstilling som er den bedste for dig. Skub bagud med benet og langsomt vil du kunne mærke hvordan farten stiger. Du står godt fast på din snowskate, da overfladen er grib som du kender fra et skateboard.

Et snowskate kan bruges som et snowboard, en kælk og til at lave tricks på. Besøg produkterne og se videoen med de mange forskellige tricks du kan lave. Her får du rigtig skægt legetøj for ungerne!

Noge af det som gør en snowskate unikt er, at du ikke behøver en masse udstyr for at være i gang. Du skal ikke bruge snowboard støvler, bindinger eller stave. Find et par gode sko frem og så er du faktisk i gang i løbet af ingen tid. En snowskate kan bruges i haven, på kælkeparken og gader og stræder. Dette er virkelig legetøj for aktive børn som vil ud i sneen!

 

Vi anbefaler en hjelm til vintersport 

Sikkerhed er altid et vigtigt element når man dyrker actionsport. En hjelm beskytter hovedet og tager stød og slag, hvis du skulle være uheldig. Sørg altid for at du har en hjelm på, når du står på snowboard, snowscoot eller din snowskate. En hjelm er must-have uanset hvor dygtig du end er på et snowboard eller andet legetøj.

Vi har et mål om at være din fortrukne leverandør af udstyr til vandsport og snesport uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi forsøger løbende at lancere nye relevante og brugbare produkter som bidrager med sikkerhed til din sport. Læs vores nyhedsside for sidste nyt hos os.