Snowskates

En snowskate minder i høj grad om et skateboard, men er designet til at glide på sneen i stedet for beton og asfalt. Et snowskate board består af et dæk, der ligner et skateboarddæk og er fastgjort til en metalramme. Her på siden finder du alle vores snowskates fra bl.a. Ambition og STIGA – rul ned og se hele udvalget.

Viser alle 9 resultater

 • ambition-premium-snowskate-oakes

  Ambition Premium Snowskate – Oakes

  1.499,00 kr.
 • ambition-jib-series-snowskate-navy

  Ambition Jib Series Snowskate – Navy

  849,00 kr.
 • ambition-team-snowskate-blue

  Ambition Team Snowskate – Blå

  1.099,00 kr.
 • ambition-team-snowskate-natural

  Ambition Team Snowskate – Natural

  1.099,00 kr.
 • ambition-team-snowskate-green

  Ambition Team Snowskate – Grøn

  1.099,00 kr.
 • ambition-jib-series-snowskate-red

  Ambition Jib Series Snowskate – Rød

  849,00 kr.
 • ambition-premium-snowskate-alworden

  Ambition Premium Snowskate – Alworden

  1.499,00 kr.
 • ambition-jib-series-snowskate-mint

  Ambition Jib Series Snowskate – Mint

  849,00 kr.
 • stiga-snowskate-snowboard-blaa

  STIGA Snowskate Snowboard – Blå

  579,00 kr.

Hvad er en snowskate? 

En snowskate er et af de sidste nye trends, som stammer fra Amerika. Her får du det perfekte legetøj til sneen, og det kan bruges af hele familien. Du står på den som et skateboard, men bare uden bindinger. Stil dig på den, og kør ned ad pisten, lav tricks eller find den nærmeste kælkebakke udenfor døren. Vintersport og snowskate går hånd-i-hånd, og her får du et board til mange timers sjov i sneen.

En snowskate kan nemt bruges af børnene. Man fanger lynhurtigt hvordan man står på boardet og grundet den gode bredde og den skridsikre overflade står du godt fast i sneen. Brug den hjemme i haven, byg jeres egne hop eller tag den med på skiferien som supplement til ski og snowboards!

En snowskate tager ikke ugevis at få lært, men i løbet af få minutter vil du have fanget kontrollen og styringen af din snowskate. Prøv det allerede nu!

 

Hvor stammer snowskate fra?

Mange skatere blev ærgerlige med det samme den første sne faldt. Det betød nemlig, at alle skateparks pludselig lukkede, og derfor kunne man ikke stå på skateboard mere. Det var selvfølgelig kedeligt for rigtig mange skatere, hvorfor de begyndte at tænke over, hvordan de kunne træne om vinteren, mens der fortsat var sne i de lokale parker. Et almindeligt skateboard var udueligt i sneen, men tog man hjulene af, ændrede på konstruktion og fandt en anden type grip tape, ja, så havde man faktisk noget ligende et skateboard, som kunne bruges til træning om vinteren.

Med tiden videreudviklede drengene på idéen og få måneder efter stod det klart som et lys. Ambition Snowskates var nu født!

Som årene er gået, er modellerne blevet modificeret og tilpasset og i dag er de faktisk så gode, at der ikke er sket ændringer på dem den seneste tid. Grafikken ændres fra sæson til sæson og det samme gør farverne.

 

Hvordan bruger jeg en snowskate? 

Snowskate er et fedt board til børnene, teenagerne og skaterne, og du kan bruge det uanset om du er barn eller voksen. En snowskate er en kombination af et klassisk skateboard og et snowboard. Her får du bare et skateboard uden hjul, som er bredere og er nemmere at stå på i sneen. Derudover har den en rocker-shape, som gør det muligt at få fart på, hoppe på hop og lave tricks. Det gør den ideel som træning til skatere og som børnenes “første” snowboard.

Stil dig på den og stå med den fodstilling, som passer dig bedst. Det vil du hurtigt kunne mærke, hvilken fodstilling som er den bedste for dig. Skub bagud med benet og langsomt vil du kunne mærke, hvordan farten stiger. Du står godt fast på din snowskate, da overfladen er samme type grib fra et deck på et skateboard, som du kender det. Et snowskate kan bruges som et snowboard, en kælk og til at lave tricks på.

Noge af det som gør en snowskate unikt er, at du ikke behøver en masse udstyr for at være i gang. Du skal ikke bruge snowboard støvler, bindinger eller stave. Find et par gode sko frem og så er du faktisk i gang i løbet af ingen tid. En snowskate kan bruges i haven, på kælkeparken og gader og stræder. Dette er virkelig legetøj for aktive børn som vil ud i sneen!

 

Kombinér din snowskate med sikkerhed og hjelm

Sikkerhed er altid et vigtigt element, når du dyrker actionsport. En hjelm beskytter hovedet og tager stød og slag, hvis du skulle være uheldig. Sørg altid for at du har en hjelm på, når du står på snowboard, snow scooter eller snowskate. En god skihjelm er et must-have, uanset hvor dygtig du end er på snowboard, ski eller noget tredje.