Micro

Micro er kendt for at lave ekstremt gode løbehjul, men også løbecykler til børn! Er du på udkig efter dit barns nye løbehjul, løbecykel eller andet udstyr i denne kategori, bør du vælge Micro. Rul ned på siden, og se hele vores udvalg fra mærket.

Viser alle 6 resultater

 • skaterhjelm-børn-micro-doddle

  Micro Hjelm Doodle Dot – M

  349,00 kr.
 • micro-hjelm-børn

  Micro Hjelm Scootersaurus

  399,00 kr.
 • micro-balance-bike-deluxe-blaa

  Micro Balance Bike Deluxe – Blå

  999,00 kr.
 • micro-balance-bike-deluxe-roed

  Micro Balance Bike Deluxe – Rød

  999,00 kr.
 • micro-maxi-deluxe-eco-groen

  Micro Maxi Deluxe ECO Løbehjul – Grøn

  1.099,00 kr.
 • micro-mini-deluxe-eco-loebehjul-groen

  Micro Mini Deluxe ECO Løbehjul – Grøn

  799,00 kr.

Micro eller Micro Mobility, som mærket hedder, er kendt for at lave gode løbehjul til børn og smarte løbecykler, men laver faktisk også de selvsamme produkter til voksne.

Deres store sortiment inkluderer det meste på dette område, både manuelle varianter, men også elektriske, hvor du ikke selv skal skubbe dig afsted med fødderne.

 

Micro – måske de bedste løbehjul og løbecykler på markedet?

Det er ingen hemmelighed, at vi hos SURFMORE er glade for mærket, Micro. Micro er nemlig kendt for at lave holdbare produkter i slidstærke materialer, der samtidig byder på god brugervenlighed, cool designs og varer, som både egner sig til børn og voksne.

Hos os finder du et stort udvalg af løbecykler og løbehjul fra Micro, uanset om det er til børn eller voksne. Vi er glade for at forhandle deres produkter, og det samme er vores kunder.

 

Køb Micro løbehjul og løbecykler på SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af både Micro løbehjul med tre hjul, to hjul og samtidig deres velkendte løbecykler, der byder på træning af balance, koordination og fede oplevelser for børn.