Balanceboard

Der er mange forskellige metoder, hvorpå du kan træne din balance, men nogle er sjovere end andre. Hos SURFMORE mener, at den sjoveste og bedste måde er ved brug af balanceboard. Rul ned på siden, og se alle vores balancebræt.

Viser alle 7 resultater

 • Tilbud surfmore-balanceboard-pro

  SURFMORE Balanceboard Pro

  849,00 kr.
 • Tilbud surfmore-balanceboard

  SURFMORE Balanceboard

  649,00 kr.
 • costaboardbauhaus

  COSTABOARD Bauhaus

  1.300,00 kr.
 • costaboard-balance-bold

  COSTABOARD Balancebold

  179,00 kr.
 • costaboard-blackzebra

  COSTABOARD Black Zebra

  1.300,00 kr.
 • costaboard-dazulu

  COSTABOARD Dazulu

  1.300,00 kr.
 • costaboard-flow-balance-board

  COSTABOARD Flow

  1.300,00 kr.

Balanceboard til leg og træning 

Et balanceboard er oplagt til aktiv træning og koordination, men bruges også i mange danske hjem, med hele familien som aktive brugere.

Balancebrættet er fantastisk til at styrke og forbedre din balance og det er tilmed nemt at komme i gang med. Et balanceboard består af selve boardet, som ofte er fremstillet i træ eller glasfiber. Langt de fleste balanceboards er fremstillet i træ, som er limet eller lamineret. Derudover, medfølger der altid en ‘rulle’, som er den du ruller på, når du træner din balance på et vippebræt.

SURFMORE BALANCE BOARD

Vores egnet balance board er populært blandt familier, forældre, børn og skoler. Dette balance board er ikke bare mega populært blandt den almene dansker, det er også populært til arbejdspladser, skoler og institutionerne.

Vi har mange skoler og institutioner som benytter dette balance board. Det er utrolig stærkt og tåler at blive brugt, og samtidigt er kvaliteten høj. Produktet er gennemtestet til brug. Her får i et balance board som styrker balance, koordination og koncentration.

Hvem kan bruge et balanceboard?

Alle kan stå på balance board – faktisk er der ingen aldersbegrænsning, så børn såvel som forældre kan øve balancen på vippebrættet. Det tager altid en smule tid at komme i gang, men pludselig har du balancen og så balancerer du på balancebrættet.

Det er især godt for børn at stå på balancebræt. Det øger selvtilliden, styrker motorikken og hjælper koordination og reaktionsevnen. Faktisk er det sundt for ve og velvære at balancere på et vippebræt.

Vi oplever hos SURFMORE at flere og flere skoler, institutioner og fritidsordninger indkøber balanceboards til brug i klub og skole regi.

Børn og balancebræt

Mindre børn har især godt af at prøve kræfter med et vippebræt – også kaldet balanceboard. Ja, kært barn har mange navne!

Balancetræning for børn bidrager nemlig til god motorik og koordination. Det er vigtigt i en ung alder, at man allerede træner og styrker sine balance evner. Det giver nemlig selvtillid og hjælper på mange punkter.

Vi oplever hvordan flere og flere skoler og institutioner benytter balancebræt i den aktive læring. Nogle børn har brug for ro til at lære og her kommer vippebrættet i høj grad ind i billedet. Balance træning kræver ro og det samme gør sig gældende i god undervisning og læring.

 

Hvordan kommer jeg i gang med at stå på balancebræt?

Det er en god idé at starte med at holde ved noget stabilt som start. Det hjælper dig med, at komme forsigtigt i gang. Det kan være en fordel at støtte dig til en sofa eller har en person, som hjælper med at holde balancen til en start. I løbet af kort tid kan du balancere på balancebrættet helt selv!

Start forsigtigt og kom roligt i gang. At balancere på et balancebræt tager tid og er ikke noget, som behøver at gå hurtigt. Det kræver fokus og koncentration at komme godt i gang og du skal nok få styr på det.

Start hjemme i stuen, tag vippebrættet med i sommerhuset eller begynd i haven. Et balancebræt kan bruges alle vegne og der er ingen begrænsninger når du skal i gang. Du behøver blot ro, koncentration og fokus.

 

Hvorfor skal jeg stå på balancebræt?

Der er flere gode grunde til at stå på balancebræt. Først og fremmest styrker du din balance. Balancen er noget du gennem hele livet træner og det kan kun komme dig til gode, at du har god balance. Det kan være på arbejdspladsen, fodboldbanen eller i vesterhavets bølger. En god balance er essentielt i en god tilværelse.

Med god balance kommer også god koordination og gode reaktionsevner. En god balance styrker din evne til at reagere og handle i pludselig situationer. Det kan være i trafikken, på cyklen eller selvfølgelig også i bølgerne på et SUP board.

 

Hvilket balanceboard skal jeg vælge? 

Mange balanceboards minder meget om hinanden. Modellerne og det grundlæggende design kan variere og det har selvfølgelig noget at sige i forhold til balancen og selvfølgelig også prisen.

Du skal vælge et balancebræt efter design, smag og pris. Alle vippebræt er designet til at øge og styrke din balance, hvorfor det er svært at pege på et bestemt balancebræt, som er bedre end andre.

Hos SURFMORE har vi flere forskellige modeller – og har også de populære COSTABOARDS i vores sortiment. Alle COSTABOARDS er designet som seje surfboards, mens vores eget SURFMORE Balanceboard har et mere klassisk design. Prisen er samtidig også cirka det halve, men oplevelsen er derimod stadig høj!

Alle COSTABOARDS bliver fremstilet i europæisk træ og produceret i Berlin, Tyskland. COSTABOARDS er kendt for deres unikke tilgang til materialer og smukke designs. Alle balancebræt leveres komplette og sansen for finish og layout er virkelig imponerende.

Vi er dansk importør af COSTABOARDS, og kan levere alle modeller fra dag-til-dag. Kontakt os hvis du leder efter en bestemt model el. design.