Skateboards til børn

Er du på udkig efter et skateboard til børn? Uanset om du leder efter skateboards til 4 årige, 5 årige eller skateboards til børn helt op til 9 år, har vi det rette for dig. Rul ned på siden, og se alle vores skateboards til børn, uanset om det er begynder boards eller til øvede.

Viser alle 5 resultater

 • little-skate-rats-longboard-børn

  Little Skate Rats Longboard Komplet – 8.75″

  999,00 kr.
 • tricks-bb-kickflip-komplet-skateboard-børn

  Tricks Soft Top Bb Kickflips Komplet Skateboard Børn – 7.87″

  799,00 kr.
 • Tricks-Soft-Top-Peace-Of-Mind-Børn-Komplet-skateboard

  Tricks Soft Top Peace Of Mind Børn Komplet Skateboard Børn – 8.25″

  799,00 kr.
 • jart-classic-mini-kids-skateboard-

  Jart Classic Mini Skateboard Børn 7.375″

  779,00 kr.
 • stiga-dog-6-0-skateboard-boern

  STIGA Dog 6.0 Skateboard Børn

  299,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage

Skateboarding er for nogle mennesker en sport, men det er samtidig ekstremt sjovt, udfordrende og en fed måde at være sammen med venner på. Skateboarding er en aktivitet, du med god samvittighed kan introducere børn til i en tidlig alder og som mange, uden tvivl, vil synes er enormt sjovt.

 

Begynder skateboards til børn: Få en god start!

Er det første gang, at dit barn prøver kræfter med skateboarding? Så kan du med fordel anskaffe et begynder skateboard til børn, hvor brugervenligheden er i top. Det vil i sidste ende også gøre, at dit barn hurtigere stifter godt bekendtskab med skateboarding, lærer at lave den første ollie (ollie betyder at “hoppe” på skateboard), men også kommer i gang med at cruise.

Udover skateboarding er sjovt, peger flere undersøgelser også på, at skateboarding er en fantastisk bevægelse og leg for børn i den unge alder fra 4 år, 5 år og helt op til 8 år. Står dit barn på skateboard, er der nemlig chance for, at der forholdsvis tidligt i alderen udvikles gode og stærke færdigheder inden for balance og motorik.

 

Hvorfor vælge et skateboard designet til børn?

At starte ud på det rigtige skateboard, kan være afgørende for en god og positiv oplevelse, men samtidig også være startskuddet for at barnet kommer godt i gang med skateboarding. Når du vælger et skateboard, der er designet, udviklet og produceret til børn, får dit barn også et board, som passer perfekt til deres størrelse og niveau.

Skateboards til børn er ofte lettere i vægten, manøvredygtige og brugervenlige, men kommer også i farverige designs, der i højere grad taler til børn.

 

Skal mit barn have et begynder skateboard til børn?

Er det dit barns allerførste skateboard, kan det være en fordel at vælge et begynder skateboard. Med et begynder skateboard til børn ved du, at du får et board, hvor brugervenlighed og manøvredygtighed er i top, hvilket giver et fantastisk udgangspunkt for at lære at stå på skateboard.

Begynder skateboards til børn kommer ofte med et bredere skateboard deck, men også stabile dæk, der giver dig ekstra balance, som er rart i begyndelsen. Derudover er begyndervenlige skateboards til børn lettere at styre og øve sig på, uanset om du blot kører rundt eller hopper og øver tricks.

Med et begynder skateboard til børn får dit barn i højere grad opbygget tillid og selvtillid, hvilket er gode egenskaber, når du skal udvikle dig inden for en sportsgren. Derudover får dit barn en mere positiv oplevelse, da der er større chance for at dit barn lykkes med skateboarding på et board til begynder.

 

Stort udvalg udvalg af skateboards til børn fra 3 – 8 år

Hos SURFMORE ved vi, at der er stor forskel på, om du vælger et skateboard til børn, der egner sig til 4 år, 5 år, 7 år eller 8 år. Dit barn bør have et skateboard, der passer til barnets størrelse, da dette giver den ultimativt bedste oplevelse på asfalten.

Vi udvælger vores sortiment af skateboards til børn meget nøje, hvorfor du finder modeller, vi selv mener, er de bedste på markedet. Uanset om dit barn er komplet nybegynder på skateboard eller allerede har stiftet bekendtskab med sporten, er der et skateboard, som passer til ham eller hende. Vi har både børneskateboards i mange forskellige designs, materialer og til alle størrelser.

 

Køb skateboard til børn på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg og gode tilbud på skateboards til børn, uanset om du leder efter begyndervenlige modeller eller boards til dem, som er øvet i sporten.

Størstedelen af vores skateboards til børn kommer som komplette skateboards og kan i høj grad også ligne mini skateboards. Det vil sige, at de er færdigsamlet og inkluderer alle komponenter, du har brug for i et skateboard.

Har du spørgsmål til eventuelle skateboards til børn, sidder vi klar til at hjælpe dig det bedste vi kan, så du og dit barn kommer afsted med det rette board.