GoZone Skimboards

Leder du efter det bedste skimboard? Heldigt! For vi forhandler skimboards fra det anerkendte mærke, GoZone. Rul ned, og se alle produkter.

Viser alle 4 resultater

 • gozone-k2-skimboard

  GoZone K2 Skimboard

  1.349,00 kr.
 • GoZone-Tropic-Junior-Skimboard

  GoZone Tropic Junior Skimboard

  1.149,00 kr.
 • gozone-tornado-skimboard-sort

  GoZone Tornado Skimboard – Sort

  1.249,00 kr.
 • gozone-genesis-skimboard-iroko-40-2

  GoZone Genesis Skimboard

  949,00 kr.

Hvem er GoZone skimboards? 

GoZone har gennem mange år været et anerkendt brand indenfor skimboards til både begyndere og øvede. Alle skimboards er skabt med passion og tilgangen til udvikling, materialer og produktion har vist sig at være nærmest enestående. Ikke mange andre fabrikanter af skimboards har kunnet følge med tilgangen hos GoZone. Dette har i dag gjort GoZone til et af de førende brands indenfor skimboards til nybegyndere og professionelle skimboard mere. GoZone laver i dag skimboards til alle!

GoZone skimboards bliver produceret i Poland af et hold passionerede surfere og skimboardere. GoZone er etableret i 2011 og bestræber sig på at producere markedets bedste og mest slidstærke skimboards. 

Hvorfor vælge GoZone skimboards? 

GoZone producere og udvikler skimboards helt fra bunden. Materialerne bliver testet, trykprøvet og gennemtestet inden produktion. Dette har været med til at gøre GoZone til et af de stærkeste brands indenfor skimboarding. Typisk koster et GoZone skimboard fra kr. 900 og op, men så køber du også skimboards fra øverste hylde. 

Alle GoZone skimboards er produceret med EVA deck på fronten for øget komfort og greb. Dette er med til at øge din succes på vandet og giver med garanti store smil og glade timer i vandkanten. 

Du kan sagtens købe billige skimboards til kr. 400, men kvaliteten er typisk en helt anden. Alle GoZone skimboards er lavet i de sidste nye teknologier og GoZone har konstant fokus på nye produktionsmetoder og materialer. Derfor forhandles GoZone også hos SURFMORE og det er vi stolte af.

 

Hvilket skimboard fra GoZone bør jeg vælge?

Det kan være vildt svært at vælge det rigtige skimboard. Samtidigt skal du selvfølgelig tage højde for, hvilket niveau du er på. Er du helt nybegynder og skal blot igang, så bør du måske købe et skimboard som ikke er alt for dyrt fra starten. Derved får du mulighed for at prøve det og få en fornemmelse af, hvad det vil sige at stå på skimboard.

Alle skimboards hos os er anvist med anbefalet vægt og størrelse. Et skimboard skal passe til din kropsvægt for at give den idélle oplevelse på vandet.