MDXOne

MDXOne er et canadisk mærke, der laver ekstremt gode skiseler til børn med og uden rygsæk. MDXOne produkterne kan bruges til børn, uanset om det er snowboarding eller skiløb. Her på siden finder du hele vores sortiment af MDXOne!

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud mdxone-skiseler-boern-blaa

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Blå

  599,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-roed

  MDXOne Snowboard- og skiseler med rygsæk – Rød

  849,00 kr.
 • mdxone-snowboard-og-skisele-med-rygsaek-blaa

  MDXOne The Static Skisele Børn – Rød

  399,00 kr.

MDXOne er et canadisk mærke, der blev etableret i 2013. De var de første til at lave en specifik snowboardsele i verden, og har siden da udviklet flere produkter, bl.a. også skiseler til børn, hvor komfort og god kvalitet er i højsæde.

 

Hvorfor vælge ski- og snowboardsele fra MDXOne?

MDXOne er de første til at lave en decideret snowboardsele til børn og med den, tog de verden med storm. Efter de lancerede deres snowboardsele, røg de ud i samtlige skibutikker verden over – fra Canada til USA, Europa og videre!

MDXOne er skabt af en snowboarder, instruktør og far, der gerne ville lære sit eget barn at stå på snowboard. Det lykkedes han i høj grad med og nu spredes resultatet globalt med snowboardselen fra MDXOne.

 

Køb MDXOne hos SURFMORE.dk

MDXOne har et mål om at vise forældre, at hvis deres barn kan gå, kan de også stå på ski og snowboard. Det synes vi er et godt mål, og det vil vi gerne støtte op om ved at tilbyde de eftertragtede seler til ski og snowboarding fra canadiske MDXOne.