Kælke

Når det først begynder at sne, er der ikke noget sjovere at komme ud i kælken og give den gas ned ad bakkerne! Vi har et stort udvalg af forskellige kælke til børn og voksne, uanset om du leder efter en kælk med rat, bobslæde eller en tredje. Rul ned på siden, og se alle tilbud på kælke.

Viser 1–27 af 50 resultater

 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-blaa

  Babykælk med bremser og træksnor – Blå

  249,00 kr.
 • babykaelk-med-bremser-og-traeksnor-pink

  Babykælk med bremser og træksnor – Pink

  249,00 kr.
 • snowboard-kaelk-med-haandtag-blaa

  Snowboard kælk med håndtag – Blå

  399,00 kr.
 • gizmo-riders-baby-rider-ice-blue

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Ice Blue

  299,00 kr.
 • stiga-pacer-r-bobslaede-sort

  STIGA Pacer R Bobslæde – Sort

  149,00 kr.
 • gizmo-riders-baby-rider-green-anthracite

  Gizmo Baby Rider bobslæde til børn – Grøn/Anthracite

  299,00 kr.
 • Tilbud indo-sneloebehjul-blaa

  Indo Sneløbehjul – Blå

  679,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Blå/Grøn

  249,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-rat-og-bremser-roed-groen

  Bobslæde med rat og bremser – Rød/Grøn

  249,00 kr.
 • Snow Tube – Camouflage

  999,00 kr.
  Kun 5 stk tilbage
 • snow-tube-roed-sort

  Snow Tube – Rød/Sort

  999,00 kr.
 • Tilbud snowboard-kaelk-med-haandtag-groen

  Snowboard kælk med håndtag – Grøn

  299,00 kr.
 • Tilbud snowboard-kaelk-med-haandtag-roed

  Snowboard kælk med håndtag – Rød

  299,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-bremse-blaa

  Bobslæde med bremse – Blå

  149,00 kr.
 • Tilbud bobslaede-med-bremse-roed

  Bobslæde med bremse – Rød

  149,00 kr.
 • Tilbud numseslaede-gron

  Numsekælk – Grøn

  39,00 kr.
 • Tilbud numseslaede-orange

  Numsekælk – Orange

  39,00 kr.
 • Tilbud numsekaelk-roed

  Numsekælk – Rød

  39,00 kr.
 • snow-tube-oppustelig-kaelk-blaa-med-monster-100-cm

  Snow Tube Oppustelig Kælk 100 cm – Blå m/ mønster

  799,00 kr.
 • Tilbud snowracer-kaelk-med-rat-blaa

  Snowracer kælk med rat – Blå

  799,00 kr.
 • Tilbud snowracer-kaelk-med-rat-roed

  Snowracer kælk med rat – Rød

  799,00 kr.
 • Tilbud tallerkenkaelk-roed

  Tallerkenkælk – Rød

  89,00 kr.
 • ambition-premium-snowskate-oakes

  Ambition Premium Snowskate – Oakes

  1.499,00 kr.
 • trae-kaelk-foldbar-roed

  Klassisk Foldbar Træ Kælk – Rød

  849,00 kr.
 • gizmo-skidrifter-kaelkning-mystic-green

  Gizmo Skidrifter – Mystic Green

  899,00 kr.
 • Tilbud stiga-snow-flyer-roed

  STIGA Snow Flyer – Rød

  379,00 kr.
 • Tilbud snowfox-bobslaede-med-rat-og-bremser-blaa

  SnowFox Bobslæde med rat og bremser – Blå

  499,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage

Hvad er en kælk? 

En kælk har i flere årtusinder tjent som et transportmiddel for mange. En kælk er lavet af enten træ, plastik eller metalramme. Fælles for alle kælke er, at de gennem sneen kan glide og dette gør kælken til et transportmiddel eller sjov og leg i ned af de stejle bakker.

I dag bruger langt de fleste kælken som et legetøj gennem hele vinteren. Kælken giver timevis af morsomme timer på den lokale kælkebakke. 

Oprindeligt har kælken fungeret som et transportmiddel og det gør den egentlig stadig. Blandt andet bruges kælken på polarekspeditioner og steder uden mulighed for transport gennem natur og landskab. 

Kælken er altså den dag i dag stadig et transportmiddel mange steder, mens den i Danmark fungerer som et køretøj på de danske bakker, når sneen kommer frem.

Hvorfor skal jeg købe en kælk?

En kælk giver timevis af sjov og leg på den lokale kælkebakke. Når sneen først falder, ved vi, at alle børn drømmer om at komme ud i naturen og være aktive. 

En kælk er ikke bare skæg og ballade, men samler også børnene om en fælles aktivitet. Nemlig at være sociale og sammen om at kælke. 

Som voksen husker du måske de kolde vintre med trækælke og røde næser. Selvom du er blevet voksen og måske en smule “kedelig”, er det stadig fantastisk at tage på kælkebakken om vinteren. Det er en fantastisk aktivitet for hele familien. 

Kombiner en eftermiddag på kælkebakken efterfulgt af varm kakao og tæpper, så giver vi garanti for trætte børn.

 

Hvilken kælk skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige kælke og alle i forskellige modeller. Nogle kælke er fremstillet i træ og minder meget om de kælke som du måske kender fra din barndom. De er tunge, holdbare og fantastisk hurtige. Omvendt koster de hurtigt lidt penge, mens kælkene i plastik knapt koster det halve. 

Vælg en kælk efter behov. Overvej hvor meget i kommer til at bruge den, og selvfølgelig også hvor meget i vil betale. En kælk koster fra omkring 200 kr. for de billigste, mens de dyrere modeller hurtigt kan koste over 1.000 kr.

En kælk er i dag ikke bare en kælk. Der findes rigtig mange forskellige modeller, som har hver deres kvaliteter. Nogle er vilde med bobslæde med fart og kontrol, mens andre foretrækker en klassisk kælk med stropper til børnene. I dag er kælke med rat også moderne. Forvent dog at en kælk med rat koster fra omkring kr. 499 og op.

 

Hvilke typer af kælke findes der?

I dag findes kælke i alverdens modeller, farver og konstruktioner. Forskellen kan være stor fra de forskellige kælke, men i bund og grund er udgangspunktet jo det samme. En kælk skal være aktivt legetøj til børn i sneen. Kælken skal give glæde og store smil, når den bliver taget i brug. Af forskellige typer af kælke findes der bl.a.:

 

Numsekælk

En numsekælk eller numseslæde som den også kaldes, er en billig kælk fremstillet i plastik. Det betyder dog ikke, at den ikke er holdbar, for det er den. Numsekælke kommer i mange forskellige farver, og har altid et håndtag, som der kan holdes i. Se alle vores numsekælke her.

 

Snemadras

En snemadras eller snow flyer er en madras, som er fremstilet i utrolig slidestærke materialer. Det unikke ved en snemadras er selvfølgelig, at den nærmest kan bruges som en slags tæppe som glider ned af bakken. Mange børn er vilde med den populære “snow flyer” som alternativ til kælken.

STIGA har succes med deres “snow flyer” madras og hos os kalder vi altså den for en sne madras. Madrassen er holdbar, den glider godt og så er den mega sjov for børnene.

 

Bobslæde

En bobslæde med fart er en af de mest almene kælke og du kan samtidigt erhverve dig en bobslæde for nogle få hundrede kroner. Bobslæde er blandt mange også kaldet en kælk, men bobslæde er typisk en smule mindre end den kælk du kender.

Bobslæder findes i alle farver og kommer i en robust kvalitet. Vi har flere forskellige modeller, farver og selvfølgelig fra en række forskellige mærker.

 

Kælk med rat

En kælk med rat er populær og det har den mere eller mindre altid været. En kælk med rat giver barnet mulighed for at styre sving og hastigheden med håndbremsen. Det giver en rigtig “racer” følelse, at have mulighed for at styre sving og styrring med kælken. Børnene elsker dem!

Kælke med rat koster ofte en smule mere, men konstruktion, materialer og design er også i en anden liga. Du skal derfor forvente at betale mere for en kælk med rat end en almindelige kælk i plastik.

 

Snowboard kælk med håndtag

Disse kælke støder du ikke særligt ofte på, og vi har faktisk ikke set andre have dem end os hos SURFMORE. Vi har to modeller på lager, som du kan finde herunder:

 

Tallerkenkælk

En helt klassisk tallerkenkælk, hvor du sidder på en form for “tallerken”. Den har i hvert fald samme form og ofte med et håndtag i hver side, så du kan holde fast, mens du suser ned ad bakken. Vi har en flot tallerkenkælk i rød, som er perfekt til de danske bakker.

 

Traditionel kælk

Alle kender den klassiske kælk som bruges på den lokale kælkebakke. Langt de fleste i dag vælger en af de helt klassiske kælke i plastik og det er der flere grunde til. Først og fremmest kan du købe en god kælk til et sted mellem kr. 300 og kr. 600.

En god kælk er lavet i slidstærke materialer. Den er robust og så tåler den selvfølgelig at blive brugt. Det er med kælke som med meget andet. Pris og kvalitet hænger sammen, og derfor skal du også overveje om du skal investere i en kælk som tåler at blive brugt af alle børn i familien.

Sørg for at kælken har træksnor. Det er mere eller mindre et must hvis i har mindre børn. Træksnoren hjælper nemlig med at forældre kan trække kælken og det er en fordel ved mindre børn som skal have lidt hjælp.

 

Hvilke mærker af kælke findes der?

Hos os har vi SnowFox kælke som kendetegnes ved høj kvalitet, ergonomiske sæder og forholdsvis prisbillige modeller. Leder du efter en kælk til børnene i en stabil konstruktion, men uden at den behøver at koste en formue, bør du se efter en af SnowFox kælkene. 

Vi har både kælke med rat og uden rat. Hertil skal selvfølgelig nævnes vores populære bobslæder til kun nogle få hundrede kroner. 

STIGA har i mange år været kendt som en af de absolut mest populære mærker inden for kælke og udstyr til snesport. STIGA producerer kælke til den kvalitetsbevidste forbruger og kvalitet, konstruktion og design går virkelig op i en højere enhed. Her får i top kvalitet kælke til ungerne. 

 

Køb billig kælk på tilbud hos SURFMORE

Du kan være sikker på at vi altid har gjort vores ypperste for, at forhandle de bedste priser med vores mange leverandører. Det gør vi ikke bare for sjov, nej faktisk gør vi det netop fordi, at vi vil tilbyde DIG de bedste priser på kælke.

Hvem vil ikke gerne have god kvalitet, men uden at det behøver at koste en formue. Netop – det forstår vi nemlig udmærket. Vi bestræber os hver vinter på at tilbyde et bredt sortiment af forskellige typer kælke på tilbud. Vi bestræber os på at kunne tilbyde en kælk til enhver smag, hvad enten det er en kælk en bestemt farve, en bestemt model eller noget helt tredje.

Besøg os online og se vores store udvalg af kælke til voksne, børn og babyer. Når du handler Hos SURFMORE støtter du danske iværksættere.