Mini skateboards

Med et mini skateboard får du bærbarhed, sjov og alsidighed! Mini skateboards findes i mange størrelser, fede farver og forskellige stilarter. Herunder finder du vores sortiment af mini skateboards, og kan finde din personlige favorit.

Viser alle 2 resultater

 • jart-classic-mini-kids-skateboard-

  Jart Classic Mini Skateboard Børn 7.375″

  779,00 kr.
 • stiga-dog-6-0-skateboard-boern

  STIGA Dog 6.0 Skateboard Børn

  299,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage

Et mini skateboard byder på ekstremt meget sjov og kan samtidig på let vis transporteres, hvis du ønsker at medbringe det. Mini skateboards fås i mange forskellige farver, stilarter, designs og der findes helt klart også en model, som passer perfekt til dig.

 

Hvad er et mini skateboard?

Et mini skateboard er et komplet skateboard, som du kender det, men bare i en mindre version. Forskellen fra et skateboard og et mini skateboard er, at mini skateboards er mindre og mere bærbare, men samtidig manøvredygtige. Deres mindre størrelse viser sig i en kortere længde og smallere bredde end standard skateboards, hvilket gør dem det oplagte valg, når du ønsker at have et skateboard med på farten.

Selvom mini skateboards åbenlyst er mindre, behøver du ikke at gå ned på kvalitet eller ydeevne, da de stadig leverer en fed oplevelse, når vi taler skating.

 

Forskellige designs og størrelser på mini skateboards

Bare rolig! Mini skateboards kommer i mange forskellige designs, farver og former og størrelser, hvorfor der uden tvivl også findes et, som passer perfekt til dig og dine behov. 

Fra klassiske cruiserboards til mini skateboards med kicktails og concave decks, har vi hos SURFMORE noget for enhver skater. Uanset om du er helt ny til skating, øvet eller erfaren, har du mulighed for at finde et mini skateboard, der passer til dine præferencer, men også dit skating niveau.

 

Hvorfor vælge et mini skateboard?

Der kan være mange gode grunde til, at du skal købe et mini skateboard. Er du allerede erfaren skater, er det altid sjovt at prøve noget nyt – og med mini skateboardet får du en ny udfordring. Derudover er de transportable, og kan tages med overalt, uanset om du skal flyve til et andet land, på bilferie eller blot cykle hen til din vej, så I kan skate sammen.

Du kan også på let vis opbevare dit mini skateboard i din rygsæk, taske eller som sagt, medbringe det på hvilket som helst eventyr. Derudover er mini skateboards også det oplagte valg, hvis du skal lave tricks i mindre lokaler eller rum, hvilket faktisk giver dig mulighed for at skate, uanset hvor du er – selv på de mest begrænsede områder.

 

God kvalitet og lang holdbarhed

Kvaliteten af mini skateboards er høj, selvom prisen ofte er lavere end ved et standard skateboard. Det betyder, at de kan modstå dagligt brug, normalt slid og du kan sagtens hoppe på dem, øve tricks og meget mere. Giv den gas på skateramper, i skateparker og derhjemme på asfalten.

 

Find dit nye mini skateboard på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af mini skateboards, men også longboards, surfskates, skateboards til børn og meget mere! Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det board, som passer perfekt for dig.

Har du nogen spørgsmål til et mini skateboard, sidder vi klar til at hjælpe dig og ellers kan du blot nyde vores hurtige levering, gode kundeservice og billige priser.