Surfskates

Surfskate kendes også som en carver, og er et skateboard du kan bruge til at træne dine surffærdigheder. Med et surfskate board kan du træne dine surfing færdigheder på land. Her på siden finder du hele vores sortiment af surfskates.

Viser alle 6 resultater

 • Impala-Skateboard-Neptune-Surf-Skate-30"-Char-Bataille

  Impala Neptune Surfskate 30″ – Char Bataille

  1.979,00 kr.
 • Tilbud globe-chromantic-33-surfskate

  Globe Chromantic 33″ Surfskate

  1.199,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud globe-costa-surfskate-cruiser-ss-first-out

  Globe Costa Surf/Skate Cruiser SS First Out

  1.199,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud nsc-surfskate-paris

  NSC Surfskate PARIS

  799,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • landyachtz-surfskate-butter-lines-31-2-hvid

  Landyachtz Surfskate – Butter Lines 31.2″

  1.849,00 kr.
 • ocean-pacific-surfskate-32-sunset-navy

  Ocean Pacific Surfskate 32″ – Sunset Navy

  999,00 kr.

Hvad er et surfskate?

En surfskate minder mest af alt om et almindeligt skateboard. Dog er det en smule anderledes end det skateboard, som du kender fra skateparken og film. En surfskate er designet til at virke som en slags surfboard, men bare på hjul. Med en surfskate får du følelsen af at surfe, hvor du carver og ride bølgerne – men blot på dit surfskate board.

Drømmer du om at surfe dagen lang, men har ikke mulighed for det, er surfskate boardet det ideelle for dig. Det gør nemlig, at du kan træne dine surfing færdigheder på land, mens du venter på bølgerne.

En surfskate har brede og bløde hjul, som gør, at den er god til at slå sving med. Derudover er den nem at balancere på, da den er bredere end et traditionelt skateboard. Med en surfskate har du et brugervenligt skateboard, der er nemt at komme i gang med.

 

Hvad er det sjove ved surfskate?

En surfskate er vildt fed, når du bare vil cruise med massere af fart, men samtidig have den unikke følelse af, at du rider bølgerne i Vesterhavet. En surfskate giver dig en fantastisk oplevelse på asfalten, men er også det oplagte board til at øve sig på.

Med store, brede hjul og trucks der ikke ligner de, som du kender fra et traditionelt skateboard, er det relativt nemt at komme i gang med surfskate boardet. Der er ingen grænse for anvendelse af surfskates, og de kan både bruges af børn og voksne.

 

Hvordan står jeg på surfskate?

En surfskate kan bruges på flere måder og det skal siges, at ingen måde er mere rigtig end andre. En surfskate skal bruges nøjagtigt som du vil og efter, hvordan det giver mening for dig.

En surfskate kan bruges, som du kender det fra et surfboard. Du pumper dig til fart på asfalten, mens begge fødder er placeret på boardet. Ved at pumpe din surfskate får du fremdrift i boardet, og det suser stille og roligt afsted. Den samme følelse får du, når du surfer i bølgerne og pumper i dit surfboard. 

 

Hvor må jeg stå på surfskate?

En surfskate kan bruges alle steder med asfalt og en lille smule vej. Det fede ved en surfskate er, at hjulene er store, bløde og brede – og det er idéelt til kørsel på ujævn vej og steder med en smule dårligt underlag. Din surfskate kan dermed langt nemmere suse rundt på forskellige underlag uden udfordringer.

I bund og grund kan du bruge din surfskate alle steder, som lyster dig. Tag den med i sommerhuset, når du skal hente is eller brug den som et transportmiddel.

 

Køb surfskates på tilbud hos skate- og surfbutikken, SURFMORE.dk

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af fede surfskate boards fra de kendte mærker. Vi har bl.a. YOW surfskates, modeller fra Globe Skateboarding, Landyachtz, Ocean Pacific, danske NSC og flere mærker til.

Tror du ikke, at surfskate er det optimale skateboard for dig, har vi også cruiserboards og longboards på lager. Har du eventuelle spørgsmål til nogle af vores skateboards, både surfskate og komplette skateboards sidder vi klar til at hjælpe dig, så du kommer på asfalten med det rette board.