Surfskate

Her på siden kan du finde alle vores surfskates. En surfskate er en nyere form for skateboard end den traditionelle, som du kender. Rul ned, og se alle vores surfskates fra de anerkendte skatemærker.

Viser alle 7 resultater

 • ocean-pacific-surfskate

  Ocean Pacific Surfskate 32″ – Sunset Navy

  1.545,00 kr.
 • surf-skate-yow-grom-29

  Your Own Wave Grom Series Surfskate 29″ – Hossegor

  2.079,00 kr.
 • surf-skate

  Your Own Wave Power Surfing Series Surfskate 29″ – Hossegor

  2.199,00 kr.
 • Tilbud GLOBE - Burner - 31" Cruiserboard

  GLOBE Burner 31″ Cruiserboard

  695,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud globe-hammer-ramons-skateboard

  Globe Hammer Ramones Skateboard

  695,00 kr.
 • LandyachtzSurfskate

  Landyachtz Surfskate

  1.849,00 kr.
 • Your Own Wave Signature Series Surfskate

  Your Own Wave Signature Series Surfskate

  2.249,00 kr.

Hvad er et surfskate?

En surfskate minder mest af alt om et almindeligt skateboard. Dog er det en smule anderledes end det skateboard som du kender. En surf skate er designet til at virke som en slags surf board, men bare på hjul. Med en surfskate får du følelsen af at surfe og det får samtidigt mulighed for at carve og ride bølgerne, men bare på din surfskate. 

Drømmer om du om surfe dagen lang, men har ikke mulighed for det, så er en surfskate et godt redskab til træningen, mens du venter på bølgerne. 

En surfskate er brede og bløde hjul, som gør den nemmere at slå sving med. Samtidigt er en surfskate nemmere at balancere på, da den er bredere og længere end et almindeligt skateboard. En surf skate kan bruges af alle og er nem at komme i gang på. 

 

Hvorfor skal jeg stå på surf skateboard?

En surfskate er vildt fed når du bare vil cruise med massere af fart, men samtidigt have det unikke følelse af, at ride bølgerne i vesterhavet. En surfskate giver dig en rigtig fed oplevelse på asfalten og det er samtidigt en rigtig god måde at øve sig på.

Grundet de store brede hjul og de anderledes trucks, så er det faktisk relativt nemt at komme igang med en surfskate. En surfskate kan bruges af personer i alle aldre og det er skide skægt allerede fra starten. 

Når du bliver dygtigere til at stå på din surfskate kan du pumpe dig til fart. Derved behøver du ikke at bruge fødderne til, at genere fart. Du pumper dig som du kender det fra et surfboard og det giver altså massere af fart og fremdrift! 

Har du ikke prøvet at surfe før, så er en surfskate noget af det tætteste du kan komme på, at surfe i bølgerne. Samtidigt er det en rigtig god mulighed for at træne surfing! 

 

Hvordan står man på surfskate?

En surfskate kan bruges på flere måder og det skal lige siges, at ingen måde er mere rigtig end andre. En surfskate skal bruges nøjagtigt som du ønsker og som det giver mening for dig. 

En surfskate kan bruges som du kender det fra et surfboard. Du pumper afsted på asfalten, mens begge fødder er placeret på boardet. Ved at pumpe din surfskate får du fremdrift i boardet og det suser stille og roligt afsted. Den samme følelse får du, når du surfer i bølgerne og pumper i dit surfboard. 

 

Hvor kan jeg stå på surfskate?

En surfskate kan bruges alle steder med asfalt og en lille smule vej. Det fede ved en surfskate er at hjulene er store, bløde og brede og det er idéelt til kørsel på ujævnt vej og steder med en smule dårligt underlag. Din surfskate kan dermed langt nemmere suse rundt på forskellige underlag uden udfordringer. 

I bund og grund kan du bruge din surfskate alle steder. Tag den med i sommerhuset når i skal hente is eller brug den som et transportmiddel. Andre bruger deres surfskate, mens de venter på bølger.