Traction pads

Opgrader dit surfgear med en traction pad i høj kvalitet, der får det bedste ud af dine surfsessions på vandet. Se vores traction pads i forskellige designs og farver herunder, og find din personlige favorit!

Viser alle 5 resultater

 • surfing-tail-pad-green

  Surf organic Tail Pad – Green

  349,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • surfing-tail-pad-maroon

  Surf organic Tail Pad – Maroon

  349,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • surfing-tail-pad-sort

  Surf organic Tail Pad – Sort

  349,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • NSP-2-Piece-Recycled-Traction-Tail-Pad

  NSP 2 Piece Recycled Traction Tail Pad

  179,00 kr.
 • db-skimboards-eva-traction-roed

  DB Skimboards EVA Traction

  289,00 kr.

Når du er på jagt efter den bedste traction pad til dit surfboard, er det vigtigt at vælge en, der giver optimalt greb og kontrol. Med den rigtige tail pad kan der ske en stor forskel i din performance samt oplevelse på vandet. Hos os finder du et bredt sortiment af traction pads, der passer til forskellige surf- og skimboards.

 

Hvad er en traction pad?

En traction pad, også kendt som en tail pad og surf traction pad, er en skridsikker overflade, der monteres på bagsiden af dit surfboard. Den er designet til at give dig bedre greb og kontrol, når du udfører tricks eller rider på store bølger. Traction pads er lavet af holdbare materialer som EVA-skum, der sikrer langvarig ydeevne og komfort.

 

Hvorfor skal jeg bruge en traction pad?

En surf traction pad kan give dig mange klare fordele, som er essentielle, når du surfer i bølgerne. Blandt de vigtigste fordele er følgende:

 

Forbedret greb

Med en traction pad får du et solidt greb på dit cool surfboard, der giver dig en bedre balance og kontrol, når du surfer på bølgen blå.

 

Komfort

Mange pads er designet med en hævet hale, også kaldet kick tail, der sikrer dig komfort og ekstra støtte til din bagfod.

 

Holdbarhed

Traction pads til surfing er udviklet og designet til at blive brugt, hvorfor de sagtens kan modstå det slid, der vil komme fra saltvand og sol. Det er derfor en god investering for dig som surfer, da du har den i mange år fremadrettet!

 

Sådan monterer du en traction pad på dit surfboard

Det er vigtigt, at du får monteret din traction pad korrekt på dit surfboard, så du med garanti ved, at den sidder fast og fungerer, som den skal. Du kan følge vores trin, så du er sikker på, at det er gjort korrekt.

 

 1. Rens overfladen på dit surfboard, så den er ren og tør. Fjern eventuelle rester af voks eller olie.
 2. Placer din pad på den position på boardet, som du ønsker, før du fjerner beskyttelseslaget fra klæbesiden.
 3. Herefter fjerner du beskyttelseslaget og trykker pad’en fast på boardet. Start fra midten og arbejd dig udad, så du undgår luftbobler.
 4. Lad din surf traction pad hærde i mindst 24 timer, før du tager dit surfboard i brug.

 

Køb de bedste traction pads hos SURFMORE.dk

Uanset om du leder efter en traction pad til skimboards eller traditionelle surfboards, finder du modeller af høj kvalitet hos os! Hos SURFMORE har vi et bredt sortiment af traction pads, tail pads og alt andet nødvendigt surf tilbehør som surf leashes, surf voks og surf finner og surf boardbags, så du kan få den bedste oplevelse på vandet!