Skisokker til dame

Skal du snart på skiferie, eller leder du blot efter et par gode og varme dame skisokker? Med et par skisokker til dame er du sikret en sok, som er fremstillet og designet til dine fødder – og så holder de dig samtidig varme. Se vores store udvalg af skisokker til dame, og find din egen favorit.

Komfort og varme med skisokker til damer

Skisokker handler primært om at holde fødderne varme. Den havde du nok regnet ud, men der er faktisk flere grunde til, at du skal bruge skisokker på din skiferie. Til dels er skisokker til damer fremstillet i andre materialer end en klassisk hverdagsstrømpe. Dertil er de varmere, og giver dig en helt anden support, når fødderne er i ski- eller snowboardstøvler, men ere om det senere.

Et par dame skisokker skal selvfølgelig holde fødderne varme, og det gør den langt bedre end en almindelig strømpe. Derudover har skisokker med varme også til formål at give dig tekniske egenskaber, god pasform og masser af støtte, når du giver den gas på pisten.

 

Hvorfor har jeg brug for et par skisokker til dame?

Glem alt om at tage dine H2O strømper med på skiferien. De duer ikke!

Et par dame skisokker skal holde fusserne varme, de skal have god pasform og så skal de være med til at aflede sved fra fødderne. Og hvorfor så det? På en skiferie har du som oftest meget tøj på, medmindre du er et særdeles varmt sted. Det gør også, at kroppen med alt det tøj på, kommer til at svede meget og samtidig er du jo aktiv.

Vi vil gerne undgå, at fødderne bliver kolde. Derfor er det vigtigt, at du bruger et par skisokker til dame og ikke bare et par almindelige sokker. Skisokkerne holder nemlig på varmen, og samtidig afleder de sved fra fødder og tæer.

Formålet med at bruge skisokker er selvfølgelig at holde dine fødder varme. Der er intet værre end at være kommet på skiferie og så konstatere, at du har slækket på beklædningen, og simpelthen har for lidt tøj med. Du skal have lag-på-lag, og så skal du have gode skisokker, skihandsker og huer. Det bidrager alt sammen til en god skiferie!

 

Hvilke typer af dame skisokker findes der?

Skistrømper findes i mange forskellige typer materialer. Det kan blandt andet være polyester, elastan, merinould, uld og polyamid. Oftest er dame skisokkerne produceret af forskellige sammensætninger af materiale. Deraf vil du også opleve, at nogle skisokker er dyrere, varmere og bedre end andre.

Pris og kvalitet hænger tæt sammen, så vores klare anbefaling er at investere en anelse mere i et par gode skisokker og prioritere kvalitet og holdbarhed.

Skisokker til damer i uld vil altid være dyrere, da materialet er dyrere at fremskaffe. Omvendt holder sokker i uld væsentligt bedre på varmen, og de lugter heller ikke ret meget sammenlignet med mange andre skisokker. Uld kan du sætte til udluftning, og behøver ikke at blive vasket helt så ofte.

 

Køb skisokker til dame på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos os kan du altid finde skisokker til herrer, børn og damer. Vi elsker nemlig at gøre en god handel, og vores mål er altid at det i sidste ende kommer dig til gode. Gode priser, gode produkter og god service, jep – sådan vil vi nemlig selv behandles.

Hop på vores danske webshop, SURFMORE.dk, og find et godt udvalg af skisokker til damer. Vi har også et stort og godt udvalg af skisokker til børn i uld, til herre og lidt af det hele faktisk.

Hos os har vi altid hurtig levering og god vejledning. Det tror vi nemlig på, er vejen frem!